• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

inşallah canım. Eşim de öyle hemen tüp bebek falan yaptırmak istemiyor. Ben ümitliyim olacak Allah'ın izniyle diyor. Olacak biliyorum ama sabredemiyorum.

Arkadaşlar sizler ne kadarlık evlisiniz ne zamandır bebek istiyosunuz? Bizim evleneli 3 yıl oldu 2 sene hapla korunduk bir senedir de hamile kalmaya çalışıyorum.

Ben iki yıllık evliyim. Nisanda korunmayı bıraktık, sürpriz bir şekilde hemen hamile kaldım ama 10 gün önce düşükle sonuçlandı. Buralarda takılıyorum ama ne zaman tekrar gebelik düşünürüm bilmiyorum.

çok da sıkı çalışmıyoruz. canımız istedikçe yorgun değilsek vakit varsa falan çalışıyoruz :)
ama yumurtladığım günü boş geçmiyoruz hiç. bilmiyorum her gün yada iki günde bir olunca görev gibi olcak gibi geliyor.
o yüzden eşimi germemek için canımız istedikçe oluyo. acaba ben ona belli etmeden iki günde bir mi yanaşsam?:KK62:

Hı buarada 2 yıldır hap la korunmussunuz şimdi okudum hap biraz zarar veriyormus öyle duydum sakin kullanma demişlerdi bana çok uzun süre kullaninca bazı kişilerde nadirde olsa hamileliği engelliyormus hormon yüklüyor ve vücudun dengesini bozuyormus oyüzden belki haptandir sorun yoktur biraz daha sabredin deneyin inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz

Bizde çalışma diye yapmadikki zaten biraz sık yakinlasiyorduk önceki aylarda hatta yorgunum diye reddediyordum ama geçen ay işime geldi takvim yapmıştım adetten sonra hamilelik belirtileri başlayana kadar sesimi cikartmadim hemen hemen hergün yakinlastik doğaldan ama bir gün çalışma diye ben dedim yumurtlama günümde çalışma için bir tek o gün du yani sık sık yakınlaşmak artiriyormus hamile kalma oranını bende işe yaradı tavsiye ederim He öylede olur söyleme ona çalışma diye dogaldan sansin:))
mantıklı canım öyle yapayım bakalım.inşallah tutar

Hı buarada 2 yıldır hap la korunmussunuz şimdi okudum hap biraz zarar veriyormus öyle duydum sakin kullanma demişlerdi bana çok uzun süre kullaninca bazı kişilerde nadirde olsa hamileliği engelliyormus hormon yüklüyor ve vücudun dengesini bozuyormus oyüzden belki haptandir sorun yoktur biraz daha sabredin deneyin inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz
hep bi sorun yaratmadı canım teslerim de iyi çıktı sayılır ama bir daha o günlere dönsem asla kullanmam. ne gerek var iki yıl hap içtim. hatta evlenmeden iki ay önce başlamıştım hapa bir de. cahillik etmişm

Ben iki yıllık evliyim. Nisanda korunmayı bıraktık, sürpriz bir şekilde hemen hamile kaldım ama 10 gün önce düşükle sonuçlandı. Buralarda takılıyorum ama ne zaman tekrar gebelik düşünürüm bilmiyorum.
Allah bir daha yaşatmasın canım çok zor günler geçirmişsindir tahmin edebiliyorum.
demek ki ne sende ne de eşinde bir sorun yokmuş maaşallah hamile kalabiliyorsun.
peki neden düştüğüne dair herhangi bir test yaptırdın mı?

Kızlar ya pek çok konuşurum çok da yazarım sıkılırsanız söyleyin bak alınmam. bir sayfa sırf ben yazmışım.
bi dur allasen derseniz accık kontrollü olurum:) diğer topik çok kalabalıktı arada kaynıyordum ama burda çenem çok belli oldu. bir yandan çalışıyorum bir yandan buraya yetişiyorum :p

Allah bir daha yaşatmasın canım çok zor günler geçirmişsindir tahmin edebiliyorum.
demek ki ne sende ne de eşinde bir sorun yokmuş maaşallah hamile kalabiliyorsun.
peki neden düştüğüne dair herhangi bir test yaptırdın mı?

Çok şükür bu açıdan içim rahatladı çünkü ben pcoyum.
İlk gebelik olduğu için ben istemedim düşük parçalarını patolojiye göndermeyi, nedense içimden gelmedi.
Salı günü tıp fakültesine gidip kan pıhtılaşması tahlillerimi yaptıracağım. Sonraki hafta da kendi doktoruma randevum var, son bir beta hcg ve kontrol amaçlı.

hep bi sorun yaratmadı canım teslerim de iyi çıktı sayılır ama bir daha o günlere dönsem asla kullanmam. ne gerek var iki yıl hap içtim. hatta evlenmeden iki ay önce başlamıştım hapa bir de. cahillik etmişm

Hımm ozaman ben sansliyim 4 buçuk aydır evliyim bende evlenmeden önce hap kullanma diye çok uyarı aldım ben genede kullancam dedim eşim izin vermedi doğal yoldan korunduk çok az bi süre zaten martta hamile kaldım düştü hemen şimdi tekrar Allah nasip etti bi sorun çıkmadı çok şükür ve sonradan duydum fazla hap kullananlara zararlı oluyormuş sonradan bebek isteyenler için olsun bayagi olmuş bırakalı sıkı da çalışma yaparsan inşallah Allahım nasip ederde hayırlı haberi verirsin buraya:)

