- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 36
Saol canım rabbim yaşatmasın şimdi progesteron fitil kullandım biraz daha rahatladımNormal iğneden çok korkarım ama bu gebelik maceramda 10 kere kan aldırdım 2 haftada. Kan aldırmaktan korkmuyorum çok şükür. Bugün hemşire bile kullanılmadık, kan alınmadık damarın kalmamış dedi.
Beta hcg 10 olmuş çok şükür moralim iyice düzeldi diğer tahlillerimi yaptıramasam da.
Çok şükür bir sorun yokmuş canım,Allah yavrunu sana bağışlasın sağlıkla.
Maşallah ona.Kizlaarrr selamkontrolden geldik doktorum ense kalinligiölçüsünüe bakti 2.5 üstü risk demek dedi veeee bizim minik 0.4 çıktı. Anaaa cok ince dedim doktorum da ne kadar ince o kadar iyi deriz biz dedi;-) çok şükür şimdilik sorun yok elleri kollari ayagi bacaklari herseyi var ve acayip oynak bizimkisi cookk değişmiş büyümüş maşallah. Cumartesi de kan sonucu çıkacak hayırlısı
NASILSIN LAVİNMaşallah ona.
Yok mu yeni görüntü annesi?
Canım gebelikte 2.5 üstünü istemiyor doktor. Sıkıntı yapma ilaçla kontrol altına alınırKızlar ts3 3.01 çıktı ya. referans aralığı 2.5 - 3.9 .Gebeler sizin nasıl çıkmıştı
Canım gebelikte 2.5 üstünü istemiyor doktor. Sıkıntı yapma ilaçla kontrol altına alınır
Kizlaarrr selamkontrolden geldik doktorum ense kalinligiölçüsünüe bakti 2.5 üstü risk demek dedi veeee bizim minik 0.4 çıktı. Anaaa cok ince dedim doktorum da ne kadar ince o kadar iyi deriz biz dedi;-) çok şükür şimdilik sorun yok elleri kollari ayagi bacaklari herseyi var ve acayip oynak bizimkisi cookk değişmiş büyümüş maşallah. Cumartesi de kan sonucu çıkacak hayırlısı
Şükür iyiyim. İş güç geçiyor zaman. Sen nasılsın?NASILSIN LAVİN
ben de iyiyim canım ben de komşuya gittim geldim bugün kafa dağıttım daha iyiyimŞükür iyiyim. İş güç geçiyor zaman. Sen nasılsın?
İyi yapmışsın. İnsan iki insan gördü mü noröaş hayatın akışına bıraktı mı kendini daha kolay atlatıyor üzüntüsünü. İnşallah bu senin son üzüntün olacak canımm.ben de iyiyim canım ben de komşuya gittim geldim bugün kafa dağıttım daha iyiyim
hehe aslında çok görüşmeyeceğim canım inan çok ilginç şeyler bulup beni sinir ediyor bir komşum özellikle de ama ALLAH'A havale ediyorum hayırlısı eşim de otur dersini çalış çok samimi olma diyorİyi yapmışsın. İnsan iki insan gördü mü noröaş hayatın akışına bıraktı mı kendini daha kolay atlatıyor üzüntüsünü. İnşallah bu senin son üzüntün olacak canımm.
inşallah canım teşekkür ederim:)Ohh ne güzel bakalım bizde bu günleri görebilecekmiyiz .Sağlıcakla gelsin yavrularımız
Allah kavuştursun canım günaydın:)Günaydın canlaarkocamı yolcu ettim az önce İngiltereye,cumaya kadar yok hiç sevmiyorum ayrılıkları
Benimki bu ay 3 kere gidecek :) ayda bir mutlaka olur biyerde toplantısı.. İşler olmasa takılırdım peşine,kaldım burdaAllah kavuştursun canım günaydın:)
ayyy ben çok iyi bilirim evlenir evlenmez taaa kazakistan a gimişti benimkide. bende alışamadım neyseki bu sıralar gitmiyor:) çookk gidiyordu eskişden
Minnoşun fotosunu koy hadiiiiiiiigünaydınnnnnnnnnnnnn
ayyy haklısın zor yaaa vallahi tek klmak bir yana eşi özlemek bir yana oluyorBenimki bu ay 3 kere gidecek :) ayda bir mutlaka olur biyerde toplantısı.. İşler olmasa takılırdım peşine,kaldım burda3. Gidişte inşallah,bende takılırım ona :) neredeyse her ay olmasına rağmen alışamadım.. Yalnızlığı sevmiyorum.. Akşam kendime aktivite yaratmalıyım :)
Maşallah onaa,çok tuhaf oldum yaa nasıl büyümüş. Tam olarak kaçtın dün ? Hafta ve gün olarakMaşallah deyin bakiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?