• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Şimdi yaptırsanda çıkmaz zaten acele etme. Çıkmayıncasa erken yaptırdım ondan mı çıkmadı düşünceleri olacak kafanda. Sen normal yaşantına devam et.. Adet gecikmesi olmadan önce yaptıklarından sorumlu değilsin böyle düşün.
tamam canım artık iyice kafayı yiyene kadar beklicem. olmadı arada bi idrar testi yaparım oyalanırım yoksa zaman geçmiyo

birkaç gündür karın ağrısından dolayı hiç yanaşmıyom eşime. belki de hamile miyim derken hamilelik fırsatını kaçırdım:110:
çok sıkıntılıyım canım ya beni ancak sizler anlarsınız.kimseye de anlatamıyorum

öyle deme tatlım, malesef sen ne zaman istersen gelmiyor bebiş canı ne zaman isterse geliyor :) biz 22 nisanda eşimle birlikte doktora gittik deniyoruz olmuyor neden diye, eşime sperm testi bile yapıldı bizim ısrarcılığımız üzerine. 29 nisanda son kez adet oldum, hoooppp sonrasında da bebişimiz geldi. biraz başına buyruk oluyorlar yani, canı istediğinde gelir sen hiç üzülme canını sıkma

öyle deme tatlım, malesef sen ne zaman istersen gelmiyor bebiş canı ne zaman isterse geliyor :) biz 22 nisanda eşimle birlikte doktora gittik deniyoruz olmuyor neden diye, eşime sperm testi bile yapıldı bizim ısrarcılığımız üzerine. 29 nisanda son kez adet oldum, hoooppp sonrasında da bebişimiz geldi. biraz başına buyruk oluyorlar yani, canı istediğinde gelir sen hiç üzülme canını sıkma
sağolasın canım desteğin için. sabırla ve umutla bekliyoruz bakalım. bu ara bebek düşünmekten bunalıma girdim biraz. dokunsalar ağlayacak gibiyim.bunları da gözlerim dolu dolu yazıyorum. inşallah isteyen herkes biran önce evlat sahibi olur

sağolasın canım desteğin için. sabırla ve umutla bekliyoruz bakalım. bu ara bebek düşünmekten bunalıma girdim biraz. dokunsalar ağlayacak gibiyim.bunları da gözlerim dolu dolu yazıyorum. inşallah isteyen herkes biran önce evlat sahibi olur

amin inşallah canım, Allah herkesin gönlünden geçeni versin. kaç yaşındasın ne kadardır evlisin?

bence kararsız olma bebeğimiz tam gelişim evresinde ve hamilelikte farz değildir
ben tutmayacam hiç kaçırmam ama bu sefer başka hamilelkte farz değil zaten

öyle tabi zaten bulantılarım oluyor bilhassa çok ac kalınca.

kaza yaparsın daha sonra kritik haftalardasın sen halsizsen bebek de halsiz ben olsam kıyamazdım.. kaldı ki yılın en uzun günlerini yaşıyoruz şuanda

Aynen ya çok uzun günler.artık sonra tutucaz napalım

Yumurtlama gününü biliyor musun ? 10 gün geçince yap idrarda inşallah çıkar canum
Akıntıyla takip ettim hem 9unda hem 10unda geldi akıntı onunu baz alırsak 20sinde test yaparsm anca çıkar diyosun. Anladım canım bekleyecez bakalım. İdrarda zaten bat günü anca çıkıyo. Ne nazlı bu bebekler yaa

Akıntıyla takip ettim hem 9unda hem 10unda geldi akıntı onunu baz alırsak 20sinde test yaparsm anca çıkar diyosun. Anladım canım bekleyecez bakalım. İdrarda zaten bat günü anca çıkıyo. Ne nazlı bu bebekler yaa
Canım benim yumurtlamanın 10. Günü belli olacak şekilde çıktı,yani bata 4 kala:) inşallah seninde öyle olur. Bikaç gün başka şeylerle oyala kendini

amin inşallah canım, Allah herkesin gönlünden geçeni versin. kaç yaşındasın ne kadardır evlisin?
Amin canım yaş 26 3 senedir evliyiz bir senedir de bebek istiyoruz. Çok severel evlendik hala da çok seviyoruz birbirimizi artık bu aşkın bir meyvesi olsun istiyoruzeşim gene rahat da ben çok sabırsızım işk günden beri

Amin canım yaş 26 3 senedir evliyiz bir senedir de bebek istiyoruz. Çok severel evlendik hala da çok seviyoruz birbirimizi artık bu aşkın bir meyvesi olsun istiyoruzeşim gene rahat da ben çok sabırsızım işk günden beri
inşallah canm bizde 2 yıldır evliyiz 1 yıldır bebiş istiyoruz ve bende çok sabırsızım hemen hamile kalmak istiyorum.Bu ay inofolic'e başladm inşallah rabbim bu mübarek günlerin hürmetine hiçkimsenin kucağını boş bırakmaz.(AMİNNNN)

Günaydın kızlar. Hayırlı ramazanlar olsun hepimize. ilk sahur nası geçti? eskiden konu komşu beraber yapılırdı sahurlar yada en azından evdekiler tutan tutmayan kalkardı. şimdi tek başıma kalkıyorum içim buruk oluyo yiyemiyorum bile

Günaydın kızlar. Hayırlı ramazanlar olsun hepimize. ilk sahur nası geçti? eskiden konu komşu beraber yapılırdı sahurlar yada en azından evdekiler tutan tutmayan kalkardı. şimdi tek başıma kalkıyorum içim buruk oluyo yiyemiyorum bile

canım :)
eşimle ikimizde niyetlendik çok şükür :))
halaa öyle sahurlar yapılıyor :))
yeter ki iyi insnlarla karşılaşasın ...

saolsun karşı komşumuz gözleme yapmış sahurda çaldı kapımızı bize de ikram etti..
Allah razı olsun...

yarın bir gün beraber de yapacağız inşaallah ..

Rabb im hep iyi insanlar çıkarsın karşımıza...

canım :)
eşimle ikimizde niyetlendik çok şükür :))
halaa öyle sahurlar yapılıyor :))
yeter ki iyi insnlarla karşılaşasın ...

saolsun karşı komşumuz gözleme yapmış sahurda çaldı kapımızı bize de ikram etti..
Allah razı olsun...

yarın bir gün beraber de yapacağız inşaallah ..

Rabb im hep iyi insanlar çıkarsın karşımıza...
ayy süper Allah kabul etsin canım.
Demek ki hala var öyle sahurlar ama bana denk gelmedi.
komşumla yeni selamlaşmaya başladık sahur ziyaretlerinin en az 5 senesi var :KK70:
bizim sitede komşuluk pek yok malesef

Back