- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşallahHerkese günaydınlarrrr
Oyyyyy minikin ne kadar da büyümüş öyle oyyy oyyy.![]()
Maşallaaahh onlaraa :) daha yeni mi göründüler kiiiiiKızlaaar hayırlı bir haberim var nur topu gibi İKİZLER geliyor şoktayim halaa nasıl gozukuyolar yaa üst üste yatmislar bidee Allahım hala inanamıyorum
maşallahKızlaaar hayırlı bir haberim var nur topu gibi İKİZLER geliyor şoktayim halaa nasıl gozukuyolar yaa üst üste yatmislar bidee Allahım hala inanamıyorum
Adetine 13 gün varsa daha yumurtlama etkisindesindir.. O ağrılarda ondandır. Yumurtan döllendiyse bile( inşallah öyledir) şu anda belirti vermesi imkansızepeydir giremiyordum kızlar ne var ne yok:)hem işler hemde bir kaç aksilikler... giremedim takipte edemedimbir sey soracağım arkadaşlar.benim adetime 13 gün var tahmini olarak yumurtlama gününde ilişkiye girdik
ama benim bir iki gündür göğüslerimde inanılmaz acı ve kasıklarımda batma oluyor.sizce bu kadar erken olurmu belirtiler.
![]()
Kızlaaar hayırlı bir haberim var nur topu gibi İKİZLER geliyor şoktayim halaa nasıl gozukuyolar yaa üst üste yatmislar bidee Allahım hala inanamıyorum
hoşbuldum canım. şuan iyiyiz bin şükür. inşallah böyle devam eder. sen nasılsın ?Hoşgeldinn
Nasıl gidiyor gebelik?
aaaa yeni mi anlaşıldı ? süper ya çok güzel bende çok istemiştim. ama tek. ozman aynı kese içerisinde mi ?Kızlaaar hayırlı bir haberim var nur topu gibi İKİZLER geliyor şoktayim halaa nasıl gozukuyolar yaa üst üste yatmislar bidee Allahım hala inanamıyorum
Maşallaaahh onlaraa :) daha yeni mi göründüler kiiiii
maşallahallahım şimdiden sabırlar versin çok zordur ikiz bebek bakımı diye düşünüyorum ama tadıda ayrıdır.bir avazda iki bebeği halletmiş oluyosun çokta şanslısın canım.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip esin bebişlerini:)
canım tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
aaaa yeni mi anlaşıldı ? süper ya çok güzel bende çok istemiştim. ama tek. ozman aynı kese içerisinde mi ?
Hayırla gelsinler inşallah. Çok tebrik ederimmmm.Kızlaaar hayırlı bir haberim var nur topu gibi İKİZLER geliyor şoktayim halaa nasıl gozukuyolar yaa üst üste yatmislar bidee Allahım hala inanamıyorum
Ben de iyiyim işte ne olsun. Ramazanı geçiriyoruz. Sonra geksin düğünlerrhoşbuldum canım. şuan iyiyiz bin şükür. inşallah böyle devam eder. sen nasılsın ?
Hayırla gelsinler inşallah. Çok tebrik ederimmmm.
Ağrı olması normal canım korkma rahmin büyüyor. Yat dinlen devamlı,bişey olmaz allahın izniyle.. İkiz doğuran bunca insan var,kötü şeyler düşünme tadını çıkar :))Evet doktora gideli bugün 11. Gün oldu ozaman sadece kese gozukmustu şimdi hem doktorumu değiştirdim hemde ağrım vardı gideyim dedim nekadar buyumusler 1 buçuk santim olmuslar ilk 1 tane goruyoduk sonra kalp atışını dinledik doktor bunlar ikiz dedi neey dedim iki tane kalp atışı duyuyorum dedi ben zaten ilk defa görmenin ve duymanin saskinligindayken ikiz duyunca şok oldum baktı doktor bak üstte öbürü dedi ben pek göremedim dur netlessin alttan bakalım dedi tamamen gözüktü kafaları vücutları üst üste yatiyolar Allahım hala saskinim ama çok tehlikeliymis Tem yumurta ikizleri hem erken doğum oluyormuş hemde çok dikkat etmem lazımmış birine bişey olursa oburude gidiyomuş doğuma kadar ilişki yasak yorulmak felan çok dikkat etcekmisim Allahım İnşalah bişey olmaz herkes çok sevindi hı bide ağrım normalmis kasigimda büyüdükleri için baskı oluyormuş kan gelmedikce sorun yokmuş
Ağrı olması normal canım korkma rahmin büyüyor. Yat dinlen devamlı,bişey olmaz allahın izniyle.. İkiz doğuran bunca insan var,kötü şeyler düşünme tadını çıkar :))