• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Bakıyorm aslında sürekli ama yazamıyorm sıpa kucaktan inmiyorki. :) Siz neler yapıyorsunz cnntrm cnntrm matsiyahoje matsiyahoje

Ben fasulyeyle uyuyorum bol bol başka bir şey yaptığım yok valla :)) işe git gel uyu yemek ye yine uyu :D

yerim o sıpayı ya inmesin kucaktan da kokusunu al doya doya.
bi de kızımla kocaman olduk canım artık hazırlıklara da başladık yavaş yavaş.
akciğerde kist vardı demiştim o kistler küçülmeye başlamış bu vesileyle yazayım çok sevindik :)
bu arada yarın ankaraya gitmeyi düşünüyoruz kendi aracımızla. acaba sıkıntı olur mu risk olur mu napsak kararsız kaldım.
topikçek yorum yapın kızlar :KK43:

Çok sevindim kuzum maşallah :) İnşallah küçüle küçüle tamamen yok olurlar da ameliyata falan da gerek kalmaz Rabbim büyük. Ben 34. haftamda 1800km yol gittim canım kendi aracimizla. Bir şey olmaz içini ferah tut. Yalnız sismemek için sık sık mola verin yürü molalarda.

Bakıyorm aslında sürekli ama yazamıyorm sıpa kucaktan inmiyorki. :) Siz neler yapıyorsunz cnntrm cnntrm matsiyahoje matsiyahoje

Ben fasulyeyle uyuyorum bol bol başka bir şey yaptığım yok valla :)) işe git gel uyu yemek ye yine uyu :D

yerim o sıpayı ya inmesin kucaktan da kokusunu al doya doya.
bi de kızımla kocaman olduk canım artık hazırlıklara da başladık yavaş yavaş.
akciğerde kist vardı demiştim o kistler küçülmeye başlamış bu vesileyle yazayım çok sevindik :)
bu arada yarın ankaraya gitmeyi düşünüyoruz kendi aracımızla. acaba sıkıntı olur mu risk olur mu napsak kararsız kaldım.
topikçek yorum yapın kızlar :KK43:

Çok sevindim kuzum maşallah :) İnşallah küçüle küçüle tamamen yok olurlar da ameliyata falan da gerek kalmaz Rabbim büyük. Ben 34. haftamda 1800km yol gittim canım kendi aracimizla. Bir şey olmaz içini ferah tut. Yalnız sismemek için sık sık mola verin yürü molalarda.

Oyy çok sevindim canim .Saglikla gelsin minigin . kaç saatlik yol gideceksin yani bence sıkınti olacagini sanmiyorum ekstra özel bi durumhmun yoksa. zaten kendi aracinizla gidecekmisiniz sık sık mola verirsin molalarda yurursun yavas yavaş geze geze gidersiniz . :)
sağol canım teşekkür ederiz :)
mesajını yeni gördüm 4-5 saatlik yoldu ama vazgeçtik zaten doğuma herkes gelecek dedik ben gitmiyorum şimdiden

Ben fasulyeyle uyuyorum bol bol başka bir şey yaptığım yok valla :)) işe git gel uyu yemek ye yine uyu :KK70:

teşekkür ederiz teyzesi :):):) inşallah yok olurlar. bütün isteğim bu.
hamileliğin başlarında uyku çok olur şimdi. hiç kendini kasma güzel güzel uyu. bak ben şimdi uyuyamıyorum yok dizim ağrıyo yok belim ağrıyo yok tekme atıyo uyanıp duruyorum. tadını çıkar bu günlerin ;)

Ben ancak çalışayım.. Off ne sıkıcı dünya modundayım.. Galiba kızımı özledimmm:KK61:

Ben ancak çalışayım.. Off ne sıkıcı dünya modundayım.. Galiba kızımı özledimmm:KK61:
allah kolaylık versin canım sana da kızına da çok zor oluyodur böyle ama çalışmak zorundayız. birkaç ay sonra ben de aynı durumda olacağım yapacak bişey yok. paranın gözü çıksın. ihtiyacım olmasa ücretsiz izin alırdım 2 sene sonra bir çocuk daha yapardım oooh bebelerimden hiç ayrılmazdım. sıkma canını akşamları ilgilenirsin bütün günün acısını çıkarırsın.

teşekkür ederiz teyzesi :):):) inşallah yok olurlar. bütün isteğim bu.
hamileliğin başlarında uyku çok olur şimdi. hiç kendini kasma güzel güzel uyu. bak ben şimdi uyuyamıyorum yok dizim ağrıyo yok belim ağrıyo yok tekme atıyo uyanıp duruyorum. tadını çıkar bu günlerin :KK66:

Uyuya uyuya evi pislik götürüyor hiç sorma :)) işin kötüsü oglanla ilgilenecek vaktim kalmıyor uyudukca :(

Ozlemez mi insan :( inan çok iyi anlıyorum seni ama sadece kendimiz için değil daha çok onların iyiliği geleceği için çalışıyoruz ne yapalım :( :(

