2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Günaydın kızlar, tatil göz açıp kapayıncaya kadar geçti hiçbir şey anlamadım ki ben
sayfalar almış başını gitmiş, okuyup hemen geliyorum

günaydın , cnntrm ben hala adet olmadım canım bekliyorum

bende de olması muhtemel canım benim de gecikti

günaydın canım nasılsınız bakalım
İyiyiz canımm,heyecanla daha şimdiden haftasonunu bekliyorum :)) doktor randevumuz var:) sen nasılsın ?

Herkese selamlar doktora gittim çok şükür bi sıkıntı yok rabbim yaşatmasın benden önce giren bayan bebeğini kaybetmiş doktor düşüreceğiz dedi bende çok etkilendim bi düşük olunca..
Doktor benim kalb atışımın hızından bebeğimizi zor duyduk çok hızlı atıyordu
Normal hayatına devam edebilirsin dedi

Çok şükür bi kayıp olunca ikincide eli kalbinde oluyor insanım

Çok sevindim canım,herşey yolundaymış ne güzel :) endişelenmekte haklısın ama bebişide strese sokma.. Sıkıntılı haftaların geride kaldı çok şükür.. Sağlıkla büyüsün bebişler,zaman çabuk geçsin popolarını ısırma vakti gelsin

merhabalar hayırlı haftalar olsun herkese

Orkide kalp atışlarını duymuşsunuz gözünüz aydın sağlıkla kucağında gör evladını inşallah

Unicorn geçmiş olsun canım tez zamanda kurtulursun inşallah kistinden

Hemşolarım nasılsınız

Yeşim dr kontrolün mü var bu hafta sana çabuk geçer inşallah

Ayyy çok tatlısın
İnşallah bskalım aslında hamilelikte daha sakin oluyorum ben şimdi içim rahatladı

Çok saolasın biraz korktum ama benden önceki bayanın kötü haberi benide etkiledi ama çok şükür herşey yolunda

günaydın , cnntrm ben hala adet olmadım canım bekliyorum

bende de olması muhtemel canım benim de gecikti

günaydın canım nasılsınız bakalım
Canım gebelik durumu olabilir mi? Ne kadar ara verdiğinizi bilmediğimden soruyorum.

Oyyy maşallah çok rahatlamışsındır şimdi. Allah sağlıkla kycağına almayı nasip etsin miniğini.

Sanki senin bebiş oğlan bak. Herkesin bebişiyle ilgili hislerim var bakalım tutacak mı

Oyyy maşallah çok rahatlamışsındır şimdi. Allah sağlıkla kycağına almayı nasip etsin miniğini.

Sanki senin bebiş oğlan bak. Herkesin bebişiyle ilgili hislerim var bakalım tutacak mı
Benimle ilgili hissinden hiiiiiç haberim yoook :)

Evet canımm,bu cumartesi kontrolümüz var. İkili test yapılacak. 12+6 olucam cumartesi günü belki cinsiyet tahminide yapar diye heyecanlanıyorum :)) ocak anneleri grubunda ikili testte cinsiyet öğrenen bir çok kişi var,bende heveslendim o yüzden :))

ikili testlerde tecrubeli dr biliyor gerçekten
benim içimden erkek geçiyor

bana da sanki erkek olcak adını da deniz koycakmışsın gibi bi his geldi hiç aklından geçti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…