- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Günaydın güzeller
Batım yarın. Yarın duruma göre ya müjde vercem yada yeni bat.
Görcez bakalım.
Bugün test yapsan çıkar aslında :) içine kurt düşüreyim dedim :))Günaydın güzeller
Batım yarın. Yarın duruma göre ya müjde vercem yada yeni bat.
Görcez bakalım.
AYNEN ARKADAŞIM BENDE AİLEMİ ÇOK ÖZLEDİMYaklaştı tatiller :) bende senden bikaç gün sonra çıkıyorum inşallH.. Dört gözle bekliyorum tatili
şimdi işteyim canım.Bugün test yapsan çıkar aslında :) içine kurt düşüreyim dedim :))
İdrara iyice sıkışıpta yapabilirsin,sabah idrarını beklemene gerek yok. Ben battan 4 gün önce akşam yaptım ve çıktı.. Sabah yapsam daha koyu çıkardı en fazla :) inşallah bebiş gelmiştirşimdi işteyim canım.
sabah hem lh hem de hcg testi yapacaktım ama işe geç kalınca evden acele çıktım yapamadım.
yarın yapıp yapmama konusunda kararsızım.
zaten bat günüm yarın
Ben ailemi sık sık görüyorum,haftasonu gidiyoruz bursaya canımız isterse :) şimdi artık doktor kontrollerine denk getiriyoruz bursa turlarımızı :) ben tatil yapmayı özledim,yaklaşık 1 aydır biyere gitmedik kahverengiler gelince korktum yolculuk yapmaktan.. Bayram için gideriz bizde aileleri görmeye,sonra gelsin tatiller :) yerlerimizide ayarladık sabırsızlanıyorum o yüzden :))AYNEN ARKADAŞIM BENDE AİLEMİ ÇOK ÖZLEDİM
ayy bende bayramda nasip olursa mersin e gideceğim bayramdan bir hafta sonrada düğünü var erkek kardeşimin inşallah:)MAŞALLAH HEMŞOM BEBİŞİNE İNŞALLAH İYİ HABERLER İLE GELİRSİN
İÇİNE DOĞUYORMU KIZ VEYA ERKEK DİYE
ANNENLERDE NE GÜZEL MORAL OLMUŞTUR SANA
BEN 13 TEMMUZDA İZNE AYRILIYORUM ÖNCE EŞİMİN MEMLEKETİNE BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜ MERSİNE GİDECEĞİM
inşallah vardır canım sabah yapmayı düşünüyorum. negatif çıkarsa acabalarla kendimi üzmek istemiyorum. bir senedir neler çektim daha fazla üzülmek istemiyorum. burdaki herkes beni anlayacaktır beklemek çok zor heveslenip adet olmak negatifi görüp umudu kesememek... Allah kimseyi evladıyla sınamasınİdrara iyice sıkışıpta yapabilirsin,sabah idrarını beklemene gerek yok. Ben battan 4 gün önce akşam yaptım ve çıktı.. Sabah yapsam daha koyu çıkardı en fazla :) inşallah bebiş gelmiştir
Canımm,inşallah yarın gelmez kırmızılarda görürsün çift çizgiyi.. Allah sana ve tüm isteyenlere nasip etsin en kısa zamandainşallah vardır canım sabah yapmayı düşünüyorum. negatif çıkarsa acabalarla kendimi üzmek istemiyorum. bir senedir neler çektim daha fazla üzülmek istemiyorum. burdaki herkes beni anlayacaktır beklemek çok zor heveslenip adet olmak negatifi görüp umudu kesememek... Allah kimseyi evladıyla sınamasın
MERHABA mens döngün kaç gündü öğrenebilir miyim,battan 4gün önce öğrendim demişsin ya kıyaslamaya yapmaya çalışacağım...İdrara iyice sıkışıpta yapabilirsin,sabah idrarını beklemene gerek yok. Ben battan 4 gün önce akşam yaptım ve çıktı.. Sabah yapsam daha koyu çıkardı en fazla :) inşallah bebiş gelmiştir
30 günde oluyordum canım,yumurtlamanın 10. Günü öğrendim,daha regl günüme 4 gün vardı. Akıntı takibi yapıyordum yumurtlama günümü ordan biliyorum,zaten kendimi bildim bileli 30 günde olur döngüm.. Buda demek oluyor ki 16. Gün yumurtlama oluyor.MERHABA mens döngün kaç gündü öğrenebilir miyim,battan 4gün önce öğrendim demişsin ya kıyaslamaya yapmaya çalışacağım...
AMİNNN!Canımm,inşallah yarın gelmez kırmızılarda görürsün çift çizgiyi.. Allah sana ve tüm isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda
çook teşekkür ederim kafamdaki herşeye cevap vermişsin:)30 günde oluyordum canım,yumurtlamanın 10. Günü öğrendim,daha regl günüme 4 gün vardı. Akıntı takibi yapıyordum yumurtlama günümü ordan biliyorum,zaten kendimi bildim bileli 30 günde olur döngüm.. Buda demek oluyor ki 16. Gün yumurtlama oluyor.
Teşekkür ederimmçook teşekkür ederim kafamdaki herşeye cevap vermişsin:)
bebişine ve sana bol sağlıklar
Ben ailemi sık sık görüyorum,haftasonu gidiyoruz bursaya canımız isterse :) şimdi artık doktor kontrollerine denk getiriyoruz bursa turlarımızı :) ben tatil yapmayı özledim,yaklaşık 1 aydır biyere gitmedik kahverengiler gelince korktum yolculuk yapmaktan.. Bayram için gideriz bizde aileleri görmeye,sonra gelsin tatiller :) yerlerimizide ayarladık sabırsızlanıyorum o yüzden :))
inşaallah kuzucum :))
geeçer gider :)
spor yapamadığımdan pek kilo veremiyorum
e su da içemiyorum pek
ramazan ayında böyle :)
Rabb im sonrasında mükafatını verir inşaallah :)
İnşallah hepimiz alırız mükafatı canım. Allah hayırlısı ve sağlıklısını versin.ben bugün adet olucam galiba.bu ay da umut kalmadıinşaallah kuzucum :))
geeçer gider :)
spor yapamadığımdan pek kilo veremiyorum
e su da içemiyorum pek
ramazan ayında böyle :)
Rabb im sonrasında mükafatını verir inşaallah :)
İnşallah hepimiz alırız mükafatı canım. Allah hayırlısı ve sağlıklısını versin.ben bugün adet olucam galiba.bu ay da umut kalmadı3.gün hormon testine gideceğim...
Yakın olunca iyi oluyor gerçekten.. Bu ara uzun yolculuk yapmıYorum şehiriçinde bîle belime yastık koyuyorum :) tatilde gideceğimiz yerlerede uçakla gideceğiz,problem olmaz inşallahYAKIN OLUNCA GİDİLİYOR HİÇ MEMLEKETLERE YAKIN YERLERDE GÖREV YAPMAK NASIP OLMADI ARKADAŞIM BİZİM YAA BAKALIM BUNDAN SONRASI NASİL OLUR
İLK 4 AY SEYAHATLARE DİKKAT ET ARKADAŞIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?