2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Günaydınnn canlar :) memleketimdeyiz eşimle pek fırsatım olmuyo girmeye. Evi topladık zaten pek bi şeyimiz yoktu ordan çıkıcaz diye almamıştık yeni evimize en baştan alıcaz inşallah :) haftasonu Mersin'e geçiyoruz ev bakıcaz, eşim okulunda göreve başlama yapacak falan. Bu arada hala regl olmadım doktora gidiyorum şimdi. Ama gebelik yoktur eminim :)
Bİzde meraklandık nerelerde acaba diye :) yeni ev yeni eşyalar çok eğlenceli :)) bi sorun çıkmasındadoktorda bebek çıkar belki :)) bizide haberdar et mutlaka

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
1. esoes1919___________BAT 21 Nisan___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
2. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
3. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
4. Mihrimah00___________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
5. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
6. rzombie _____________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
7. new smiles __________BAT 12 Haziran ___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
8. Becuu_______________BAT 4 Haziran ___________HAMİLE:nazar::anneadayı:

9. Cilekkavun ___________BAT 12 Haziran :KK64:
10. aayna ______________BAT 13 Haziran :KK64:
11. _Unicorn_ __________BAT 15 Haziran:KK64:
12. ekim2013____________BAT 21 Haziran:KK64:
13. tommbik____________BAT 24 Haziran
14. ttu89_______________BAT 24 Haziran
15. Ulytau______________BAT 26 Haziran
16. fatihkbra____________BAT 27 Haziran
17. mtkt_______________BAT 28 Haziran
18. dilaraela ____________BAT 5 Temmuz
19. base2012____________BAT 13 Temmuz
20. purplebliss___________BAT ???

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
NOT: Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen:nazar::anneadayı:
Ben bu ay adet oldum cnntrm cnntrm :KK61::KK61: ümitler öbür ay'a..yeni BAT 24 TEMMUZ

Olsun canım geçici bi süre olduğu için o da keyifli olur :) biz bazı haftasonları bişeyler hazırlıyoruz eşimle,eğlenceli oluyor :KK70:

Bundan sonra böyle canım artık alışmam lazım okul açılınca kreşe vericem evde çekirdek aileyiz bundan sonra

Bundan sonra böyle canım artık alışmam lazım okul açılınca kreşe vericem evde çekirdek aileyiz bundan sonra
Böylesi daha iyi canım,her kim olursa olsun sürekli beraber olunca olmuyor.. İnsan akşam olunca evinde yalnız olmak istiyor. Kreş en iyisi,akşamlarıda evde çekirdek çekirdek takıkırsınız ohhh :))

Böylesi daha iyi canım,her kim olursa olsun sürekli beraber olunca olmuyor.. İnsan akşam olunca evinde yalnız olmak istiyor. Kreş en iyisi,akşamlarıda evde çekirdek çekirdek takıkırsınız ohhh :))

Aynen canım iki yıldır çok bunaldım zaten evin kalabalık olmasından böyle daha iyi

CNTRM DEVAMLI BİRLİKTE OLMAK ANNEDE KYVDE DE OLSA ZOR
BENİM OĞLAN İÇİN YARIM GÜNE BAKICI TUTACAKTIK KYVDELER BİZ BAKARIZ DEDİLER
BENDE EŞİME AYNI EVDE OLMAZ BAKICIYA VERECEĞİN PARAYA EV TUTALIM AYRI EVLERİ OLSUN DEDİM
ONLARDA KABUL ETTİ BÖYLE DAHA RAHAT OLDU BİZİM İÇİN

CNTRM DEVAMLI BİRLİKTE OLMAK ANNEDE KYVDE DE OLSA ZOR
BENİM OĞLAN İÇİN YARIM GÜNE BAKICI TUTACAKTIK KYVDELER BİZ BAKARIZ DEDİLER
BENDE EŞİME AYNI EVDE OLMAZ BAKICIYA VERECEĞİN PARAYA EV TUTALIM AYRI EVLERİ OLSUN DEDİM
ONLARDA KABUL ETTİ BÖYLE DAHA RAHAT OLDU BİZİM İÇİN

Valla en güzelini yapmışsın canım benim de çoğunlukla annem baktı ama ne olursa olsun zor oluyor kendileri de huzursuz oluyorlar annem burda babam kendi evlerinde falan herkese zor oluyor yani

Merhaba kızlar . Dün akşam adet oldum. Yarın hormon testi için gidicem. Beklemek çok zormus. 7. Deneme de hüsran. Allah isteyen herkese versin hayırlısı ile sağlıkla inşallah. Mübarek ramazan ayı ve cuma günü dualar kabul olsun inşallah... Dua edelim hem kendimize hem birbirimize....

Bİzde meraklandık nerelerde acaba diye :) yeni ev yeni eşyalar çok eğlenceli :)) bi sorun çıkmasındadoktorda bebek çıkar belki :)) bizide haberdar et mutlaka
Canımm bebiş yok nur topu gibi kist var. Önemli değil dedi de primolut N verdi. Hem adet söker hem kisti eritir. Adet olunca da 3. Gün gel dedi

Canımm bebiş yok nur topu gibi kist var. Önemli değil dedi de primolut N verdi. Hem adet söker hem kisti eritir. Adet olunca da 3. Gün gel dedi

Geçmiş olsun canım neyse ki önemli bir şey değilmiş çabucak gider inşallah yalnız ilacı anlayamadım söktürücü demiş de ben geçmiş yıllarda geciktirici olarak kullanmistim aynı ilacı

Primolut n'i adet geciktirmede kullanıyordum ben tatile fln denk geliyorsa eğer.. Demek farklı kullanımlarıda varmış.. Adet olda sonra başlasın çalışmalar :)

Herkese selamlar türkiyedeyimT kayseri de kayınvalidemde saolsun baya ilgileniyor yarın doktora gideceğim inş iyi haberler alırım yazamadım ana hep okudum

Aynen canım iki yıldır çok bunaldım zaten evin kalabalık olmasından böyle daha iyi

günaydın , cnntrm ben hala adet olmadım canım bekliyorum

bende de olması muhtemel canım benim de gecikti En Büyük KK

Günaydın hanımlar.. Mutlu haftalar olsun:KK200:

günaydın canım nasılsınız bakalım

selamlar ,

1 seneyi geçti 2 bebek denememiz , bir kimyasal gebelik yaşadım.
menopoz başlangıcı dendi , başka doktor yok dedi.

halen deniyoruz.
Erkek bebek istiyorduk rabbim çok isteme vermem dedi , şimdi sadece 2.evladım olsun istiyorum.

bende sizinleyim. 2015 de gebelik istiyorum

Back