2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Arkadaşlar internetim yoktu giremedim bayagidir 2 gündür sol kasigimin oralarda hafif hafif ağrı oluyor dayanilmicak gibi değil ama rahatsız ediyor randevu aldım yarına inşallah normaldir bu ağrı bugün 8 hafta oldu bu zamanlarda böyle ağrı oluyormu biliyomusunuz yaşayan varmı normalmi?

Merhaba kızlar. Ben 2gündür çörekotu,bal,tarçın karışımı yiyorum. Bakalım faydası olacak mı... Gerçi doktor tüm değerlerin normal dedi.sadece sabret dedi ama.... Denemekte fayda var diye düşündüm. Herşey kısmet.:KK48::KK48: Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bebişler versin inşallah:KK17::KK46:

Merhaba kızlar. Ben 2gündür çörekotu,bal,tarçın karışımı yiyorum. Bakalım faydası olacak mı... Gerçi doktor tüm değerlerin normal dedi.sadece sabret dedi ama.... Denemekte fayda var diye düşündüm. Herşey kısmet.:KK48::KK48: Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bebişler versin inşallah:KK17::KK46:
Şifa olsun hepsi inşallah :) yeni bebek haberleri bekliyoruz artık.. Topikteki kızlar tembelleşti bu aralar sanki :))

Ne kadar etkili olmuştu bilmem ama ben de bal-tarçın-çörekotu yaptığım ay hamile kalmıştım.
Şifa olsun sana da.

Kızlar selam normalde bugün smear sonucum çıkacaktı ama çıkmadı şöyle bir haber geldi patoloji dru beni çağırıyormus bazı şeyler sorup ona göre yorumlayacakmis sonucu hiç böyle bişey duydunuz mu pek hayra alamet gelmedi bana Deruchette Deruchette hem sağlık bilgin hem de yesimde gosterdigin hissiyat performansinla sen bi yorum yapabilir misin canım

Ne kadar etkili olmuştu bilmem ama ben de bal-tarçın-çörekotu yaptığım ay hamile kalmıştım.
Şifa olsun sana da.
Çok sağol.inşallah olur. Dua istiyorum boollll bol. Duyduyça umut oluyor. Allah ne zaman kısmet etmişse hayırlısı olsun inşallah...

Kızlar selam normalde bugün smear sonucum çıkacaktı ama çıkmadı şöyle bir haber geldi patoloji dru beni çağırıyormus bazı şeyler sorup ona göre yorumlayacakmis sonucu hiç böyle bişey duydunuz mu pek hayra alamet gelmedi bana Deruchette Deruchette hem sağlık bilgin hem de yesimde gosterdigin hissiyat performansinla sen bi yorum yapabilir misin canım
Kötüyü düşünme hemen,vardır bi sebebi.. Bana telefonda söylemişlerdi sonucu ama senin durumun daha özel onun için çağırmuştır doktor. Bizide haberdar et mutlaka

Maalesef bir bilgim yok smear hakkında. Daha önce yaptırmadım. İnşallah hayırlı haberler alırsın.

Kötüyü düşünme hemen,vardır bi sebebi.. Bana telefonda söylemişlerdi sonucu ama senin durumun daha özel onun için çağırmuştır doktor. Bizide haberdar et mutlaka

Hastalığı öğrendiğim zaman da sonucu almaya gittiğimde dr yoktu tam sonucu vereceklerdi ki diğer drla bi görüşün dediler sonuçta hastalığı öğrendim şimdi de bugün sonuç beklerken dr çağırıyor yine bir terslik var sanırım hani kendi drum cagirsa tamam da patoloji dru ne alaka dur bakalım ancak çarşamba günü gidebilirim zaten ben Tekirdağ'da dr Cerrahpaşa'da ha deyince de gidilmiyor inşallah korktuğum gibi olmaz

Yani ne desem bilemedim şimdi boşuna tedirgin olacaksın, belki şüphelenmiştir yani atıyorum temizdir ama emin olmak istemiştir bunun için de senden bi geçmiş almak istemiş olabilir mesela akıntın var mı ya da nasıl bi akıntın var vs gibi belki net görüntü alamamıştır düzensizdir hücreler örneği tekrarlamak ister aklına kötü bişey getirme

Yani ne desem bilemedim şimdi boşuna tedirgin olacaksın, belki şüphelenmiştir yani atıyorum temizdir ama emin olmak istemiştir bunun için de senden bi geçmiş almak istemiş olabilir mesela akıntın var mı ya da nasıl bi akıntın var vs gibi belki net görüntü alamamıştır düzensizdir hücreler örneği tekrarlamak ister aklına kötü bişey getirme

İnşallah dediğin gibidir canım ama ne kadar istesem de pozitif olamıyorum bu defa koca fakülte hastanesinde patoloji dru durduk yere çağırmaz insanı inşallah beni ameliyat masasına yatıracak bir şey çıkmaz

Back