• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

günaydınnnnn canlar:)
bugün büyük gün yine heyecan var bakalım randevu günüm ve 2 li test yapılcak dua edin nolurrr sağlıklı sonuçlar alayım
Hiç korkma sonuçların tabiki iyi çıkacak,stres yapma boş yere. Bizede fotograf göster mutlaka :)

Sadece kan tahliliymiş. Allah affetsin yarın gidince 2-3 düşüğüm var diyeceğim. Yalan olacak anlayacağın ama ne yapayım özelde yapan hastane yok yaşadığım şehirde, Ankara'da anlaşmalı labratuar var onda da 3000 civarı tutuyor.

Aslında ben ilk düşük diye patolojiye göndermedim. Bu tahlili de yaptırmayacaktım ama arkadaşlarımdan bu rahatsızlığı yaşayım 2-3 düşük yaşayanlar bizim gibi zorluklar yaşama, yaptır için rahat olsun dediler diye ben de randevu aldım, üstüne düştüm.
evet öyle diyorlar ben özelde kürtaj oldum patalojiye gönderdiler sorun çıkmadı ben sebebi nedir diye tahlil yaptırmak istedim fakat tek düşükte bunu yapamayacaklarını söylediler. tekrarlayan düşüklerde yapıyorlarmış( ne saçma) bende zeynep kamile gidip iki düşüğüm var diyip test yaptırmak istiyorum

kızlar selamlar :)epeydir giremiyordum ben adet oldum 13 haziranda canlar kısmet önümüzdeki aya artık:KK43:yeni bat 13 temmuz:)

günaydın kızlar, haftasonu klozet ile aramda özel bir ilişki başladı. migren ve mide bulantısı nerdeyse sonum oluyordu en sonunda acile gittim parol serumu yedim dün istirahat ettim. sabahtan beri hiç durmayan mide bulantım ile mesaiye geldim, ölüyorum canlar :mad:

inşallah canım iişte insan yinede telaşlanıyor:)
atıcam atıcam umarım büyümüş ve kıpır kıpırdır:) 3 hafta oldu özledimmm:):KK200::anneadayı::nazar::KK68:

canım senin randevun kaçta, bizi habersiz bırakma:KK46:

günaydın kızlar, haftasonu klozet ile aramda özel bir ilişki başladı. migren ve mide bulantısı nerdeyse sonum oluyordu en sonunda acile gittim parol serumu yedim dün istirahat ettim. sabahtan beri hiç durmayan mide bulantım ile mesaiye geldim, ölüyorum canlar :mad:

geçmiş olsun canım ilk aylar zor geçermiş sabret biraz. inşallah biz de hamiş oluruz biz de yaşadıklarımızı anlatırız en kısa zamanda

canımmm benimde 7. haftada başlamıştı klozetle bende ilişki yaşıyorum inşallah gider:)
randevum 5 te bakalım hayırlısı :) tamam girerim inşallah:KK200::anneadayı::nazar:

günaydın kızlarr :) nasılsınız ne var ne yok çoktandır muhabbet etmedik
Tayinin çıktı bizi boşladın :) iş güç ve kahverengi akıntıyla başım dertte.. Sabırsızlıkla tatili bekliyorum.. Benden böyle işte.. Sende ne var ne yok bakalımm ;)

uumutlar temmuzaaaaa
Hayırlısı olsun canım.. Böyle olmasında vardır bi hayır.. Sen üzülüp stres yapma yeter.. Bu ay hiç düşünme bebeği,cinsel ilişkinizide akışına bırak.. Ozaman gelecek bence bebişin.. Bi tatil yapsan kafanı boşaltsan,o arada bi bakarsın bebiş gelmiş ;) benim öyle olmuştu,belki sendede işe yarar :)

Hayırlısı olsun canım.. Böyle olmasında vardır bi hayır.. Sen üzülüp stres yapma yeter.. Bu ay hiç düşünme bebeği,cinsel ilişkinizide akışına bırak.. Ozaman gelecek bence bebişin.. Bi tatil yapsan kafanı boşaltsan,o arada bi bakarsın bebiş gelmiş :KK66: benim öyle olmuştu,belki sendede işe yarar :)
ay tatil ben de istiyorum ama ben balayına bile gidememiştik :D bayrama da gitmeyeceğiz memlekete hem beni daha fazla strese sokarlar diye hem de maddi sıkıntılardan dolayı biraz canım bu sıralar sıkışığız eşimden kpss kitabı bile istemedim özellikle de bir sene daha sıkışık olacağız sonra az rahatlama olur

ay tatil ben de istiyorum ama ben balayına bile gidememiştik :KK70: bayrama da gitmeyeceğiz memlekete hem beni daha fazla strese sokarlar diye hem de maddi sıkıntılardan dolayı biraz canım bu sıralar sıkışığız eşimden kpss kitabı bile istemedim özellikle de bir sene daha sıkışık olacağız sonra az rahatlama olur
Seni strese sokacaklarsa hiç gitme zaten bu ara.. Ben şöyle başbaşa tatil demiştim ama uygun değilmişsiniz.. Olsun canım illa tatil şart değil :) kafana takma en önemlisi o. Elbet gelecek bigün :)

evet öyle diyorlar ben özelde kürtaj oldum patalojiye gönderdiler sorun çıkmadı ben sebebi nedir diye tahlil yaptırmak istedim fakat tek düşükte bunu yapamayacaklarını söylediler. tekrarlayan düşüklerde yapıyorlarmış( ne saçma) bende zeynep kamile gidip iki düşüğüm var diyip test yaptırmak istiyorum

Ben bugün gittim arkadaşım. Ben de 3 düşük yaptım dedim.Düşükten 6 hafta sonra ancak tahllilleri yapıyorlarmış sonuçların sağlıklı olması için.4 hafta sonra gel dediler, ben haftaya bir de kendi doktoruma gideyim bakalım.

Genel rahim görünümüm iyiymiş, yine tabii sıvı hala var. Zaten geçen yıldan beri ne zaman kadındoğuma gitsem bi sıvı var. Doktorlar önemli bir şey olmadığıı söylüyorlar.

Tayinin çıktı bizi boşladın :) iş güç ve kahverengi akıntıyla başım dertte.. Sabırsızlıkla tatili bekliyorum.. Benden böyle işte.. Sende ne var ne yok bakalımm :KK66:

ben de aynen tayinle uğraşıyorum az kaldı toplanıyoruz ev arıyoruz veda ediyoruz diye bi takım etkinlikler düzenliyoruz eş dostla anı biriktiriyoruz şu sıralar :) sen en sıkıntılı haftaları atlattın canım endişelenme bu saatten sonra bişicik olmaz minnoşumuza

ben de aynen tayinle uğraşıyorum az kaldı toplanıyoruz ev arıyoruz veda ediyoruz diye bi takım etkinlikler düzenliyoruz eş dostla anı biriktiriyoruz şu sıralar :) sen en sıkıntılı haftaları atlattın canım endişelenme bu saatten sonra bişicik olmaz minnoşumuza
Ohh keyif yap bol bol,tadını çıkar son zamanların. Bugün daha olmadı bakalım,inşallah olmaz artık. İnsan korkuyor işte.. Minnoşa bişey olursa çok üzülürüm :(

Back