2015-2016'da hamile kalmayı planlayan/hamile kalan/bebişlerine kavuşan herkesin beraberce bekleme, deneyimlerini paylaşma alanı :))

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ VE HAMİŞLER VE BEBİŞLER :)
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

1. Ysmdfn _______4 Ocak 2016_______DOĞDU :KK46::KK46:DEFNE:nazar:
2. Mihrimah00_______BAT 28 Mayıs______DOĞDU:KK46::KK46:YAHYA SAİD:nazar:
3. Orkidee0238_______BAT 2 Haziran_____DOĞDU :KK46::KK46:MEHMET EŞREF :nazar:

4. rzombie __________BAT 28 Mayıs______DOĞDU :KK46::KK46: NAME:nazar:
5. new smiles ________BAT 12 Haziran _____HAMİLE:anneadayı:_____ERKEK :nazar:
6._Lavin_ __________BAT 15 Eylül _______HAMİLE:anneadayı:______ NİL:nazar:
7. Ulytau___________BAT 15 Eylül _______HAMİLE:anneadayı:_____KIZ :nazar:
8. tommbik _________BAT 27 Ekim_______HAMİLE:anneadayı:_____KIZ:nazar:

9. cnntrm____________BAT 22 Mart _________HAMİLE :anneadayı::nazar:
10. _meLinDa _________BAT 9 Nisan
11._ATALANTE _______BAT 16 Nisan
snmclsn
_Unicorn_
base2012
2535seda
hiranur3419

aayna
sezenorhan

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Hamişlerimize ve bebişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen :KK66:

NOT: Listemiz aktif olarak sohbete katılan herkese açıktır. Eklenmek isterseniz bana ulaşın
bütün hamişlerimize maşallah bendde geldim

2015-2016'da hamile kalmayı planlayan/hamile kalan/bebişlerine kavuşan herkesin beraberce bekleme, deneyimlerini paylaşma alanı :))

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ VE HAMİŞLER VE BEBİŞLER :)

1. Ysmdfn _______4 Ocak 2016_______DOĞDU :KK46::KK46:DEFNE:nazar:
2. Mihrimah00_______BAT 28 Mayıs______DOĞDU:KK46::KK46:YAHYA SAİD:nazar:
3. Orkidee0238_______BAT 2 Haziran_____DOĞDU :KK46::KK46:MEHMET EŞREF :nazar:

4. rzombie __________BAT 28 Mayıs______DOĞDU :KK46::KK46: NAME:nazar:
5. new smiles ________BAT 12 Haziran _____HAMİLE:anneadayı:_____ERKEK :nazar:
6._Lavin_ __________BAT 15 Eylül _______HAMİLE:anneadayı:______ NİL:nazar:
7. Ulytau___________BAT 15 Eylül _______HAMİLE:anneadayı:_____KIZ :nazar:
8. tommbik _________BAT 27 Ekim_______HAMİLE:anneadayı:_____KIZ:nazar:

9. cnntrm____________BAT 22 Mart _________HAMİLE :anneadayı::nazar:
10. _meLinDa _________BAT 9 Nisan
11._ATALANTE _______BAT 16 Nisan
snmclsn
_Unicorn_
base2012
2535seda
hiranur3419

aayna
sezenorhan

Hamişlerimize ve bebişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen :KK66:

NOT: Listemiz aktif olarak sohbete katılan herkese açıktır. Eklenmek isterseniz bana ulaşın
bütün hamişlerimize maşallah bendde geldim

yok canm ikinci bebegim malesef ilk bebegimi erken dogumla kaybettim melegim Rabbimin yanında cennette beklıcek bızı

Üzüldüm canım. Allah kimseye yaşatmasın eminim çok zordur. Umarım bu defa sağ salim alırsın kucağına miniğini.

Selam kızlar, bu aralar yine pek bakamıyorum buraya işyerinde canımı sıkan olaylar oluyor neyse ki son iki hafta diyorum artık sabah zor kalkıyorum akşam gelir gelmez yatıyorum bir iki saat . artık doğurayım yeter diyorum hamilelikte normalde zaten sinirli sert bi insanım daha da fena oldum takıntı hali baş gösterdi resmen. Umarım doğurduktan sonra çıkarım şu ruh halinden son haftalar epey zorluyor beni

kızlar neler yapıyorsunuz nasılsınız topik pek sessiz kalmış
Şuan kızımla gece nöbetindeyiz tekme manyağı olduğum yetmiyor bir de hıçkırık hıçkırık dakikalarca :) hamileliliğimin en neşeli dönemleri 16-28 arasıymış valla sonrasında ben hep buhran :D

Selam kızlar, bu aralar yine pek bakamıyorum buraya işyerinde canımı sıkan olaylar oluyor neyse ki son iki hafta diyorum artık sabah zor kalkıyorum akşam gelir gelmez yatıyorum bir iki saat . artık doğurayım yeter diyorum hamilelikte normalde zaten sinirli sert bi insanım daha da fena oldum takıntı hali baş gösterdi resmen. Umarım doğurduktan sonra çıkarım şu ruh halinden son haftalar epey zorluyor beni

