hayırlısıyla şifa olur inşallah diyorum canım bu ay tak etti hepsini erinmeden yapacağım dedim artıkHem süt buğusu da yapmışsın, o da iltihabı ve eski dokuları temizler sanıyorum. İnşallah şifa olur. Soğan suyu bizim ailenin bebek yapma formülü gibidir, çok pco olduğundan ailedeİnşallah sana da sebep olur.
İncir-havuç yaptın mı hiç? Saraçoğlu soğan kürü yapılan aydan sonra bu kürün yapılmasını öneriyor. Aklında bulunsun.hayırlısıyla şifa olur inşallah diyorum canım bu ay tak etti hepsini erinmeden yapacağım dedim artık
yok canım yapmadım hamiş kalamazsam onları da yaparımİncir-havuç yaptın mı hiç? Saraçoğlu soğan kürü yapılan aydan sonra bu kürün yapılmasını öneriyor. Aklında bulunsun.
Kızlar günaydın sabah 6 da karın ağrısıyla uyandım adetime daha 3 gün var ama adet oldum sandım gelen giden olmadı.bu saate kadar ikiüç kere daha aynısı oldu. Bir kere böyle olmuştu kahve akıntıı falan grldi doktora hamileyim diye gittim pko çıktım. Şindi de çok gerginim çok üzgünüm yine mi pko acaba gerçi hiçbişey gelmedi ama o zaman da ara ara karnım ağrıyodu. İki fark var o adet günümdü bu adetten üç gün önce bide bunda renkli akıntı yok. Biri bişey desin çoook üzgünüm
masallahhhhh o zaman butun hamişlerimize darısı bizlerin başına inşallahhBEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))
1. esoes1919___________BAT 21 Nisan___________HAMİLE
2. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE
3. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE
4. Mihrimah00___________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE
5. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran___________HAMİLE
6. rzombie _____________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE
7. new smiles __________BAT 12 Haziran ___________HAMİLE
8. Becuu_______________BAT 4 Haziran ___________HAMİLE
9. Cilekkavun ___________BAT 12 Haziran
10. aayna ______________BAT 13 Haziran
11. _Unicorn_ __________BAT 15 Haziran
12. ekim2013____________BAT 21 Haziran
13. tommbik____________BAT 24 Haziran
14. ttu89_______________BAT 24 Haziran
15. Ulytau______________BAT 26 Haziran
16. fatihkbra____________BAT 27 Haziran
17. mtkt_______________BAT 28 Haziran
18. dilaraela ____________BAT 5 Temmuz
19. base2012____________BAT 13 Temmuz
20. purplebliss___________BAT ???
NOT: Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen
gunaydınnnGünaydın kızlaaar.. Haftanız güzel geçsin
İnşallah canım sonu kötü de olabilir iyi de. fazla ümitlenmek de istemiyorum ama hissediyorum bişeyler. Testler de bazanın altında alamıyorum eşim de vermiyo bekliyorum mecburenkuzum olumsuz düşünme eminim her şey yolundadır
Kızlar günaydın sabah 6 da karın ağrısıyla uyandım adetime daha 3 gün var ama adet oldum sandım gelen giden olmadı.bu saate kadar ikiüç kere daha aynısı oldu. Bir kere böyle olmuştu kahve akıntıı falan grldi doktora hamileyim diye gittim pko çıktım. Şindi de çok gerginim çok üzgünüm yine mi pko acaba gerçi hiçbişey gelmedi ama o zaman da ara ara karnım ağrıyodu. İki fark var o adet günümdü bu adetten üç gün önce bide bunda renkli akıntı yok. Biri bişey desin çoook üzgünüm
Hem süt buğusu da yapmışsın, o da iltihabı ve eski dokuları temizler sanıyorum. İnşallah şifa olur. Soğan suyu bizim ailenin bebek yapma formülü gibidir, çok pco olduğundan ailedeİnşallah sana da sebep olur.
canım ben de hamile değilsem, adetim de garip olursa doktora giderim. çünkü hamileysem adet öncesi karın ağrısı normal diyolar. normal adet olursam kistleri atmış olucam. ama lekelenme gibi olursa giderim doktora. sürekli doktora gidip strese girmek de istemyorum.üzülme kuzum bi doktora görün inşaallah sıkıntı yoktur içini ferah tut..
ayrıca ben de de pko var...10 gündür akıntım var yarına da geçmezse dr a gidecem..
adet günüm de geldi ibi ..belki ondandır ama kesinlik yok tabi...
bende bazen korkuyorum ama sonuçta kadınsal durumlar olabilecek şeyler :)
canım ben de hamile değilsem, adetim de garip olursa doktora giderim. çünkü hamileysem adet öncesi karın ağrısı normal diyolar. normal adet olursam kistleri atmış olucam. ama lekelenme gibi olursa giderim doktora. sürekli doktora gidip strese girmek de istemyorum.
kokusuz renksiz akıntıysa çok sorun değil ama farklı bi akıntıysa doktora görünmekte fayda var.
ben bir kere iltihap olmuşum daha kendim farketmeden rutin kontrollerde çıktı hemen 3 antibiyotikle çözüldü. kontrol çok önemli. inşallah bebiştndir bu yaşadıklarımız :)
Maşallah maşallah....BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))
1. esoes1919___________BAT 21 Nisan___________HAMİLE
2. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE
3. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE
4. Mihrimah00___________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE
5. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran___________HAMİLE
6. rzombie _____________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE
7. new smiles __________BAT 12 Haziran ___________HAMİLE
8. Becuu_______________BAT 4 Haziran ___________HAMİLE
9. Cilekkavun ___________BAT 12 Haziran
10. aayna ______________BAT 13 Haziran
11. _Unicorn_ __________BAT 15 Haziran
12. ekim2013____________BAT 21 Haziran
13. tommbik____________BAT 24 Haziran
14. ttu89_______________BAT 24 Haziran
15. Ulytau______________BAT 26 Haziran
16. fatihkbra____________BAT 27 Haziran
17. mtkt_______________BAT 28 Haziran
18. dilaraela ____________BAT 5 Temmuz
19. base2012____________BAT 13 Temmuz
20. purplebliss___________BAT ???
NOT: Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?