merhaba arkadaşlar bugün gittim doktora 6 yumurtam var sol tarafta dört tane 12-15-16 mmlerde sağ tarafta 2 tane 21 18 mm yarın çatlatma iğnesi vurunacağım hanımlar dua edin
AMİN CÜMLEMİZE İNŞ SEVİNİRİZ TEKER TEKER CANIMİnşallah bu defa tutunur biri canım Allahım yüzüne baksın inşallah
merhaba arkadaşlar bugün gittim doktora 6 yumurtam var sol tarafta dört tane 12-15-16 mmlerde sağ tarafta 2 tane 21 18 mm yarın çatlatma iğnesi vurunacağım hanımlar dua edin
ALLAH RAZI OLSUN LAVİNCİM RABBİM SENİN DE RAHMİNE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT TEZ ZAMANDA DÜŞÜRSÜN NEŞEN ARTSIN CANIMİnşallah bu ay güzel haberler alırız senden. Dualarım seninle.
Kötü bişey olmasında,ne bileyim işte.. Bazen böyle gereksiz prosedürleri olabiliyor çünkü hastanelerinHastalığı öğrendiğim zaman da sonucu almaya gittiğimde dr yoktu tam sonucu vereceklerdi ki diğer drla bi görüşün dediler sonuçta hastalığı öğrendim şimdi de bugün sonuç beklerken dr çağırıyor yine bir terslik var sanırım hani kendi drum cagirsa tamam da patoloji dru ne alaka dur bakalım ancak çarşamba günü gidebilirim zaten ben Tekirdağ'da dr Cerrahpaşa'da ha deyince de gidilmiyor inşallah korktuğum gibi olmaz
çıkmaz canım seninki erken teşhis edilmiş zaten canını sıkma. ne zaman gideceksin ?İnşallah dediğin gibidir canım ama ne kadar istesem de pozitif olamıyorum bu defa koca fakülte hastanesinde patoloji dru durduk yere çağırmaz insanı inşallah beni ameliyat masasına yatıracak bir şey çıkmaz
Kızlar selam normalde bugün smear sonucum çıkacaktı ama çıkmadı şöyle bir haber geldi patoloji dru beni çağırıyormus bazı şeyler sorup ona göre yorumlayacakmis sonucu hiç böyle bişey duydunuz mu pek hayra alamet gelmedi banaDeruchette hem sağlık bilgin hem de yesimde gosterdigin hissiyat performansinla sen bi yorum yapabilir misin canım
Kızlar selam normalde bugün smear sonucum çıkacaktı ama çıkmadı şöyle bir haber geldi patoloji dru beni çağırıyormus bazı şeyler sorup ona göre yorumlayacakmis sonucu hiç böyle bişey duydunuz mu pek hayra alamet gelmedi banaDeruchette hem sağlık bilgin hem de yesimde gosterdigin hissiyat performansinla sen bi yorum yapabilir misin canım
İnşallah dediğin gibidir canım ama ne kadar istesem de pozitif olamıyorum bu defa koca fakülte hastanesinde patoloji dru durduk yere çağırmaz insanı inşallah beni ameliyat masasına yatıracak bir şey çıkmaz
Burdayim canimmm burda;-) gunaydinlarrr;-) ayyy keyfim yok yaaa evde sıkılıyorum birazdan temizlik yapıcam canimin sıkıntısı geçsin;-) napiyorsunuz bakalım bayram gelse arkadan tatile gitsek ohhhhNasılsınız kızlar ne var ne yok esoses nerelerde bu arada
Burdayim canimmm burda;-) gunaydinlarrr;-) ayyy keyfim yok yaaa evde sıkılıyorum birazdan temizlik yapıcam canimin sıkıntısı geçsin;-) napiyorsunuz bakalım bayram gelse arkadan tatile gitsek ohhhh
Ayyyy tatiller gelsin tabiii;-)bizde bi durum yok aynen ben de bayram arkası izindeyim dört gözle bekliyorum bebişinin pipisini kukusunu gördün mü bakiyim
Burdayim canimmm burda;-) gunaydinlarrr;-) ayyy keyfim yok yaaa evde sıkılıyorum birazdan temizlik yapıcam canimin sıkıntısı geçsin;-) napiyorsunuz bakalım bayram gelse arkadan tatile gitsek ohhhh
Allah şifalar versin canım inşallah güzel haberler verir dr.un. sıkıntı yoktur bence rahat ol. genç olduğun için dr. pimpiriklenmiş olabilir.Kızlar selam normalde bugün smear sonucum çıkacaktı ama çıkmadı şöyle bir haber geldi patoloji dru beni çağırıyormus bazı şeyler sorup ona göre yorumlayacakmis sonucu hiç böyle bişey duydunuz mu pek hayra alamet gelmedi banaDeruchette hem sağlık bilgin hem de yesimde gosterdigin hissiyat performansinla sen bi yorum yapabilir misin canım
ooooo maşallah canım hadi bakalım bu gidişle ikiz üçüz olacak valla. en hayırlısı olsunmerhaba arkadaşlar bugün gittim doktora 6 yumurtam var sol tarafta dört tane 12-15-16 mmlerde sağ tarafta 2 tane 21 18 mm yarın çatlatma iğnesi vurunacağım hanımlar dua edin
Hoşgeldinnooooo maşallah canım hadi bakalım bu gidişle ikiz üçüz olacak valla. en hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?