• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Normal iğneden çok korkarım ama bu gebelik maceramda 10 kere kan aldırdım 2 haftada. Kan aldırmaktan korkmuyorum çok şükür. Bugün hemşire bile kullanılmadık, kan alınmadık damarın kalmamış dedi.

Beta hcg 10 olmuş çok şükür moralim iyice düzeldi diğer tahlillerimi yaptıramasam da.

Çok şükür bir sorun yokmuş canım,Allah yavrunu sana bağışlasın sağlıkla.
Saol canım rabbim yaşatmasın şimdi progesteron fitil kullandım biraz daha rahatladım

Kizlaarrr selam:-) kontrolden geldik doktorum ense kalinligiölçüsünüe bakti 2.5 üstü risk demek dedi veeee bizim minik 0.4 çıktı. Anaaa cok ince dedim:-) doktorum da ne kadar ince o kadar iyi deriz biz dedi;-) çok şükür şimdilik sorun yok elleri kollari ayagi bacaklari herseyi var ve acayip oynak bizimkisi cookk değişmiş büyümüş :-) maşallah. Cumartesi de kan sonucu çıkacak hayırlısı:-)

Kizlaarrr selam:-) kontrolden geldik doktorum ense kalinligiölçüsünüe bakti 2.5 üstü risk demek dedi veeee bizim minik 0.4 çıktı. Anaaa cok ince dedim:-) doktorum da ne kadar ince o kadar iyi deriz biz dedi;-) çok şükür şimdilik sorun yok elleri kollari ayagi bacaklari herseyi var ve acayip oynak bizimkisi cookk değişmiş büyümüş :-) maşallah. Cumartesi de kan sonucu çıkacak hayırlısı:-)
Maşallah ona. :nazar:
Yok mu yeni görüntü annesi?

Ohh ne güzel bakalım bizde bu günleri görebilecekmiyiz .Sağlıcakla gelsin yavrularımız:KK36:

ben de iyiyim canım ben de komşuya gittim geldim bugün kafa dağıttım daha iyiyim
İyi yapmışsın. İnsan iki insan gördü mü noröaş hayatın akışına bıraktı mı kendini daha kolay atlatıyor üzüntüsünü. İnşallah bu senin son üzüntün olacak canımm.

İyi yapmışsın. İnsan iki insan gördü mü noröaş hayatın akışına bıraktı mı kendini daha kolay atlatıyor üzüntüsünü. İnşallah bu senin son üzüntün olacak canımm.
hehe aslında çok görüşmeyeceğim canım inan çok ilginç şeyler bulup beni sinir ediyor bir komşum özellikle de ama ALLAH'A havale ediyorum hayırlısı eşim de otur dersini çalış çok samimi olma diyor

Günaydın canlaar :KK200: kocamı yolcu ettim az önce İngiltereye,cumaya kadar yok :KK43::mad: hiç sevmiyorum ayrılıkları:KK42:

Günaydın canlaar :KK200: kocamı yolcu ettim az önce İngiltereye,cumaya kadar yok :KK43::mad: hiç sevmiyorum ayrılıkları:KK42:
Allah kavuştursun canım günaydın:)
ayyy ben çok iyi bilirim evlenir evlenmez taaa kazakistan a gimişti benimkide. bende alışamadım neyseki bu sıralar gitmiyor:) çookk gidiyordu eskişden

Allah kavuştursun canım günaydın:)
ayyy ben çok iyi bilirim evlenir evlenmez taaa kazakistan a gimişti benimkide. bende alışamadım neyseki bu sıralar gitmiyor:) çookk gidiyordu eskişden
Benimki bu ay 3 kere gidecek :) ayda bir mutlaka olur biyerde toplantısı.. İşler olmasa takılırdım peşine,kaldım burda :( 3. Gidişte inşallah,bende takılırım ona :) neredeyse her ay olmasına rağmen alışamadım.. Yalnızlığı sevmiyorum.. Akşam kendime aktivite yaratmalıyım :)

Benimki bu ay 3 kere gidecek :) ayda bir mutlaka olur biyerde toplantısı.. İşler olmasa takılırdım peşine,kaldım burda :KK43: 3. Gidişte inşallah,bende takılırım ona :) neredeyse her ay olmasına rağmen alışamadım.. Yalnızlığı sevmiyorum.. Akşam kendime aktivite yaratmalıyım :)
ayyy haklısın zor yaaa vallahi tek klmak bir yana eşi özlemek bir yana oluyor

Maşallah deyin bakiiimm:-)

Eklentiler

• 20150617_083020.jpg
    20150617_083020.jpg
    110,1 KB · Görüntüleme: 50
  • 20150616_210856.jpg
    20150616_210856.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 67
Back