2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Herkese hayırlı günler kızlar sabah lavobaya Kalktım kahverengi kanama olmuş 2 de doktora gidiyorum dualarınızı bekliyorum çok moralim bozuk

Ohh keyif yap bol bol,tadını çıkar son zamanların. Bugün daha olmadı bakalım,inşallah olmaz artık. İnsan korkuyor işte.. Minnoşa bişey olursa çok üzülürüm
olmaz canım artık 10 haftalık oldu kanama yok bişi yok aklına kötü şeyleri getirme kahverengi lekelenme için normal diyor tüm doktorlar embriyonun rahim duvarına yapışması sırasında damarlarda çatlama oluyo birazcık kanıyo o geliyo olabilir.

Yok canım kahve koyu kahve baya korktum ya moralimde bozuldu.. Yani eger kan pıhtılaşması varsa 7 haftada sıkıntı oluyormuş diye yazdı diğer topikte bi arkadaş bende dün binan panik oldum akşam çünki 7 haftadayım benim ilk düşük araştırılmadı ve korkum pıhtılaşma..
Sabah lavobaya diye Kalktım baya koyu kahve gelmiş zaten elim ayağıma dolaştı .. Ilte şimdi ikide Dr gideceğim bilmiyorum

Seni strese sokacaklarsa hiç gitme zaten bu ara.. Ben şöyle başbaşa tatil demiştim ama uygun değilmişsiniz.. Olsun canım illa tatil şart değil :) kafana takma en önemlisi o. Elbet gelecek bigün :)
insanlar beni strese sokuyor iyilik yapıyorum kesin kafam kırılıyor ahh ahh zorla kendilerini küçümseteceklr

aklına kötü şeyler getirme arkadaşım, iyi düşün iyi olsun bizleri de haberdar et

Yarın 11e başlıyoruz teyzesi :)) doktorda öyle dedi ama biran önce bitsede rahatlasam bende.. Allaha emanet bebiş,allah korusun benim elimden bişey gelmiyor..

Herkese hayırlı günler kızlar sabah lavobaya Kalktım kahverengi kanama olmuş 2 de doktora gidiyorum dualarınızı bekliyorum çok moralim bozuk
Korkma canım,10 gündür devam ediyor bende kahve akıntı. Korkulacak bişey yok dedi doktor. Sende git için rahat etsin

inşallah bir sorun çıkmaz tahlillerinde. Bende kan aldırma fobisi var yedi ay oldu düşük yapalı test yaptırmadım hala. bebek yapmadan bi kaç ay önce gideceğim inşallah

Arkadaşlar geldik elhamdülillah plesanta servikse yakın oluştuğu için olmuş dedi pıhtılaşmayı sordum rahat ol dedi problem yok dedi... Progesteron verdi... Herkese çok teşekkür ederim destekleri için... Gerçekten Yaşadığım için daha çok korkuyorum...inş ikinci kere sevincimiz yarım kalmaz

Allah eksiksiz noksansız kucağına almayı nasip etsin canım

Bol bol dinlen canım,bişey olmaz allahın izniyle

inşallah bir sorun çıkmaz tahlillerinde. Bende kan aldırma fobisi var yedi ay oldu düşük yapalı test yaptırmadım hala. bebek yapmadan bi kaç ay önce gideceğim inşallah

Normal iğneden çok korkarım ama bu gebelik maceramda 10 kere kan aldırdım 2 haftada. Kan aldırmaktan korkmuyorum çok şükür. Bugün hemşire bile kullanılmadık, kan alınmadık damarın kalmamış dedi.

Beta hcg 10 olmuş çok şükür moralim iyice düzeldi diğer tahlillerimi yaptıramasam da.

Çok şükür bir sorun yokmuş canım,Allah yavrunu sana bağışlasın sağlıkla.

çok fena. Ben bayılıyorum maalesef.Bayılmadığım azdır ama hamile kaldığımda bende aldırmıştım mecbur. Şimdi kalsam yine aldırırım:)

Kızlar ts3 3.01 çıktı ya. referans aralığı 2.5 - 3.9 . Gebeler sizin nasıl çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…