Bİzde meraklandık nerelerde acaba diye :) yeni ev yeni eşyalar çok eğlenceli :)) bi sorun çıkmasındadoktorda bebek çıkar belki :)) bizide haberdar et mutlakaGünaydınnn canlar :) memleketimdeyiz eşimle pek fırsatım olmuyo girmeye. Evi topladık zaten pek bi şeyimiz yoktu ordan çıkıcaz diye almamıştık yeni evimize en baştan alıcaz inşallah :) haftasonu Mersin'e geçiyoruz ev bakıcaz, eşim okulunda göreve başlama yapacak falan. Bu arada hala regl olmadım doktora gidiyorum şimdi. Ama gebelik yoktur eminim :)
Ben bu ay adet oldumBEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))
1. esoes1919___________BAT 21 Nisan___________HAMİLE
2. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE
3. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE
4. Mihrimah00___________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE
5. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran___________HAMİLE
6. rzombie _____________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE
7. new smiles __________BAT 12 Haziran ___________HAMİLE
8. Becuu_______________BAT 4 Haziran ___________HAMİLE
9. Cilekkavun ___________BAT 12 Haziran
10. aayna ______________BAT 13 Haziran
11. _Unicorn_ __________BAT 15 Haziran
12. ekim2013____________BAT 21 Haziran
13. tommbik____________BAT 24 Haziran
14. ttu89_______________BAT 24 Haziran
15. Ulytau______________BAT 26 Haziran
16. fatihkbra____________BAT 27 Haziran
17. mtkt_______________BAT 28 Haziran
18. dilaraela ____________BAT 5 Temmuz
19. base2012____________BAT 13 Temmuz
20. purplebliss___________BAT ???
NOT: Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen
Olsun canım geçici bi süre olduğu için o da keyifli olur :) biz bazı haftasonları bişeyler hazırlıyoruz eşimle,eğlenceli oluyor
Böylesi daha iyi canım,her kim olursa olsun sürekli beraber olunca olmuyor.. İnsan akşam olunca evinde yalnız olmak istiyor. Kreş en iyisi,akşamlarıda evde çekirdek çekirdek takıkırsınız ohhh :))Bundan sonra böyle canım artık alışmam lazım okul açılınca kreşe vericem evde çekirdek aileyiz bundan sonra
Böylesi daha iyi canım,her kim olursa olsun sürekli beraber olunca olmuyor.. İnsan akşam olunca evinde yalnız olmak istiyor. Kreş en iyisi,akşamlarıda evde çekirdek çekirdek takıkırsınız ohhh :))
CNTRM DEVAMLI BİRLİKTE OLMAK ANNEDE KYVDE DE OLSA ZOR
BENİM OĞLAN İÇİN YARIM GÜNE BAKICI TUTACAKTIK KYVDELER BİZ BAKARIZ DEDİLER
BENDE EŞİME AYNI EVDE OLMAZ BAKICIYA VERECEĞİN PARAYA EV TUTALIM AYRI EVLERİ OLSUN DEDİM
ONLARDA KABUL ETTİ BÖYLE DAHA RAHAT OLDU BİZİM İÇİN
Canımm bebiş yok nur topu gibi kist var. Önemli değil dedi de primolut N verdi. Hem adet söker hem kisti eritir. Adet olunca da 3. Gün gel dediBİzde meraklandık nerelerde acaba diye :) yeni ev yeni eşyalar çok eğlenceli :)) bi sorun çıkmasındadoktorda bebek çıkar belki :)) bizide haberdar et mutlaka
Canım bebek yok kist varmış ilaç verdi bakalım Hayırlısıcanım hayırlı olsun, dr gelince yaz sonucu merak içinde bırakma bizi
İnşallah canım bu ay tutar inşallah...Üzülme canım dur bakalım daha ilk denemeydi bu ay olur inşallah
Canımm bebiş yok nur topu gibi kist var. Önemli değil dedi de primolut N verdi. Hem adet söker hem kisti eritir. Adet olunca da 3. Gün gel dedi
Primolut n'i adet geciktirmede kullanıyordum ben tatile fln denk geliyorsa eğer.. Demek farklı kullanımlarıda varmış.. Adet olda sonra başlasın çalışmalar :)Canımm bebiş yok nur topu gibi kist var. Önemli değil dedi de primolut N verdi. Hem adet söker hem kisti eritir. Adet olunca da 3. Gün gel dedi
Allah şifa versin canım. Gitsin kistlerrrCanımm bebiş yok nur topu gibi kist var. Önemli değil dedi de primolut N verdi. Hem adet söker hem kisti eritir. Adet olunca da 3. Gün gel dedi
Aynen canım iki yıldır çok bunaldım zaten evin kalabalık olmasından böyle daha iyi
Canımm bebiş yok nur topu gibi kist var. Önemli değil dedi de primolut N verdi. Hem adet söker hem kisti eritir. Adet olunca da 3. Gün gel dedi
Günaydın hanımlar.. Mutlu haftalar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?