2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ayyy uykulara doyamıyorummm kızlarrr. Napacağım böylee her fırsatta sızıyorm valla

Cnntrm
Canim önceden bir sorun olduğundan dolayi yüz yüze konuşmak istemistir birsey yoktur takip edelim falan diyecektir sakin moralini bozma

epeydir giremiyordum kızlar ne var ne yok:)hem işler hemde bir kaç aksilikler... giremedim takipte edemedim:(bir sey soracağım arkadaşlar.benim adetime 13 gün var tahmini olarak yumurtlama gününde ilişkiye girdik:oops:ama benim bir iki gündür göğüslerimde inanılmaz acı ve kasıklarımda batma oluyor.sizce bu kadar erken olurmu belirtiler.o_O

Kızlaaar hayırlı bir haberim var nur topu gibi İKİZLER geliyor şoktayim halaa nasıl gozukuyolar yaa üst üste yatmislar bidee Allahım hala inanamıyorum
maşallah:nazar:allahım şimdiden sabırlar versin çok zordur ikiz bebek bakımı diye düşünüyorum ama tadıda ayrıdır.bir avazda iki bebeği halletmiş oluyosun çokta şanslısın canım.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip esin bebişlerini:)

epeydir giremiyordum kızlar ne var ne yok:)hem işler hemde bir kaç aksilikler... giremedim takipte edemedim:KK43:bir sey soracağım arkadaşlar.benim adetime 13 gün var tahmini olarak yumurtlama gününde ilişkiye girdik:oops:ama benim bir iki gündür göğüslerimde inanılmaz acı ve kasıklarımda batma oluyor.sizce bu kadar erken olurmu belirtiler.o_O
Adetine 13 gün varsa daha yumurtlama etkisindesindir.. O ağrılarda ondandır. Yumurtan döllendiyse bile( inşallah öyledir) şu anda belirti vermesi imkansız

Kızlaaar hayırlı bir haberim var nur topu gibi İKİZLER geliyor şoktayim halaa nasıl gozukuyolar yaa üst üste yatmislar bidee Allahım hala inanamıyorum
aaaa yeni mi anlaşıldı ? süper ya çok güzel bende çok istemiştim. ama tek. ozman aynı kese içerisinde mi ?

Maşallaaahh onlaraa :) daha yeni mi göründüler kiiiii

Evet doktora gideli bugün 11. Gün oldu ozaman sadece kese gozukmustu şimdi hem doktorumu değiştirdim hemde ağrım vardı gideyim dedim nekadar buyumusler 1 buçuk santim olmuslar ilk 1 tane goruyoduk sonra kalp atışını dinledik doktor bunlar ikiz dedi neey dedim iki tane kalp atışı duyuyorum dedi ben zaten ilk defa görmenin ve duymanin saskinligindayken ikiz duyunca şok oldum baktı doktor bak üstte öbürü dedi ben pek göremedim dur netlessin alttan bakalım dedi tamamen gözüktü kafaları vücutları üst üste yatiyolar Allahım hala saskinim ama çok tehlikeliymis Tem yumurta ikizleri hem erken doğum oluyormuş hemde çok dikkat etmem lazımmış birine bişey olursa oburude gidiyomuş doğuma kadar ilişki yasak yorulmak felan çok dikkat etcekmisim Allahım İnşalah bişey olmaz herkes çok sevindi hı bide ağrım normalmis kasigimda büyüdükleri için baskı oluyormuş kan gelmedikce sorun yokmuş

maşallah:nazar:allahım şimdiden sabırlar versin çok zordur ikiz bebek bakımı diye düşünüyorum ama tadıda ayrıdır.bir avazda iki bebeği halletmiş oluyosun çokta şanslısın canım.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip esin bebişlerini:)

Amiin inşallah ya zaten simdien zorluğunu anladım doktor anlatinca hep riskler var erken doğum veya düşük çok korkuyorum inşallah sağlıkla dogarlar Bebeklerim

aaaa yeni mi anlaşıldı ? süper ya çok güzel bende çok istemiştim. ama tek. ozman aynı kese içerisinde mi ?

Evet yeni göründüler çünkü 11 gün önce karından sadece kese gözüküyordu şimdi bebekler gözüküyor daha doğrusu önce anlasilmadi kalp atışında anlaşıldı iki tane kalp atışı duydu doktor ben sadece tek bebegin ki sanarken birde dikkatlice bakınca üst üste yatan ikiz Bebeklerim varmışş:) tek yumurta ikiziymis oyüzden çok tehlikeliymis oyüzden korkuyorum biraz:(

Evet doktora gideli bugün 11. Gün oldu ozaman sadece kese gozukmustu şimdi hem doktorumu değiştirdim hemde ağrım vardı gideyim dedim nekadar buyumusler 1 buçuk santim olmuslar ilk 1 tane goruyoduk sonra kalp atışını dinledik doktor bunlar ikiz dedi neey dedim iki tane kalp atışı duyuyorum dedi ben zaten ilk defa görmenin ve duymanin saskinligindayken ikiz duyunca şok oldum baktı doktor bak üstte öbürü dedi ben pek göremedim dur netlessin alttan bakalım dedi tamamen gözüktü kafaları vücutları üst üste yatiyolar Allahım hala saskinim ama çok tehlikeliymis Tem yumurta ikizleri hem erken doğum oluyormuş hemde çok dikkat etmem lazımmış birine bişey olursa oburude gidiyomuş doğuma kadar ilişki yasak yorulmak felan çok dikkat etcekmisim Allahım İnşalah bişey olmaz herkes çok sevindi hı bide ağrım normalmis kasigimda büyüdükleri için baskı oluyormuş kan gelmedikce sorun yokmuş
Ağrı olması normal canım korkma rahmin büyüyor. Yat dinlen devamlı,bişey olmaz allahın izniyle.. İkiz doğuran bunca insan var,kötü şeyler düşünme tadını çıkar :))

Ağrı olması normal canım korkma rahmin büyüyor. Yat dinlen devamlı,bişey olmaz allahın izniyle.. İkiz doğuran bunca insan var,kötü şeyler düşünme tadını çıkar :))

Dinlencem inşallah tamda taşınma işimiz var 1 ay içinde tabi bişey yapmicam . Peki Tek yumurta ikizi olup doğuran varmı yakininizda duyduğunuz cift yumurtadan daha riskli ve tehlikeliymis moralim bozuluyor ama bozmamam lazım en azından üzüntü hissetmesinler ben umutluyum Allah nadir olan bu olayi nasip ettiyse bize geriside gelir inşallah

Back