Canım benim dur bakalım daha doğuma var bu kadar erken gelmesin bebişko :)) Hamileliğin son dönemleri en zoru zaten canım. Şuan gergin olman çok normal. Bir yandan hamilelik hormonları, bir yandan bilinçaltında gizli duran doğum kaygıları, bir yandan da vücudun iyice ağırlaşmış olması yeter de artar bile gergin olmak için. Doğumdan sonra da lohusa psikolojisi var daha gözünü korkutmak gibi olmasın:KK48: Ama hepsini unutacaksın miniğini kucağına alınca. İzne de az kalmış biraz daha sık dişini sonra evde dinlenirsin doğuma kadar:KK68:

Canım benim dur bakalım daha doğuma var bu kadar erken gelmesin bebişko :)) Hamileliğin son dönemleri en zoru zaten canım. Şuan gergin olman çok normal. Bir yandan hamilelik hormonları, bir yandan bilinçaltında gizli duran doğum kaygıları, bir yandan da vücudun iyice ağırlaşmış olması yeter de artar bile gergin olmak için. Doğumdan sonra da lohusa psikolojisi var daha gözünü korkutmak gibi olmasın:KK48: Ama hepsini unutacaksın miniğini kucağına alınca. İzne de az kalmış biraz daha sık dişini sonra evde dinlenirsin doğuma kadar:KK68:
Kalıcı deli olmadan doğursaydım iyiydi , akşam eşime şunu neden yapmadın bunu neden böyle bıraktın diye saydırdım durdum delirdin gene he dedi :D alıştı artık ben kendi kendime bile sinir olur hale geldim. Senin minnoşlar nasıl büyük kuzu ve de küçük kuzu

Kalıcı deli olmadan doğursaydım iyiydi , akşam eşime şunu neden yapmadın bunu neden böyle bıraktın diye saydırdım durdum delirdin gene he dedi :KK70: alıştı artık ben kendi kendime bile sinir olur hale geldim. Senin minnoşlar nasıl büyük kuzu ve de küçük kuzu

Ay ben normalde de her ayın 10 günü böyleydim zaten (regl öncesi) şimdi de farklı sayılmam :) Kalıcı olmaz merak etme geçer hepsi unutulur :)) Benim oğlanın 23 Nisan gösterisi vardı bugün. Gösterinin ilk yarısında avaz avaz ağlayan tek çocuk benimkiydi. Sahnede o ağladı oturduğum yerde ben :D Sonrasında iyiydi çok şükür az da olsa eşlik etti hareketlere falan. Her şeye rağmen güzel bir gündü :) Diğer minikten pek haberim yok iyidir sanırım. Sorun çıkarmıyor çok şükür her şey yolunda şimdiye kadar. Bol bol uyuyorum sadece :) Ama bu hafta reflüm başladı o biraz kötü. Etten tiksindim. Bu da bir cnntrm klasiği. Çaydan kahveden tiksinsem ya olmaz ille faydalı bir şeyden tiksinicem. Oğlanda da süt ve peynirden tiksinmiştim. O da geçer umarım en yakın zamanda...

Ay ben normalde de her ayın 10 günü böyleydim zaten (regl öncesi) şimdi de farklı sayılmam :) Kalıcı olmaz merak etme geçer hepsi unutulur :)) Benim oğlanın 23 Nisan gösterisi vardı bugün. Gösterinin ilk yarısında avaz avaz ağlayan tek çocuk benimkiydi. Sahnede o ağladı oturduğum yerde ben :KK70: Sonrasında iyiydi çok şükür az da olsa eşlik etti hareketlere falan. Her şeye rağmen güzel bir gündü :) Diğer minikten pek haberim yok iyidir sanırım. Sorun çıkarmıyor çok şükür her şey yolunda şimdiye kadar. Bol bol uyuyorum sadece :) Ama bu hafta reflüm başladı o biraz kötü. Etten tiksindim. Bu da bir cnntrm klasiği. Çaydan kahveden tiksinsem ya olmaz ille faydalı bir şeyden tiksinicem. Oğlanda da süt ve peynirden tiksinmiştim. O da geçer umarım en yakın zamanda...
Ben de hamilelikten önce ayda bir falan kıyma yerdim o da isteksizce. Şimdi her gün et yiyom yine de doymuyorum. Ben de türk kahvesinden fena tiksindim. Bazısı kalır diyo bazısı doğumdan sonra geçer diyor. Görücez bakalım.

Ben de hamilelikten önce ayda bir falan kıyma yerdim o da isteksizce. Şimdi her gün et yiyom yine de doymuyorum. Ben de türk kahvesinden fena tiksindim. Bazısı kalır diyo bazısı doğumdan sonra geçer diyor. Görücez bakalım.

Seninki güzelmiş canım kalsa da sorun yok bence :) oglanda süt ürünlerine olan tiksintim 4. aydan sonra geçmişti. Kalıcı ya da geçici olması da kişiye göre değişen bir durum.

Back