2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Maşallah onaa,çok tuhaf oldum yaa nasıl büyümüş. Tam olarak kaçtın dün ? Hafta ve gün olarak
ayy teşekkür ederim canımmm:)
evet cok büyümüş yaa bende şok oldum ama demişti doktorum:) birde görsen nasıl oynuyrdu ya elleri kolları :)
11+4 idim ama boy ölçümünde 12+2 görünüyor geçen 3 gün öndeydi şimdi 5 güne çıkmış:)
maşallah boyuda uzunn 6 cm olmuş:) bide ense ölçümü sevindirdi beni:)

günaydın kızlaaar. dün beyaz koyu bi akıntı geldi krem gibi bu yumurtlama akıntısı mıdır ki? erken mi daha başka bişey olabilir mi bilemedimmm

Sağlıkla büyüsün inşallah.. Ben gittiğimde 12+4 olacak. Test için geç mi olur diye sordum.

Sağlıkla büyüsün inşallah.. Ben gittiğimde 12+4 olacak. Test için geç mi olur diye sordum.
bilmiyorum ama canım doktorun birşy demediyse sorun yok
benim doktorum cumartesı randevu ıstemıstım dıger g-hafta 12 + olucam dıye ıstemedı
ama gec olmaz

sen de kendine biraz vakit ayır canım :) minnoşla film izleyin yalnız değilsin ne de olsa. akıntın ne durumda?
Evde sıkılırım ben,arkadaşlarla takılırım biyerlerde :) uzun zamandır yapmamıştım kız kıza organizasyon.
Dün hiç gelmedi akıntı şükürler olsun.. Bugünde kontroldeyim bakalım,henüz gelen giden yok :))

Ohhh bitti gitti işte mel'un kahberengi akıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…