2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Bugün test yapsan çıkar aslında :) içine kurt düşüreyim dedim :))
şimdi işteyim canım.
sabah hem lh hem de hcg testi yapacaktım ama işe geç kalınca evden acele çıktım yapamadım.
yarın yapıp yapmama konusunda kararsızım.
zaten bat günüm yarın

şimdi işteyim canım.
sabah hem lh hem de hcg testi yapacaktım ama işe geç kalınca evden acele çıktım yapamadım.
yarın yapıp yapmama konusunda kararsızım.
zaten bat günüm yarın
İdrara iyice sıkışıpta yapabilirsin,sabah idrarını beklemene gerek yok. Ben battan 4 gün önce akşam yaptım ve çıktı.. Sabah yapsam daha koyu çıkardı en fazla :) inşallah bebiş gelmiştir

AYNEN ARKADAŞIM BENDE AİLEMİ ÇOK ÖZLEDİM
Ben ailemi sık sık görüyorum,haftasonu gidiyoruz bursaya canımız isterse :) şimdi artık doktor kontrollerine denk getiriyoruz bursa turlarımızı :) ben tatil yapmayı özledim,yaklaşık 1 aydır biyere gitmedik kahverengiler gelince korktum yolculuk yapmaktan.. Bayram için gideriz bizde aileleri görmeye,sonra gelsin tatiller :) yerlerimizide ayarladık sabırsızlanıyorum o yüzden :))

MAŞALLAH HEMŞOM BEBİŞİNE İNŞALLAH İYİ HABERLER İLE GELİRSİN
İÇİNE DOĞUYORMU KIZ VEYA ERKEK DİYE

ANNENLERDE NE GÜZEL MORAL OLMUŞTUR SANA

BEN 13 TEMMUZDA İZNE AYRILIYORUM ÖNCE EŞİMİN MEMLEKETİNE BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜ MERSİNE GİDECEĞİM
ayy bende bayramda nasip olursa mersin e gideceğim bayramdan bir hafta sonrada düğünü var erkek kardeşimin inşallah:)
hemen sonra tatile çıkacağız zaten :)
içime doğmuyor ama sanki bu sene kimi duyduysam erkek diyor yaaa bakalım :)
Allahım sağlıklı her yeri eli ayağı düzgün olsunda nasip neyse o :)
evet ailem gelince değişiklik oldu ama dün gittiler bakalım 2 haftaya erkek kardeşimin evini döşemeye gelicekler oda burda oturcak ankaradayız kardeşimle:)
aileller olmasada eşiminde benimde kardeşimiz ankarada burda yanımızda çok şükür:)

İdrara iyice sıkışıpta yapabilirsin,sabah idrarını beklemene gerek yok. Ben battan 4 gün önce akşam yaptım ve çıktı.. Sabah yapsam daha koyu çıkardı en fazla :) inşallah bebiş gelmiştir
inşallah vardır canım sabah yapmayı düşünüyorum. negatif çıkarsa acabalarla kendimi üzmek istemiyorum. bir senedir neler çektim daha fazla üzülmek istemiyorum. burdaki herkes beni anlayacaktır beklemek çok zor heveslenip adet olmak negatifi görüp umudu kesememek... Allah kimseyi evladıyla sınamasın

inşallah vardır canım sabah yapmayı düşünüyorum. negatif çıkarsa acabalarla kendimi üzmek istemiyorum. bir senedir neler çektim daha fazla üzülmek istemiyorum. burdaki herkes beni anlayacaktır beklemek çok zor heveslenip adet olmak negatifi görüp umudu kesememek... Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Canımm,inşallah yarın gelmez kırmızılarda görürsün çift çizgiyi.. Allah sana ve tüm isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda

MERHABA mens döngün kaç gündü öğrenebilir miyim,battan 4gün önce öğrendim demişsin ya kıyaslamaya yapmaya çalışacağım...

MERHABA mens döngün kaç gündü öğrenebilir miyim,battan 4gün önce öğrendim demişsin ya kıyaslamaya yapmaya çalışacağım...
30 günde oluyordum canım,yumurtlamanın 10. Günü öğrendim,daha regl günüme 4 gün vardı. Akıntı takibi yapıyordum yumurtlama günümü ordan biliyorum,zaten kendimi bildim bileli 30 günde olur döngüm.. Buda demek oluyor ki 16. Gün yumurtlama oluyor.

30 günde oluyordum canım,yumurtlamanın 10. Günü öğrendim,daha regl günüme 4 gün vardı. Akıntı takibi yapıyordum yumurtlama günümü ordan biliyorum,zaten kendimi bildim bileli 30 günde olur döngüm.. Buda demek oluyor ki 16. Gün yumurtlama oluyor.
çook teşekkür ederim kafamdaki herşeye cevap vermişsin:)

bebişine ve sana bol sağlıklar :KK200:

Ben ailemi sık sık görüyorum,haftasonu gidiyoruz bursaya canımız isterse :) şimdi artık doktor kontrollerine denk getiriyoruz bursa turlarımızı :) ben tatil yapmayı özledim,yaklaşık 1 aydır biyere gitmedik kahverengiler gelince korktum yolculuk yapmaktan.. Bayram için gideriz bizde aileleri görmeye,sonra gelsin tatiller :) yerlerimizide ayarladık sabırsızlanıyorum o yüzden :))

YAKIN OLUNCA GİDİLİYOR HİÇ MEMLEKETLERE YAKIN YERLERDE GÖREV YAPMAK NASIP OLMADI ARKADAŞIM BİZİM YAA BAKALIM BUNDAN SONRASI NASİL OLUR
İLK 4 AY SEYAHATLARE DİKKAT ET ARKADAŞIM

inşaallah kuzucum :))

geeçer gider :)

spor yapamadığımdan pek kilo veremiyorum :KK43:

e su da içemiyorum pek
ramazan ayında böyle :)

Rabb im sonrasında mükafatını verir inşaallah :)
İnşallah hepimiz alırız mükafatı canım. Allah hayırlısı ve sağlıklısını versin.ben bugün adet olucam galiba.bu ay da umut kalmadı :cry:3.gün hormon testine gideceğim...

İnşallah hepimiz alırız mükafatı canım. Allah hayırlısı ve sağlıklısını versin.ben bugün adet olucam galiba.bu ay da umut kalmadı :cry:3.gün hormon testine gideceğim...

amin kuzum :)
dua ile..
ümitsizlik yok..
çok şükür sağlıklıyız..
nefes alıyoruz..
bu dünya geçici..
şükür ederek dua ile içten istemek gerek ..
çok şükür :)
güzel olacaaak :)
şifa versin Rabb im :)

YAKIN OLUNCA GİDİLİYOR HİÇ MEMLEKETLERE YAKIN YERLERDE GÖREV YAPMAK NASIP OLMADI ARKADAŞIM BİZİM YAA BAKALIM BUNDAN SONRASI NASİL OLUR
İLK 4 AY SEYAHATLARE DİKKAT ET ARKADAŞIM
Yakın olunca iyi oluyor gerçekten.. Bu ara uzun yolculuk yapmıYorum şehiriçinde bîle belime yastık koyuyorum :) tatilde gideceğimiz yerlerede uçakla gideceğiz,problem olmaz inşallah

Back