2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Benim doktor beni 20 gün sonrasına çağırdı. Belki de yaptıracaktı bilmiyorum ama ben onu beklemedim tıp fakültesine randevu aldım. Doktorunuz o yönden çok iyiymiş. Çünkü genelde doktorlar ilk düşükte gerek görmüyorlar. Gerçi çoğunluk da ilk düşükten sonra sağlıklı gebelik geçiriyor oran olarak. Hakkımızda hayırlısı.

Ben de öyle diyorum artık. Hemen olsun diye tedirgin olmalarımın sonucunda dilim fena yandı.:=)
İyi olmana sevindim, çık bol bol dışarı bebişe oksijen gitsin.

Aslında bebek bile olamamıştı zavallı. Hiç ondan bebek diye bahsedemedim bile. Alacak nefesi yokmuş, elimden bir şey gelmez onun için.

Tekrar hamile kalmaktan çok sonunda doğurabilmek istiyorum. Doğuracaksam hamile kalayım diye dua ediyorum.

Canım ben yıllardır hap kullanarak korundum. 2 yılı bitirdik evleneli. Ocakta bıraktım hap kullanmayı ama korunmaya devam ettik.. Korunmayı bıraktığımızın 2. Ayda hamile kaldım çok şükür.. Hap kullanınca hamile kalınmaz hurafeleriyle kafanı bulandırma. Dünyadaki kadınların %90ı böyle korunuyor.. Uzun süre hap kullananlarda hapı bıraktıktan sonra koruyucu etki 6 ay kadar devam edebiliyor. Hapı bıraktığı ilk ay hamile kalamayınca hapın kendisini kısır yaptığunı sanıyor insanlar,bu düşünceye girincede hiçbir sorun olmasada hamile kalamıyor doğal olarak.. Bunlara takılma akışına bırak,en doğru zamanda olacaktır

Ben de öyle diyorum artık. Hemen olsun diye tedirgin olmalarımın sonucunda dilim fena yandı.:=)
İyi olmana sevindim, çık bol bol dışarı bebişe oksijen gitsin.
zaten canım bılıyorsun ayda defalarca yumurtlamıyoruz
o yuzden bu kadar sabırsızız. ay olarak uzun deneme olarak kısa zamanlıyız aslında :=)
hakkımızda hayırlısı olsun
evet gezıyoruz bol bol teyzesı :=)

aynen öyle hakkımızda hayırlısı...bana doktorum kürtajdan sonra iki ay gebelik düşünmememi söyledi rahmin toparlanması ve dinlenmesi açısından...bana hep dediler ki düşükten sonra çok çabuk hamile kalırsın,bebeğin ayağı kırk gün içeride kalır gibi hurafeler söylediler...tabi böyle şeyler duyunca insan ister istemezz umutlanıyorr ve bekliyor ama hala hamile kalamadım bide onun üstüne adet düzensizliğim başladı...şimdi doktora gidiorum bakalımm ne olacak...inşallah sen çabucak hamile kalırsın ama insaların hemen hamile kalırsın sözlerine de fazla umutlanma derim sonra her seferinde hüsran yaşayınca insan çok üzülüyor....tez zamanda kucaklarımız dolsun inşallah

Ayy bende tam tersi şuanda hiç bir iş yapasim yok heleki akşam erkenden bayılıyorum oyüzden aksamlari burdakileri takip edemiyorum gündüz çalışıyorum hep

Benimki küçük ve kendiliğinden düştüğü için doktor korunma vermedi. Ben zaten yazdan sonra gebelik düşünüyorum. Ekim kasım gibi belki. Hemen hamile kalayım diye heveslerim yok. Hayırlısı olsun yeter bana.

anladım canımmm Allah gönlüne göre versin inşallahh

lavin, saglıksızdı ve tutunamadı
ben senı şanslı buluyorum çünkü kendi kendine düştü
biraz büyüdükten sonra olsaydı kürtaj falan olurdun

Canım bende biliyosun martta ilk hamileligimdi ve hemen düştü benimkisi tam yerlesemeden beta 30 du sonra yükselmedi düştü doktor da dedi bi anormallik olduğu için düşüyor vücut atıyor dedi hemen üstüne hamile kalırsın dediler nisanda olmadi ama gecen ay oldu Allaha Şükür nasip etti tekrar ben inaniyorumki seninde olucak inşallah hiç umudunu kaybetme

lavin, saglıksızdı ve tutunamadı
ben senı şanslı buluyorum çünkü kendi kendine düştü
biraz büyüdükten sonra olsaydı kürtaj falan olurdun

Tabii ki dış gebelik olacak, iğne olacağım ya da kürtaj olacağım diye çok korktum. Düşük olmasına sevindim. Betanın düştüğünü görünce eşimle ben yanyanaydık, içimiz rahatladı. İnsanlar bebeklerini görmeye gelmişti ve biz kaybedince rahatladık.
Allah böyle anlarda bile, böyle acılarda bile sevindirebiliyormuş anladım. 27 yaşımdan 37 yaşıma level atladım bıirdenbire:)

aynen öyle canım. hamile kalmaktansa sağlıklı bir şekilde kucağına almak daha önemli. Allah hepimize nasip eder inşallah.

Teşekkür ederim desteğin için. Allah sağlıklı, stressiz ve huzurlu hamilelik nasip etsin sana.Hayırlısı olsun bakalım yaşayıp göreceğim.

Ayy bende tam tersi şuanda hiç bir iş yapasim yok heleki akşam erkenden bayılıyorum oyüzden aksamlari burdakileri takip edemiyorum gündüz çalışıyorum hep
ama sen hamilesin olur o kadar. evde durdukça da insan hantallaşıyor.neyse ki yaz geliyor açılırsın biraz.

Kızlar bütün gün giremedim ancak şimdi okuyabildim yazdiklarinizi lavinn sakın ekim kasim gibi hamile kalma öğretmen için en kötü zaman ben oğluma hamile olduğumu 10 kasimda ogrenmistim sat 11 ekimdi doğum sonrası iznimi kayda bile gecirmediler çünkü yaz tatiline denk geldi düşün ki doğum iznim bitti ertesi gün seminer başladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…