ayy teşekkür ederim canımmm:)Maşallah onaa,çok tuhaf oldum yaa nasıl büyümüş. Tam olarak kaçtın dün ? Hafta ve gün olarak
Oyyy masallahhh bakmaya doyulmuyor canimMaşallah deyin bakiiimm
ayy hele oynayışı :) teşekkür ederim istyene e nasip olsun inşallah:)Oyyy masallahhh bakmaya doyulmuyor canim
Insallah canim yaa ilk bebis mi geliyoayy hele oynayışı :) teşekkür ederim istyene e nasip olsun inşallah:)
evet canımInsallah canim yaa ilk bebis mi geliyo
Cok sukur rabbim saglikla sihhatle kucaginiza alip buyutmeyi nasip eylesinevet canım
Oyyyy maşallahhhhMaşallah deyin bakiiimm
Sağlıkla büyüsün inşallah.. Ben gittiğimde 12+4 olacak. Test için geç mi olur diye sordum.ayy teşekkür ederim canımmm:)
evet cok büyümüş yaa bende şok oldum ama demişti doktorum:) birde görsen nasıl oynuyrdu ya elleri kolları :)
11+4 idim ama boy ölçümünde 12+2 görünüyor geçen 3 gün öndeydi şimdi 5 güne çıkmış:)
maşallah boyuda uzunn 6 cm olmuş:) bide ense ölçümü sevindirdi beni:)
bilmiyorum ama canım doktorun birşy demediyse sorun yokSağlıkla büyüsün inşallah.. Ben gittiğimde 12+4 olacak. Test için geç mi olur diye sordum.
Arayıp sorarım bugün bakalımbilmiyorum ama canım doktorun birşy demediyse sorun yok
benim doktorum cumartesı randevu ıstemıstım dıger g-hafta 12 + olucam dıye ıstemedı
ama gec olmaz
teşekkür ederim canımmmmOyyyy maşallahhhhyesin onu teyzeleriii
Maşallah deyin bakiiimm
Günaydın canlaarkocamı yolcu ettim az önce İngiltereye,cumaya kadar yok hiç sevmiyorum ayrılıkları
Evde sıkılırım ben,arkadaşlarla takılırım biyerlerde :) uzun zamandır yapmamıştım kız kıza organizasyon.sen de kendine biraz vakit ayır canım :) minnoşla film izleyin yalnız değilsin ne de olsa. akıntın ne durumda?
aminnn inşallah caımmmm:)ayy çirkin şeyy :))) pıtır pıtır tekme attığını günler de gelsin esracım
Ohhh bitti gitti işte mel'un kahberengi akıntı.Evde sıkılırım ben,arkadaşlarla takılırım biyerlerde :) uzun zamandır yapmamıştım kız kıza organizasyon.
Dün hiç gelmedi akıntı şükürler olsun.. Bugünde kontroldeyim bakalım,henüz gelen giden yok :))
Pek güvenmiyorum ona,heran geri gelebilir :)Ohhh bitti gitti işte mel'un kahberengi akıntı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?