2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

benimki lekelenme gibi akıntı gibi..ilk günler pembeli kahveli idi.bi ara neredeyse siyah geldi ..
şimdi kahveli yine..
nedendir insan korkuyor ama yarın işten izin alıp gitmeye çalışcam ve de pko için bilgi sorcam..çünkü bana pek bilgi vermedi sadece zayıfla infoliccombi kullan dedi o kadar :)

asıl dr umun randevusu temmuza kadar dolu...maalesef...

başka dr a da görünmek istemiyorum..
bi de bana hormon testi felan yapmadı hiç ...ulturasyonla gördü söledi...
canım ben sana biraz anlatayım bizim doktor tanıdıktı rahat konuştuk bilgi aldım ondan ben.
bazen yumurta çatlayamayıp kist olarak yumurtalıkta duruyormuş. ben de 4-5 tane vardı üzüm sakımı gibi duruyo ultrasonda.
hormonlara mutlaka baktır. hem sınırların altında olması lazım hem de hangileri bilmiyorum ama iki hormonun birbirine oranının belli bi sayıyı aşmaması lazım. doktor bakar zaten.
eğer hormonlarda bi sorun yoksa stresten olabiliyomuş. benim öyle oldu hormonlar temiz çıktı ama stresten iki ay adetlerim lekelenme gibi geldi sökülemedim. sonra biraz rahat bırakınca düzeldi.
bana da doktorum zayıfla dedi kilo ve stres herşeye zarar. doktora gidene kadar kafandaki sorulara biraz olsun yanıt olmuşumdur inşallah

kılar bişi sorcam ben en son adetimden sonra iki üç gün fel
canım ben sana biraz anlatayım bizim doktor tanıdıktı rahat konuştuk bilgi aldım ondan ben.
bazen yumurta çatlayamayıp kist olarak yumurtalıkta duruyormuş. ben de 4-5 tane vardı üzüm sakımı gibi duruyo ultrasonda.
hormonlara mutlaka baktır. hem sınırların altında olması lazım hem de hangileri bilmiyorum ama iki hormonun birbirine oranının belli bi sayıyı aşmaması lazım. doktor bakar zaten.
eğer hormonlarda bi sorun yoksa stresten olabiliyomuş. benim öyle oldu hormonlar temiz çıktı ama stresten iki ay adetlerim lekelenme gibi geldi sökülemedim. sonra biraz rahat bırakınca düzeldi.
bana da doktorum zayıfla dedi kilo ve stres herşeye zarar. doktora gidene kadar kafandaki sorulara biraz olsun yanıt olmuşumdur inşallah

ALLAH razı olsun :)

ben eşimle ilkilişkiye girmeden önce dr a gittm hormon testim yapıldı ve de her şey temiz çıktı..ve de o zaman ulturasyonla baktı tertemiz çıktı..

ama ilişki yaşadıktan sonra gidip baktırsdığım da pko dedi :( ve ilaç verdi...

sonradan da oluşabiliyor mu yani_?
ya da geçer mi _?

Bende beklemedeyimm.. Son adet tarihim 7 Haziran'dı. 2 aydır korunmuyoruz. İlk ay olmadı, bu ikinci bakalım.

kılar bişi sorcam ben en son adetimden sonra iki üç gün fel

ALLAH razı olsun :)

ben eşimle ilkilişkiye girmeden önce dr a gittm hormon testim yapıldı ve de her şey temiz çıktı..ve de o zaman ulturasyonla baktı tertemiz çıktı..

ama ilişki yaşadıktan sonra gidip baktırsdığım da pko dedi :KK43: ve ilaç verdi...

sonradan da oluşabiliyor mu yani_?
ya da geçer mi _?

geçer canım hormonlarda bişey yoksa pko sayılmıyo zaten. her kadında ara ara yumurta çatlamayabiliyo.
soğan kürü çok şifalı midende sorun yoksa deneyebilirsin ben midemden dolayı yapamıyorum.adetle de atılıyo bazen.
ilişki yaşamakla ilgisi yok stres kilo tetikliyo. bi de mesela adetin 3. günü doktor baktığında vardı ama ondan önce yoktu.

Mersin Anamur oldu canım :) Yumurtlama ne zaman tam bilmiyorum. Testi bırakmıştım. Pazartesi günü yaptım bi silik çizgi vardı. Geçen hafta oldu galiba :)

süper bir yere çıkmış doğası denizi harika arkadaşım kafadinlemek için ideal
birde hamiş haberini alsak tam olacak
hayırlı olsun arkadaşım yeni görev yeriniz

geçer canım hormonlarda bişey yoksa pko sayılmıyo zaten. her kadında ara ara yumurta çatlamayabiliyo.
soğan kürü çok şifalı midende sorun yoksa deneyebilirsin ben midemden dolayı yapamıyorum.adetle de atılıyo bazen.
ilişki yaşamakla ilgisi yok stres kilo tetikliyo. bi de mesela adetin 3. günü doktor baktığında vardı ama ondan önce yoktu.

bu kez dr a gidip detaylıca soru sorcam sorularımı da yazacam telefona..
buarada hamile kalmadan önce adet döneminde akıntı oluor mu ve nasıl _?

