- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 248
Selaam canımm,nerelerdesin göremiyorum seni.. Bizden iyilik.. Senden naber ?MERHABALAR HANIMLAR NASILSINIZ
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selaam canımm,nerelerdesin göremiyorum seni.. Bizden iyilik.. Senden naber ?MERHABALAR HANIMLAR NASILSINIZ
Selaam canımm,nerelerdesin göremiyorum seni.. Bizden iyilik.. Senden naber ?
MERHABALAR HANIMLAR NASILSINIZ
Kaç yaşındasın ? İş yerinde bi hatun var 41 yaşında 3. Çocuğa hamile.. Maşallah sağlıklı.. Süreç içinde aminosentez yaptırdı mı bilmiyorum tabi. Çevremde çok var 35 yaş civarı daha hiç doğum bile yapmayanlar. Doktorunla detaylı görüş bakalum en iyisini o bilir. Bi evladın var allah bağışlasın o yeter sana.. Ben zaten 2. Çocuğa sıcak bakmıyorum kendi adıma :) senin içinde hayırlısı nasılsa öyle olsun canımmBENİM RAHATSIZLIK NEDENİYLE GEBELİK OLAYI BİTTİ ARTIK YAŞTA GEÇTİĞİNDEN CESARETİMDE KALMADI YEŞİMCİM BENİM YAŞ GEBELİKLERDE AMİNOSENTEZ DİREK ÖNERİYORLAR EN UFAK TESTLERDE SIKINTI ÇIKSA BUNU DA PSİKOLOJİM KALDIRAMAZ O YÜZDEN SİZLERİ OKUYORUM HAMİŞ HABERLERİ İLE MUTLU OLUYORUM
canım teşekür ederim ama sende üzülme ikiz gebelikte öyle oluyormuş hatta annemde bana dedi ben 7. haftamda gıttım ya bence senınkıde ıkızdı dedı çünkü değerim acayip yüksekti kesin çoğuldur demişlerdigünaydınlar herkese,
Orkidee0238
esoes1919 haberler iyiymiş çok sevindim. bende şimdi doktordan geldim, benim bebişlerden biri diğerini yemiş
şaka bir yana gebeliğim teke düşmüş içimiz biraz buruldu ama kalp atışını görünce bütün tasam gitti bitti. kalple birlikte tam haftamı da öğrenmiş olduk 5+5 teymişim, yani sadece benim görebildiğim çizgilerin sebebi geç döllenme olmasıymış. allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize.
canım sen hamilesin tutmayı düşünme bile benceKızlar orucu ne yapmayı düşünüyosunuz. Çok kararsızım ya![]()
bence kararsız olma bebeğimiz tam gelişim evresinde ve hamilelikte farz değildirKızlar orucu ne yapmayı düşünüyosunuz. Çok kararsızım ya![]()
Kızlar orucu ne yapmayı düşünüyosunuz. Çok kararsızım ya![]()
teşekkürler canım sen nasılsın ne var ne yok
Kaç yaşındasın ? İş yerinde bi hatun var 41 yaşında 3. Çocuğa hamile.. Maşallah sağlıklı.. Süreç içinde aminosentez yaptırdı mı bilmiyorum tabi. Çevremde çok var 35 yaş civarı daha hiç doğum bile yapmayanlar. Doktorunla detaylı görüş bakalum en iyisini o bilir. Bi evladın var allah bağışlasın o yeter sana.. Ben zaten 2. Çocuğa sıcak bakmıyorum kendi adıma :) senin içinde hayırlısı nasılsa öyle olsun canımm
NE OLSUN CANIM YAA İŞ YERİNDE KLİMA BOZULDU SABAHTAN BERİ UĞRAŞTILAR SONUÇ YOK
VANTİLÖRÜN KARŞISINDA SERİNLEMEYE ÇALIŞIYORUZ
TAYİN İŞİNİZ NE OLDU TATLIM
Bence acele etme canım az daha bekleKızlar ya adetime tam bir hafta var.eşimi kan testi yaptırmaya ikna edemedim. yaptırsam çıkar mıydı acaba? yorumlarınıza göre ısrar edicem![]()
herkes öyle dedi canım tamam bekliycem. sabır ilacı bişey olsa da içsem keşkeBence acele etme canım az daha bekle![]()
Kızlar ya adetime tam bir hafta var.eşimi kan testi yaptırmaya ikna edemedim. yaptırsam çıkar mıydı acaba? yorumlarınıza göre ısrar edicem![]()
Şimdi yaptırsanda çıkmaz zaten acele etme. Çıkmayıncasa erken yaptırdım ondan mı çıkmadı düşünceleri olacak kafanda. Sen normal yaşantına devam et.. Adet gecikmesi olmadan önce yaptıklarından sorumlu değilsin böyle düşün.herkes öyle dedi canım tamam bekliycem. sabır ilacı bişey olsa da içsem keşke
birkaç gündür karın ağrısından dolayı hiç yanaşmıyom eşime. belki de hamile miyim derken hamilelik fırsatını kaçırdımadetin gecikmeden bence hiç gitme canım, ben adetim 4 gün geçtiğinde test yaptığımda evde sadece ben görüyordum çizgiyi kimse görmüyordu kan testinde bile 23 çıkmıştı değerim. daha bugün doktorumdan öğrendim ki geç döllenme olmuş. o yüzden sen hiç düşünme çıkar mı çıkmaz mı diye, çalışmalara devam et benden sana tavsiye![]()