canım tedavini olup sonra bebek için çalışmaya başlasaydın bir aydan zarar çıkmazdı diye düşünüyorum ama tek tavsiyem hastalığın iyice geçmeden hamile kalma derim. İlaç kullanmamış olsan bile virüsten kaynaklı mikrobunda zararı olur bence.kızlar merhaba size bir sorum olacaktı . bende temmuz gibi başlamayı düşünüyordum mayısta antibiyotik almıştım.bir ay boşluk bırakayım vücut yenilensin antibiyotigi atsın diye düşünürken geçen hafta çok kötü rahatsızlandım, acile gittim serum verdiler içinde baya bir ilaç eklediler hatta doktor bana dediki novalgine alerjin var mı bende yok dedim serumu aldım alırken çok pişman oldum kolumdan çıkartasım geliyordu. takan hemşireye dedimki önümüzdeki ay bebek düşünüyorum zararı olur mu diye oda bana dediki madem bebek düşünüyorsun fazla ilaç alma. daha sonra doktor reçete yazınca yırtıp attım onun üzerine ilaç almamaya kararlıydım çok ateşim oldu çok çektim ama ilaç almadım şuan balgam ve öksürüğüm var ve beni hiç uyutmuyo. hala ilaç almayı bitki çayı falan içiyorum. sizce o ateş yumurtalara falan zarar vermişmidir. ne yapmalıyım 3 temmuz bat ondan sonra korunmayı bırakayımmı? yardımcı olun lütfen
Canım geçmiş olsun. Ben de şubat ayında gittim pko var dedi ultrasonda baktı. Bu ayın 15inde başka doktora gittim kontrol için.hiç birşey yok. Hepsi geçmiş. Geçer inşallah...kılar bişi sorcam ben en son adetimden sonra iki üç gün fel
ALLAH razı olsun :)
ben eşimle ilkilişkiye girmeden önce dr a gittm hormon testim yapıldı ve de her şey temiz çıktı..ve de o zaman ulturasyonla baktı tertemiz çıktı..
ama ilişki yaşadıktan sonra gidip baktırsdığım da pko dedive ilaç verdi...
sonradan da oluşabiliyor mu yani_?
ya da geçer mi _?
İnşallah canım çok teşekkür ederim :) Bu arada adet olmadım daha yumurtlama geç oldu sanırım. Olunca yeni bat bildiricem :)kızlar listeyle ilgili eksik veya yanlış varsa kusuruma bakmayın son zamanda biraz ihmal ettim hatalar olmuş olabilir
_Unicorn_ canım tayininiz çıkmış çok sevindim inşallah yeni yerinizde çok mutlu olursunuz
Çok teşekkürler canım. İnşallah iyi gelir havası suyu da en kısa zamanda bebiş haberini de veririm :)süper bir yere çıkmış doğası denizi harika arkadaşım kafadinlemek için ideal
birde hamiş haberini alsak tam olacak
hayırlı olsun arkadaşım yeni görev yeriniz
Belki de bir şeyler olabilirrİnşallah canım çok teşekkür ederim :) Bu arada adet olmadım daha yumurtlama geç oldu sanırım. Olunca yeni bat bildiricem :)
İnşallah canım çok teşekkür ederim :) Bu arada adet olmadım daha yumurtlama geç oldu sanırım. Olunca yeni bat bildiricem :)
Soğuk ve yağmurlu bir istanbuldan herkese günaydınnn.. Galiba kış geldi
Sıcakmış orası güneş var işte ne güzel :) istanbulu sel aldı,burda durum tam olarak bu :))günaydınn buralar da yanıyo kırk derece
Soğuk ve yağmurlu bir istanbuldan herkese günaydınnn.. Galiba kış geldi
Canım geçmiş olsun. Ben de şubat ayında gittim pko var dedi ultrasonda baktı. Bu ayın 15inde başka doktora gittim kontrol için.hiç birşey yok. Hepsi geçmiş. Geçer inşallah...
Evet canım ya serin hava,dikkat edin üşütmeyin.. İyiyim çok şükür ,şu işler bitsede gitsek modundayımburasıda öyle canım akşam oğlanı parkta bisiklete bindirdim hırka almamışım dondum vallahi
nasılsın arkadaşım
Evet canım ya serin hava,dikkat edin üşütmeyin.. İyiyim çok şükür ,şu işler bitsede gitsek modundayımSen nasılsın , iznin nezAmam ?
selam kızlarr:) ben geldim bayağıdır annem babam kardeşim bize geldiler memelketten onlarla ilgilendim yeni gelebildim aranıza arada okudum ama yazamadım
nasılsınızzzzzzzzzzz:)
ben çok iyiyim bebeğim umarım büyüyordur 11 temmuz u iple çekiyorum cinsiyet öğrenilcek bide bebeğimi görcem özledim de:)
Yaklaştı tatiller :) bende senden bikaç gün sonra çıkıyorum inşallH.. Dört gözle bekliyorum tatiliEDİYORUZ OĞLANA DÜN HIRKA GİYDİRDİM BİSİKLET SÜRERKEN
BENDE İYİYİM ŞÜKÜR İZİN 13 TEMMUZ DA AYRILACAĞIM ARKADAŞIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?