yarıdmların için çok teşekkür edeirm ...

bu kez dr a gidip detaylıca soru sorcam sorularımı da yazacam telefona..
buarada hamile kalmadan önce adet döneminde akıntı oluor mu ve nasıl _?

yarıdmların için çok teşekkür edeirm ...
canım Allah mı söyletti hamileymişim gibi konuştun daha kesin değil benim durum:KK45:
ben kendimi bildim bileli sürekli akıntım olur. genç kızlığımdan beri hiç kuru kalmadım. o yüzden anlayamıyorum akıntı durumlarını. bir kaç aydır da günlük ped kullanıyorum hepten takibi bıraktım. ama bu ay özellikle bir haftadır günlük pedi doldurup çamaşırıma taşan su gibi bi akıntım var. eğer hamileysem bunu belirti olarak yazıcam canım.

canım Allah mı söyletti hamileymişim gibi konuştun daha kesin değil benim durum:KK45:
ben kendimi bildim bileli sürekli akıntım olur. genç kızlığımdan beri hiç kuru kalmadım. o yüzden anlayamıyorum akıntı durumlarını. bir kaç aydır da günlük ped kullanıyorum hepten takibi bıraktım. ama bu ay özellikle bir haftadır günlük pedi doldurup çamaşırıma taşan su gibi bi akıntım var. eğer hamileysem bunu belirti olarak yazıcam canım.

ay hadi inşaallah hayırlarla kuzucum benim :))

çok sevinirim :)

hayırlarla bakalım :)

lavinim soğan kürü nasıl tam oalrak ne zaman uygulanıyor nasıl _?
bilgi verir msiin_?

Canım ben şöyle uygulamıştım geçmiş yıllarda.
Adetin 7. günü aç karna günde iki kere içiyoruz. zırlanışı şöyle:Ha2 subardağı klorsuz suyu kaynatıyoruz. Kaynamaya başlayınca bir orta boy soğanı dörde bölüp atıyoruz. 5 dk kaynatıp içiyoruz.

Bu böyle 15 gün devam ediyor. Sonraki iki ya da 7. gün başlayıp 10 gün içiyoruz. Toplam 3 aylık bir kür.

Benim de rahmimde sıvı var onun için ilk reglimden sonra başlayacağım inşallah.

Şifa olsun.

benimki lekelenme gibi akıntı gibi..ilk günler pembeli kahveli idi.bi ara neredeyse siyah geldi ..
şimdi kahveli yine..
nedendir insan korkuyor ama yarın işten izin alıp gitmeye çalışcam ve de pko için bilgi sorcam..çünkü bana pek bilgi vermedi sadece zayıfla infoliccombi kullan dedi o kadar :)

asıl dr umun randevusu temmuza kadar dolu...maalesef...

başka dr a da görünmek istemiyorum..
bi de bana hormon testi felan yapmadı hiç ...ulturasyonla gördü söledi...

Canım pcoda böyle olur. Benim reglimden 3-4 gün önceden kahverengi akıntım başlar. Daha önceki yıllarda ara dönemlerde de seninkine benzer ara lekelenmelerim de oldu. Telaşlanacak bir durum yok inşallah.

Canım ben şöyle uygulamıştım geçmiş yıllarda.
Adetin 7. günü aç karna günde iki kere içiyoruz. zırlanışı şöyle:Ha2 subardağı klorsuz suyu kaynatıyoruz. Kaynamaya başlayınca bir orta boy soğanı dörde bölüp atıyoruz. 5 dk kaynatıp içiyoruz.

Bu böyle 15 gün devam ediyor. Sonraki iki ya da 7. gün başlayıp 10 gün içiyoruz. Toplam 3 aylık bir kür.

Benim de rahmimde sıvı var onun için ilk reglimden sonra başlayacağım inşallah.

Şifa olsun.

teşekkür ederim lavinim :)
ALLAH ım su mübarek gün senin de sifanı versin güzlelikler nasip etsin :)

kızlar merhaba size bir sorum olacaktı . bende temmuz gibi başlamayı düşünüyordum mayısta antibiyotik almıştım.bir ay boşluk bırakayım vücut yenilensin antibiyotigi atsın diye düşünürken geçen hafta çok kötü rahatsızlandım, acile gittim serum verdiler içinde baya bir ilaç eklediler hatta doktor bana dediki novalgine alerjin var mı bende yok dedim serumu aldım alırken çok pişman oldum kolumdan çıkartasım geliyordu. takan hemşireye dedimki önümüzdeki ay bebek düşünüyorum zararı olur mu diye oda bana dediki madem bebek düşünüyorsun fazla ilaç alma. daha sonra doktor reçete yazınca yırtıp attım onun üzerine ilaç almamaya kararlıydım çok ateşim oldu çok çektim ama ilaç almadım şuan balgam ve öksürüğüm var ve beni hiç uyutmuyo. hala ilaç almayı bitki çayı falan içiyorum. sizce o ateş yumurtalara falan zarar vermişmidir. ne yapmalıyım 3 temmuz bat ondan sonra korunmayı bırakayımmı? yardımcı olun lütfen

Back