• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Selaam canımm,nerelerdesin göremiyorum seni.. Bizden iyilik.. Senden naber ?

BENİM RAHATSIZLIK NEDENİYLE GEBELİK OLAYI BİTTİ ARTIK YAŞTA GEÇTİĞİNDEN CESARETİMDE KALMADI YEŞİMCİM BENİM YAŞ GEBELİKLERDE AMİNOSENTEZ DİREK ÖNERİYORLAR EN UFAK TESTLERDE SIKINTI ÇIKSA BUNU DA PSİKOLOJİM KALDIRAMAZ O YÜZDEN SİZLERİ OKUYORUM HAMİŞ HABERLERİ İLE MUTLU OLUYORUM

günaydınlar herkese,
Orkidee0238 Orkidee0238 esoes1919 esoes1919 haberler iyiymiş çok sevindim. bende şimdi doktordan geldim, benim bebişlerden biri diğerini yemiş :( şaka bir yana gebeliğim teke düşmüş içimiz biraz buruldu ama kalp atışını görünce bütün tasam gitti bitti. kalple birlikte tam haftamı da öğrenmiş olduk 5+5 teymişim, yani sadece benim görebildiğim çizgilerin sebebi geç döllenme olmasıymış. allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize.

BENİM RAHATSIZLIK NEDENİYLE GEBELİK OLAYI BİTTİ ARTIK YAŞTA GEÇTİĞİNDEN CESARETİMDE KALMADI YEŞİMCİM BENİM YAŞ GEBELİKLERDE AMİNOSENTEZ DİREK ÖNERİYORLAR EN UFAK TESTLERDE SIKINTI ÇIKSA BUNU DA PSİKOLOJİM KALDIRAMAZ O YÜZDEN SİZLERİ OKUYORUM HAMİŞ HABERLERİ İLE MUTLU OLUYORUM
Kaç yaşındasın ? İş yerinde bi hatun var 41 yaşında 3. Çocuğa hamile.. Maşallah sağlıklı.. Süreç içinde aminosentez yaptırdı mı bilmiyorum tabi. Çevremde çok var 35 yaş civarı daha hiç doğum bile yapmayanlar. Doktorunla detaylı görüş bakalum en iyisini o bilir. Bi evladın var allah bağışlasın o yeter sana.. Ben zaten 2. Çocuğa sıcak bakmıyorum kendi adıma :) senin içinde hayırlısı nasılsa öyle olsun canımm

günaydınlar herkese,
Orkidee0238 Orkidee0238 esoes1919 esoes1919 haberler iyiymiş çok sevindim. bende şimdi doktordan geldim, benim bebişlerden biri diğerini yemiş :KK43: şaka bir yana gebeliğim teke düşmüş içimiz biraz buruldu ama kalp atışını görünce bütün tasam gitti bitti. kalple birlikte tam haftamı da öğrenmiş olduk 5+5 teymişim, yani sadece benim görebildiğim çizgilerin sebebi geç döllenme olmasıymış. allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize.
canım teşekür ederim ama sende üzülme ikiz gebelikte öyle oluyormuş hatta annemde bana dedi ben 7. haftamda gıttım ya bence senınkıde ıkızdı dedı çünkü değerim acayip yüksekti kesin çoğuldur demişlerdi
hayırlısı olsun üzülme sakın

Kızlar orucu ne yapmayı düşünüyosunuz. Çok kararsızım ya :KK43:

