• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

test yaptım hiç bir şey çıkmadı yine :( çıksa zaten çok şaşırdım

Sen alışıyorsun alışmasına da kuzucuk sabahları arkandan ağlayınca için kopuyor ağlayarak gidiyorsun işe de :KK43: :KK43:

Sütü yettirirsin canım o konuda sıkıntınız olmaz. 6 aydan sonra zaten ek gıda. Akşamları emzirsen o bile yeter.

Evet işte öğretmenliğin avantajı. Senin de yaz tatiline gidiyor doğum iznin. Ben de nasip kısmet olursa raporla falan seneyi kapatmak istiyorum alabilirsem tabi. Ücretsiz izin alamam maalesef..

Testleri bekliyorum kuzum :KK48: Ama dün sağlık ocağına kan vermiştim bugün aldım sonucu 122 çıkmış şükür. Tekrar kana baktırmam artık ama idrar testine devam kıpkırmızı olana kadar:KK70::KK70:
Ben orayı kaçırmışım 122 ye göre baya belirgin çıkıyo testlerin maşallah.
Ben olsam yarın tekrar yaptırırdım test. İki katına çıkması önemli çünkü.
Gerçi ben testler iyice koyulaşmadan kan vermemiştim. Kan verdiğimde değerim 2000 küsurlardaydı :)

Kızlar lütfen yardımcı olun adete 4 gün kala kan verdım negatıf çıktı bugun adetım gecıkelı besıncı gün ve buda testım geç dollenme olabılır mı:KK43:
Bence geç döllenme olmuş gibi görünüyo canım. Perşembe tekrar idrar testi yap bakalım canım

Kızlar lütfen yardımcı olun adete 4 gün kala kan verdım negatıf çıktı bugun adetım gecıkelı besıncı gün ve buda testım geç dollenme olabılır mı:KK43:

Olabilir tabi nitekim de öyle görünüyor maşallah :))

test yaptım hiç bir şey çıkmadı yine :KK43: çıksa zaten çok şaşırdım

Hala regl olmadıysan bekle biraz daha canım.

Ben orayı kaçırmışım 122 ye göre baya belirgin çıkıyo testlerin maşallah.
Ben olsam yarın tekrar yaptırırdım test. İki katına çıkması önemli çünkü.
Gerçi ben testler iyice koyulaşmadan kan vermemiştim. Kan verdiğimde değerim 2000 küsurlardaydı :)

Pazartesi günü doktora gidicem zaten canım. Yarın kan vermek için okuldan izin almam lazım. Boş ders saatlerim uymuyor sağlık ocağına. Testler maşallah epey hassasmış. Matematik hesaba göre ilk testimde 30 civarıymış hcg. Onu bile gösterdi yani :))

Pazartesi günü doktora gidicem zaten canım. Yarın kan vermek için okuldan izin almam lazım. Boş ders saatlerim uymuyor sağlık ocağına. Testler maşallah epey hassasmış. Matematik hesaba göre ilk testimde 30 civarıymış hcg. Onu bile gösterdi yani :))
Testler cidden hassas bende adetten 4 gün önce testi yaptım bıraktım.ertesi gün çizgi çıkmıştı hatırlıyor musun? Hatta kendini kaptırma demiştiniz hamileymişim. Ben o zaman çok şaşırmıştım göstermesine. Hayırlısıyla inşallah keseyi görürsünüz pazartesi

Testler cidden hassas bende adetten 4 gün önce testi yaptım bıraktım.ertesi gün çizgi çıkmıştı hatırlıyor musun? Hatta kendini kaptırma demiştiniz hamileymişim. Ben o zaman çok şaşırmıştım göstermesine. Hayırlısıyla inşallah keseyi görürsünüz pazartesi

Aynen kuzum hatırlıyorum :)) İnşallah görürüz keseyi boşu boşuna gitmiş olmak istiyorum ama en azından doktora başlangıç yapmış olucam. Çok zor bulduk randevuyu. Bugünkü testim epey koyu çıktı çok şükür :))

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-23-09-19-48.png
    Screenshot_2016-03-23-09-19-48.png
    131,8 KB · Görüntüleme: 51
Aynen kuzum hatırlıyorum :)) İnşallah görürüz keseyi boşu boşuna gitmiş olmak istiyorum ama en azından doktora başlangıç yapmış olucam. Çok zor bulduk randevuyu. Bugünkü testim epey koyu çıktı çok şükür :))
oh oh maşallah :nazar::nazar::nazar: çok güzel çıkmış. pazartesiye kadar baya yükselir değerin. Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın kızını ;)

oh oh maşallah :nazar::nazar::nazar: çok güzel çıkmış. pazartesiye kadar baya yükselir değerin. Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın kızını :KK66:

Kızını yazmışsın ya öyle bir tebessüm oluştu ki yüzümde görmen lazım :)) İnşallah kuzum inşallah

Kızını yazmışsın ya öyle bir tebessüm oluştu ki yüzümde görmen lazım :)) İnşallah kuzum inşallah
Allah gönlüne göre versin canım kızın olursa çok güzel olur. oğlun olursa da iki oğlan annesi olarak sırtın yere gelmez. hepsi ayrı güzel. pazartesi güzel haberlerini beklicem

erken gebelik testi mi yapmıştın canım sen

benim de ilk pozitif gördüğüm günden 3 gün sonra 80 çıkmıştı hcg gerçekten baya hassaslar

Aslında ben dezavantajlı bir zamanda doğum yapıyorum. Arkadaş ocakta doğum yaptı o da benimle eylülde başlayacak.
Ben eylülde başlayacağım dediğimde herkes yazık çok küçük ücretsiz izin al falan diyor.

Senin de bir nevi kendi işin, çok da uzak duramazsın mecburen. Allah kolaylık versin çoook zor. Daha bebeği doğurmadan ayrılığını düşünüyorum.
ben 37 haftaya kadar çalışsam bile doğum iznim ağustosta bitiyor 1 ay da yıllık iznimi eklediğim zaman en geç eylül benim de iş başı ama bakalım ne yapacağım çok kötü bir durum...

erken gebelik testi mi yapmıştın canım sen

Hayır canım normal test. Hatta internetten 50'li paket almıştım Laboquick marka

benim de ilk pozitif gördüğüm günden 3 gün sonra 80 çıkmıştı hcg gerçekten baya hassaslar

Kan testiyle aralarında bir fark kalmaz böyle geliştirmeye devam ederlerse :))

Hayır canım normal test. Hatta internetten 50'li paket almıştım Laboquick marka

Kan testiyle aralarında bir fark kalmaz böyle geliştirmeye devam ederlerse :))
ilk kontrol ne zaman bakalım :) küçük kızımı 4 mm iken gördüğüm gün aklıma geldi yaa

ilk kontrol ne zaman bakalım :) küçük kızımı 4 mm iken gördüğüm gün aklıma geldi yaa

Ne çabuk geçiyor zaman değil mi :)) Kontrol pazartesi günü ama keseyi görür muyuz bilmiyorum. Biraz erken oldu randevu. Tam 5 haftalık oluyor o zaman sata göre.

Back