İyiyiz canımm,heyecanla daha şimdiden haftasonunu bekliyorum :)) doktor randevumuz var:) sen nasılsın ?günaydın , cnntrm ben hala adet olmadım canım bekliyorum
bende de olması muhtemel canım benim de gecikti
günaydın canım nasılsınız bakalım
Çok sevindim canım,herşey yolundaymış ne güzel :) endişelenmekte haklısın ama bebişide strese sokma.. Sıkıntılı haftaların geride kaldı çok şükür.. Sağlıkla büyüsün bebişler,zaman çabuk geçsin popolarını ısırma vakti gelsinHerkese selamlar doktora gittim çok şükür bi sıkıntı yok rabbim yaşatmasın benden önce giren bayan bebeğini kaybetmiş doktor düşüreceğiz dedi bende çok etkilendim bi düşük olunca..
Doktor benim kalb atışımın hızından bebeğimizi zor duyduk çok hızlı atıyordu
Normal hayatına devam edebilirsin dedi
Çok şükür bi kayıp olunca ikincide eli kalbinde oluyor insanım
Ayyy çok tatlısınÇok sevindim canım,herşey yolundaymış ne güzel :) endişelenmekte haklısın ama bebişide strese sokma.. Sıkıntılı haftaların geride kaldı çok şükür.. Sağlıkla büyüsün bebişler,zaman çabuk geçsin popolarını ısırma vakti gelsin
Çok saolasın biraz korktum ama benden önceki bayanın kötü haberi benide etkiledi ama çok şükür herşey yolundamerhabalar hayırlı haftalar olsun herkese
Orkide kalp atışlarını duymuşsunuz gözünüz aydın sağlıkla kucağında gör evladını inşallah
Unicorn geçmiş olsun canım tez zamanda kurtulursun inşallah kistinden
Hemşolarımnasılsınız
Yeşim dr kontrolün mü var bu hafta sana çabuk geçer inşallah
Canım gebelik durumu olabilir mi? Ne kadar ara verdiğinizi bilmediğimden soruyorum.günaydın , cnntrm ben hala adet olmadım canım bekliyorum
bende de olması muhtemel canım benim de gecikti
günaydın canım nasılsınız bakalım
Çok şükür alıştım daha iyi gidiyor ramazan. Akşama da annemleri davet ettim iftara.arkaDAŞLARIM NASILINIZ
RAMAZAN I ŞERİFİNİZ NASIL GEÇİYOR..
İNŞALLAH BEREKETLİ HUZURLU GÜNLERİMİZ OLSUN :)
GÜNAYDINNN
Oyyy maşallah çok rahatlamışsındır şimdi. Allah sağlıkla kycağına almayı nasip etsin miniğini.Herkese selamlar doktora gittim çok şükür bi sıkıntı yok rabbim yaşatmasın benden önce giren bayan bebeğini kaybetmiş doktor düşüreceğiz dedi bende çok etkilendim bi düşük olunca..
Doktor benim kalb atışımın hızından bebeğimizi zor duyduk çok hızlı atıyordu
Normal hayatına devam edebilirsin dedi
Çok şükür bi kayıp olunca ikincide eli kalbinde oluyor insanım
Oyyy maşallah çok rahatlamışsındır şimdi. Allah sağlıkla kycağına almayı nasip etsin miniğini.
Sanki senin bebiş oğlan bak. Herkesin bebişiyle ilgili hislerim var bakalım tutacak mı
Senin bebiş de oğlanmış gibi hissediyorummm.
Benimle ilgili hissinden hiiiiiç haberim yoook :)Oyyy maşallah çok rahatlamışsındır şimdi. Allah sağlıkla kycağına almayı nasip etsin miniğini.
Sanki senin bebiş oğlan bak. Herkesin bebişiyle ilgili hislerim var bakalım tutacak mı
Evet canımm,bu cumartesi kontrolümüz var. İkili test yapılacak. 12+6 olucam cumartesi günü belki cinsiyet tahminide yapar diye heyecanlanıyorum :)) ocak anneleri grubunda ikili testte cinsiyet öğrenen bir çok kişi var,bende heveslendim o yüzden :))merhabalar hayırlı haftalar olsun herkese
Orkide kalp atışlarını duymuşsunuz gözünüz aydın sağlıkla kucağında gör evladını inşallah
Unicorn geçmiş olsun canım tez zamanda kurtulursun inşallah kistinden
Hemşolarımnasılsınız
Yeşim dr kontrolün mü var bu hafta sana çabuk geçer inşallah
Benimle ilgili hissinden hiiiiiç haberim yoook :)
Evet canımm,bu cumartesi kontrolümüz var. İkili test yapılacak. 12+6 olucam cumartesi günü belki cinsiyet tahminide yapar diye heyecanlanıyorum :)) ocak anneleri grubunda ikili testte cinsiyet öğrenen bir çok kişi var,bende heveslendim o yüzden :))
İyiyiz canımm,heyecanla daha şimdiden haftasonunu bekliyorum :)) doktor randevumuz var:) sen nasılsın ?
olamaz sanırım zaten test yaptım negatif çıktı iki gün önceCanım gebelik durumu olabilir mi? Ne kadar ara verdiğinizi bilmediğimden soruyorum.
bana da sanki erkek olcak adını da deniz koycakmışsın gibi bi his geldiEvet canımm,bu cumartesi kontrolümüz var. İkili test yapılacak. 12+6 olucam cumartesi günü belki cinsiyet tahminide yapar diye heyecanlanıyorum :)) ocak anneleri grubunda ikili testte cinsiyet öğrenen bir çok kişi var,bende heveslendim o yüzden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?