• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ovulasyon

herkes eve geldi yemek telaşı,ben de randevu alıcam canım hadi hayırlısı

Kolay gelsin canım ben şimdi tatilde olduğum için herkesi de kendim gibi evde oturuyor zannediyorum :)

inanırım çünkü ben de evlendikten hemen sonra ilk hamileligimden hemen önce ve doguma kadarki süreçte birçok dr.a gittim hicbiri bana smearden bahsetmedi ta ki birkaç hafta önce gittiğim dt.a kadar ki Allah ondan razı olsun. Sayesinde kansere ramak kaldığını öğrendim. Eğer daha önce gittiğim drlar smear almayı akil etselerdi ben leep operasyonu gecirmek zorunda kalmayacaktim.

Allah şifa versin canım. Bebişten önce tekrar bi doktora gitmeyi düşünüyorum. O zaman soracağım mutlaka.

inanırım çünkü ben de evlendikten hemen sonra ilk hamileligimden hemen önce ve doguma kadarki süreçte birçok dr.a gittim hicbiri bana smearden bahsetmedi ta ki birkaç hafta önce gittiğim dt.a kadar ki Allah ondan razı olsun. Sayesinde kansere ramak kaldığını öğrendim. Eğer daha önce gittiğim drlar smear almayı akil etselerdi ben leep operasyonu gecirmek zorunda kalmayacaktim.
. Doktor Faktörü önemli bende ilk defa gittiğimde kontrol yaparken test için Örneği aldı hemen bizi bilinçlendirmesi gereken onlar

Allah şifa versin canım. Bebişten önce tekrar bi doktora gitmeyi düşünüyorum. O zaman soracağım mutlaka.

Amin inşallah başlarda çok üzüldüm ağladım falan ama şimdi kadınlar kulübüne sardim iyiyim böyle. İnşallah sonuçlar da temiz çıkarsa benden iyisi yok :)

Allah korusun valla demekki sadece hamile kalmayı başarmakla bitmiyor bu işler dikkatli olmak herşeye özen göstermek lazım
ben kızımı kalp anomalisi yüzünden kaybettim.kalp oluşumu ilk haftalarda oluyor.acaba diyorum bilmeden kuvvetli bi ilaçmı aldım,yada hastamı oldum.ateşlendimmi.ne bilim omu bunu ..kafamda milyonlarca soru işareti var.bu yüzden hamilelik planladığınz anda lütfen ilaç falan sakın kullanmayın.düşündüğünüz andan itibaren hep ama hep dikkat edin.Allahım korusun

ben kızımı kalp anomalisi yüzünden kaybettim.kalp oluşumu ilk haftalarda oluyor.acaba diyorum bilmeden kuvvetli bi ilaçmı aldım,yada hastamı oldum.ateşlendimmi.ne bilim omu bunu ..kafamda milyonlarca soru işareti var.bu yüzden hamilelik planladığınz anda lütfen ilaç falan sakın kullanmayın.düşündüğünüz andan itibaren hep ama hep dikkat edin.Allahım korusun

Canım başın sağolsun. çok üzüldüm. nasibi böyleymiş demek ki yıpratma kendini her şey Allah'tan

başın sağolsun canım valla zaten düşünmeye başladığımızdan beri ağrı kesici bile içmiyorum herşeye dikkat ediyorum bende. grip oldum çok fena onu da doğal yollarla çözmeye çalışıyorum doktora gitsem direk antibiyotik vercek çünkü onu da istemiyorum.

merhaba arkadaşlar bizde 2015 te gebelik planlıyoruz bir kızım var 2 yaşında nasip olursa birde oğluş istiyoruz ilk ay kaçırdık olmadı bakalım bu ay ne olacak

merhaba arkadaşlar bizde 2015 te gebelik planlıyoruz bir kızım var 2 yaşında nasip olursa birde oğluş istiyoruz ilk ay kaçırdık olmadı bakalım bu ay ne olacak

benim de 2,5 yaşında oğlum var ben de kız olsun istiyorum ama eşimin gönlü yine erkekten yana . bakalım artık kısmet önce sağlıkla bir hamile kalmayı başaralım da hakkımızda hayırlısı neyse Rabbim onu versin inşallah

maşallah kızlar çoğalıyoruz hoş geldiniz topiğimize bebişler de yakında gelmeye başlarlar inşallah

hoşbuldukk :KK3: uğurlu gelir inşallah. çok bekletmez bizi bebişler. kızlar çok az kaldı ama geçte kalmış olabilirim. folik asite dr.a gitmeden başlasak bir zararı olur mukiiii.. benim aslında nisan ayındaydı planım. biraz öne aldık. o yüzden dra. gıdemicem bu sürede. kendim alsam dedim. ne dersiniz ? veriyor mu gerçi eczaneler onu da bilmiyorum ama :KK64:

Back