Çevremde yok ama dışarda hep görüyoruz tek yumurta ikizlerini.. Riskli olabilir ama imkansız değil.. Yatarak geçirirsen bu süreci hiçbişey olmaz allahın izniyle.. Kısmetleri varsa zaten gelecekler,yoksada ne yapsak boş.. O yüzden boş yere stres yapmaDinlencem inşallah tamda taşınma işimiz var 1 ay içinde tabi bişey yapmicam . Peki Tek yumurta ikizi olup doğuran varmı yakininizda duyduğunuz cift yumurtadan daha riskli ve tehlikeliymis moralim bozuluyor ama bozmamam lazım en azından üzüntü hissetmesinler ben umutluyum Allah nadir olan bu olayi nasip ettiyse bize geriside gelir inşallah
Allah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok mutlu oluyorum böyle haberler alınca. Bize de nasip olur inşallah...içini ferah tut bol bol dua et. Allahın izniyle bir şey olmaz...Kızlaaar hayırlı bir haberim var nur topu gibi İKİZLER geliyor şoktayim halaa nasıl gozukuyolar yaa üst üste yatmislar bidee Allahım hala inanamıyorum
Allah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok mutlu oluyorum böyle haberler alınca. Bize de nasip olur inşallah...içini ferah tut bol bol dua et. Allahın izniyle bir şey olmaz...
HAYIRLISIYLA BİR TANE DE OLSA KABUL RABBİM KUCAĞIMIZI DOLDURSUN HAYIRLI SAĞLIKLI ELİ AYAĞI DÜZGÜN TAM İMANLI KURSAKLI HÜSRAN OLMASIN DAooooo maşallah canım hadi bakalım bu gidişle ikiz üçüz olacak valla. en hayırlısı olsun
HAYIRLI OLSUN CANIM HAYIRLI SAĞLICAKLA DOĞARLAR İNŞ KUZUCUKLARKızlaaar hayırlı bir haberim var nur topu gibi İKİZLER geliyor şoktayim halaa nasıl gozukuyolar yaa üst üste yatmislar bidee Allahım hala inanamıyorum
HAYIRLI OLSUN CANIM HAYIRLI SAĞLICAKLA DOĞARLAR İNŞ KUZUCUKLAR
Cnntrm
Canim önceden bir sorun olduğundan dolayi yüz yüze konuşmak istemistir birsey yoktur takip edelim falan diyecektir sakin moralini bozma
Kızlaaar hayırlı bir haberim var nur topu gibi İKİZLER geliyor şoktayim halaa nasıl gozukuyolar yaa üst üste yatmislar bidee Allahım hala inanamıyorum
DARISI HAYIRLISIYLA BANA BAKALIM BU AY UMUT ETSEM MİSağol canım amin inşallah
Masallahhh cok sukur topigin ilk ikizlerine cok sevindim canimKızlaaar hayırlı bir haberim var nur topu gibi İKİZLER geliyor şoktayim halaa nasıl gozukuyolar yaa üst üste yatmislar bidee Allahım hala inanamıyorum
Yok ben muratlıdayım. Görev için.siz buralı mısınız.new smiles çok teşekkür ederim inşallah öyle çıkar bakalım yarın ogrenirim inşallah sonucu
Umut kadar ben çorludayim canım sen merkezde misin
Yok ben muratlıdayım. Görev için.siz buralı mısınız.
Güzel haberlerini bekliyoruz canımmYsmdfn Deruchette @mtkt A anneveoglusu R rzombie kızlar teşekkür ederim hepinize sabah erkenden yola çıkıcaz burdan öğleden önce drla görüşebilirim umarım
Canımm iyi haberlerle gelYsmdfn Deruchette @mtkt A anneveoglusu R rzombie kızlar teşekkür ederim hepinize sabah erkenden yola çıkıcaz burdan öğleden önce drla görüşebilirim umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?