merhaba hanımlar, biz mayısta 1.senemizi devirdik ve artık bebişimizin olmasını istiyoruz.26 mayısta adet gördüm sonra da doktora çıktım kontrollerimi yaptırdım çok şükür ultrasonda bişi çıkmadı doktorum anne olmaya müsait olduğumu söyledi, bir kaç test yapıldı ama sonuçları daha çıkmadı tabi biz bu arada çalışmalara başladık.ilk ay olduğundan mıdır nedir bilmiyorum sürekli belirti varmış gibi geliyo. dün geceden beri sol kasığımda acaip bi kasılma var ve deli gibi baş ağrısı çekiyorum bir haftadırda halsizlik var kolumu kaldırasım yok nerde yatsam orda uyuyorum. adetime 10 gün var test yapsam çıkmaz diye düşünüyorum ve ramazan geldi Allah izin verirse orucumu tutmayı istiyorum fakat bu arada hamileysem bi sıkıntı olur mu? adet günü gelene kadar yarılıcaz zaten ramazanı. sizlerden akıl almak istedim ne kadar erken zamanda test sonucunda pozitifi gördünüz?

teşekkürler canım sen nasılsın ne var ne yok

NE OLSUN CANIM YAA İŞ YERİNDE KLİMA BOZULDU SABAHTAN BERİ UĞRAŞTILAR SONUÇ YOK
VANTİLÖRÜN KARŞISINDA SERİNLEMEYE ÇALIŞIYORUZ

TAYİN İŞİNİZ NE OLDU TATLIM

Kaç yaşındasın ? İş yerinde bi hatun var 41 yaşında 3. Çocuğa hamile.. Maşallah sağlıklı.. Süreç içinde aminosentez yaptırdı mı bilmiyorum tabi. Çevremde çok var 35 yaş civarı daha hiç doğum bile yapmayanlar. Doktorunla detaylı görüş bakalum en iyisini o bilir. Bi evladın var allah bağışlasın o yeter sana.. Ben zaten 2. Çocuğa sıcak bakmıyorum kendi adıma :) senin içinde hayırlısı nasılsa öyle olsun canımm

canım ben 38 bitiyor temmuz ayında, haklısın çok var biliyorum ama kendimde o dönemde yaşayabileceğim sorunları katlanma gücü görmüyorum

bende oğlanı doğurduktan sonra senin gibi düşünüyordum ama zaman içinde acaba 2. olmalı diye düşündüm ve istedim nasip olmadı

Kızlar ya adetime tam bir hafta var.eşimi kan testi yaptırmaya ikna edemedim. yaptırsam çıkar mıydı acaba? yorumlarınıza göre ısrar edicem:KK62:

Kızlar ya adetime tam bir hafta var.eşimi kan testi yaptırmaya ikna edemedim. yaptırsam çıkar mıydı acaba? yorumlarınıza göre ısrar edicem:KK62:

adetin gecikmeden bence hiç gitme canım, ben adetim 4 gün geçtiğinde test yaptığımda evde sadece ben görüyordum çizgiyi kimse görmüyordu kan testinde bile 23 çıkmıştı değerim. daha bugün doktorumdan öğrendim ki geç döllenme olmuş. o yüzden sen hiç düşünme çıkar mı çıkmaz mı diye, çalışmalara devam et benden sana tavsiye ;)

herkes öyle dedi canım tamam bekliycem. sabır ilacı bişey olsa da içsem keşke
Şimdi yaptırsanda çıkmaz zaten acele etme. Çıkmayıncasa erken yaptırdım ondan mı çıkmadı düşünceleri olacak kafanda. Sen normal yaşantına devam et.. Adet gecikmesi olmadan önce yaptıklarından sorumlu değilsin böyle düşün.

adetin gecikmeden bence hiç gitme canım, ben adetim 4 gün geçtiğinde test yaptığımda evde sadece ben görüyordum çizgiyi kimse görmüyordu kan testinde bile 23 çıkmıştı değerim. daha bugün doktorumdan öğrendim ki geç döllenme olmuş. o yüzden sen hiç düşünme çıkar mı çıkmaz mı diye, çalışmalara devam et benden sana tavsiye :KK66:
birkaç gündür karın ağrısından dolayı hiç yanaşmıyom eşime. belki de hamile miyim derken hamilelik fırsatını kaçırdım:110:
çok sıkıntılıyım canım ya beni ancak sizler anlarsınız.kimseye de anlatamıyorum

Back