Ben de öyle diyorum artık. Hemen olsun diye tedirgin olmalarımın sonucunda dilim fena yandı.:=)inşallah olacak, sadece bırazcık sabır ve zaman lazım :=)
aynen saglıklı olsunlar da geç olsun..
benım bulantılar hafıfledı
eskisi kadar yogun degıl. gercı bu aralar evde pek durmuyorum . dısarı cıkmak cok ıyı gelıyor
muhtemelen sağlıksız bir bebekmiş canım. bilip bilmeden konuşmıyım öyle okumuştum yanlışsa kusura bakma
Surrender haklı hazır olduğun zaman en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah.
Canım ben yıllardır hap kullanarak korundum. 2 yılı bitirdik evleneli. Ocakta bıraktım hap kullanmayı ama korunmaya devam ettik.. Korunmayı bıraktığımızın 2. Ayda hamile kaldım çok şükür.. Hap kullanınca hamile kalınmaz hurafeleriyle kafanı bulandırma. Dünyadaki kadınların %90ı böyle korunuyor.. Uzun süre hap kullananlarda hapı bıraktıktan sonra koruyucu etki 6 ay kadar devam edebiliyor. Hapı bıraktığı ilk ay hamile kalamayınca hapın kendisini kısır yaptığunı sanıyor insanlar,bu düşünceye girincede hiçbir sorun olmasada hamile kalamıyor doğal olarak.. Bunlara takılma akışına bırak,en doğru zamanda olacaktırhep bi sorun yaratmadı canım teslerim de iyi çıktı sayılır ama bir daha o günlere dönsem asla kullanmam. ne gerek var iki yıl hap içtim. hatta evlenmeden iki ay önce başlamıştım hapa bir de. cahillik etmişm
zaten canım bılıyorsun ayda defalarca yumurtlamıyoruzBen de öyle diyorum artık. Hemen olsun diye tedirgin olmalarımın sonucunda dilim fena yandı.:=)
İyi olmana sevindim, çık bol bol dışarı bebişe oksijen gitsin.
aynen öyle hakkımızda hayırlısı...bana doktorum kürtajdan sonra iki ay gebelik düşünmememi söyledi rahmin toparlanması ve dinlenmesi açısından...bana hep dediler ki düşükten sonra çok çabuk hamile kalırsın,bebeğin ayağı kırk gün içeride kalır gibi hurafeler söylediler...tabi böyle şeyler duyunca insan ister istemezz umutlanıyorr ve bekliyor ama hala hamile kalamadım bide onun üstüne adet düzensizliğim başladı...şimdi doktora gidiorum bakalımm ne olacak...inşallah sen çabucak hamile kalırsın ama insaların hemen hamile kalırsın sözlerine de fazla umutlanma derim sonra her seferinde hüsran yaşayınca insan çok üzülüyor....tez zamanda kucaklarımız dolsun inşallahBenim doktor beni 20 gün sonrasına çağırdı. Belki de yaptıracaktı bilmiyorum ama ben onu beklemedim tıp fakültesine randevu aldım. Doktorunuz o yönden çok iyiymiş. Çünkü genelde doktorlar ilk düşükte gerek görmüyorlar. Gerçi çoğunluk da ilk düşükten sonra sağlıklı gebelik geçiriyor oran olarak. Hakkımızda hayırlısı.
ben biraz öyleyim canım bir kerede iki üç iş birden yapmazsam sıkılıyorum. hiperkatifim biraz. şuan da telefonla konuşuyorumeve giderim evde de hiç oturmam. ayağımı sakatlayınca bir ay yattım sonra aynen devam
aynen öyle hakkımızda hayırlısı...bana doktorum kürtajdan sonra iki ay gebelik düşünmememi söyledi rahmin toparlanması ve dinlenmesi açısından...bana hep dediler ki düşükten sonra çok çabuk hamile kalırsın,bebeğin ayağı kırk gün içeride kalır gibi hurafeler söylediler...tabi böyle şeyler duyunca insan ister istemezz umutlanıyorr ve bekliyor ama hala hamile kalamadım bide onun üstüne adet düzensizliğim başladı...şimdi doktora gidiorum bakalımm ne olacak...inşallah sen çabucak hamile kalırsın ama insaların hemen hamile kalırsın sözlerine de fazla umutlanma derim sonra her seferinde hüsran yaşayınca insan çok üzülüyor....tez zamanda kucaklarımız dolsun inşallah
anladım canımmm Allah gönlüne göre versin inşallahhBenimki küçük ve kendiliğinden düştüğü için doktor korunma vermedi. Ben zaten yazdan sonra gebelik düşünüyorum. Ekim kasım gibi belki. Hemen hamile kalayım diye heveslerim yok. Hayırlısı olsun yeter bana.
lavin, saglıksızdı ve tutunamadıBenimki küçük ve kendiliğinden düştüğü için doktor korunma vermedi. Ben zaten yazdan sonra gebelik düşünüyorum. Ekim kasım gibi belki. Hemen hamile kalayım diye heveslerim yok. Hayırlısı olsun yeter bana.
İnşalah canım öyle olur. Genelde herkes düşükten sonra kolay hamile kalabileceğimi söylüyor ama kısmet. Sağlıklı olsun da, sonu iyi olsun da benim başka istediğim yok.
Senin nasıl bulantılar? Geçti mi?
lavin, saglıksızdı ve tutunamadı
ben senı şanslı buluyorum çünkü kendi kendine düştü
biraz büyüdükten sonra olsaydı kürtaj falan olurdun
aynen öyle canım. hamile kalmaktansa sağlıklı bir şekilde kucağına almak daha önemli. Allah hepimize nasip eder inşallah.Aslında bebek bile olamamıştı zavallı. Hiç ondan bebek diye bahsedemedim bile. Alacak nefesi yokmuş, elimden bir şey gelmez onun için.
Tekrar hamile kalmaktan çok sonunda doğurabilmek istiyorum. Doğuracaksam hamile kalayım diye dua ediyorum.
Canım bende biliyosun martta ilk hamileligimdi ve hemen düştü benimkisi tam yerlesemeden beta 30 du sonra yükselmedi düştü doktor da dedi bi anormallik olduğu için düşüyor vücut atıyor dedi hemen üstüne hamile kalırsın dediler nisanda olmadi ama gecen ay oldu Allaha Şükür nasip etti tekrar ben inaniyorumki seninde olucak inşallah hiç umudunu kaybetme
ama sen hamilesin olur o kadar. evde durdukça da insan hantallaşıyor.neyse ki yaz geliyor açılırsın biraz.Ayy bende tam tersi şuanda hiç bir iş yapasim yok heleki akşam erkenden bayılıyorum oyüzden aksamlari burdakileri takip edemiyorum gündüz çalışıyorum hep
Teşekkür ederim desteğin için. Allah sağlıklı, stressiz ve huzurlu hamilelik nasip etsin sana.Hayırlısı olsun bakalım yaşayıp göreceğim.
ama sen hamilesin olur o kadar. evde durdukça da insan hantallaşıyor.neyse ki yaz geliyor açılırsın biraz.
Bennn gellldimmmmmm:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?