İlk gebelik olduğu için ben istemedim düşük parçalarını patolojiye göndermeyi, nedense içimden gelmedi.
Salı günü tıp fakültesine gidip kan pıhtılaşması tahlillerimi yaptıracağım. Sonraki hafta da kendi doktoruma randevum var, son bir beta hcg ve kontrol amaçlı.
merhaba şmdi yazılarınızı okuyordum da dikkatimi çekti...bende ekim ayında boş gebelikten dolayı kürtaj oldum....doktorum benden tahlilleri istedi yaptırdım.çok önemsenmeyecek derecede kan pıhtılaşması çıktı ama kan pıhtılaşması hamileikl açısından sakıncalı bi durum olduğu için tekrar hamile kalırsam nasip olur da o zaman ona göre ilaç vereceğini syledi doktorum.sizde ihmale vermeden yaptırın derim testlerinizi ;)

canım pko bende de biraz var çok sorun etme dedi doktor. sen de en güzel örnek oldun.
hikayeni tam bilmiyorum ama sağlıksız bebekler düşermiş hatta birçok düşük çok erken dönemde olduğu için anne bilmezmiş bile ama tabi bizler artık evde bile öğreniyoruz hamile olup olmadığımızı.bu da psikolojimizi bozuyor. kimyasal vs yokmuş eskiden mesela kimse bilmezmiş. neyse ben sende sorun olduğunu düşünmüyorum inşallah birşey çıkmaz

Kızlar ya pek çok konuşurum çok da yazarım sıkılırsanız söyleyin bak alınmam. bir sayfa sırf ben yazmışım.
bi dur allasen derseniz accık kontrollü olurum:) diğer topik çok kalabalıktı arada kaynıyordum ama burda çenem çok belli oldu. bir yandan çalışıyorum bir yandan buraya yetişiyorum :p

Bende öyleyim vala bide evdeyim sürekli sıkıntıdan buraya sariyorum ama senin ki süpermis iki işi aynı anda yapmak marifet işi:KK48:

merhaba şmdi yazılarınızı okuyordum da dikkatimi çekti...bende ekim ayında boş gebelikten dolayı kürtaj oldum....doktorum benden tahlilleri istedi yaptırdım.çok önemsenmeyecek derecede kan pıhtılaşması çıktı ama kan pıhtılaşması hamileikl açısından sakıncalı bi durum olduğu için tekrar hamile kalırsam nasip olur da o zaman ona göre ilaç vereceğini syledi doktorum.sizde ihmale vermeden yaptırın derim testlerinizi :KK66:

Teşekkür ederim ilginiz için:KK200:
Aslında yaptırmasam mı diye düşündüm. Test sonuçlarını bekleyip strese girmek istemediğim için. Ama etrafımda bu sorunu yaşayan 3 arkadaşım var ve tekrarlayan düşüklerle çok yıpranmıışlar. Onlar erken teşhisin ne kadar önemli olduğunun üzerinde durunca ben de yaptırmaya karar verdim. En erken salı gününe randevu bulabildim. Bakalım yaptıracağız, inşallah sonuçlar güzel olur.

Hımm ozaman ben sansliyim 4 buçuk aydır evliyim bende evlenmeden önce hap kullanma diye çok uyarı aldım ben genede kullancam dedim eşim izin vermedi doğal yoldan korunduk çok az bi süre zaten martta hamile kaldım düştü hemen şimdi tekrar Allah nasip etti bi sorun çıkmadı çok şükür ve sonradan duydum fazla hap kullananlara zararlı oluyormuş sonradan bebek isteyenler için olsun bayagi olmuş bırakalı sıkı da çalışma yaparsan inşallah Allahım nasip ederde hayırlı haberi verirsin buraya:)
bana kimse uyarıda bulunmadı. zaten dinlemezdim. niye kullandım bilmiyorum. eşim de ben de zor durumda kalmadıkça ağrı kesici bile içmeyiz. vitamin bile içmeyiz gıdalardan almaya çalışırız. ama iki sene o hapı kullandım. neyse olan oldu inşallah Allah nasip ederse sizlerle paylaşıcam sizden öğrenecek çok şeyim olacak.

canım pko bende de biraz var çok sorun etme dedi doktor. sen de en güzel örnek oldun.
hikayeni tam bilmiyorum ama sağlıksız bebekler düşermiş hatta birçok düşük çok erken dönemde olduğu için anne bilmezmiş bile ama tabi bizler artık evde bile öğreniyoruz hamile olup olmadığımızı.bu da psikolojimizi bozuyor. kimyasal vs yokmuş eskiden mesela kimse bilmezmiş. neyse ben sende sorun olduğunu düşünmüyorum inşallah birşey çıkmaz

Çok şükür ben hafif düzey pcoyum. Ovulasyon testiyle tabii daha kolay oldu hamile kalmam. En azından tekrar hamile kalabileceğime inancımı koruyorum.

Benim bebeğim kimyasal değildi, hatta en başta düşük değerle başlasa da değerlerim sağlıkla katlandı ama ne olduysa 1000-1100 civarında tıkandı yükselemedi ve sonra düşük oldu. Doktor bir süre dış gebelikten şüphelendi ama çok şükür şüphelendiği gibi çıkmadı.

Çok şükür ben hafif düzey pcoyum. Ovulasyon testiyle tabii daha kolay oldu hamile kalmam. En azından tekrar hamile kalabileceğime inancımı koruyorum.

Benim bebeğim kimyasal değildi, hatta en başta düşük değerle başlasa da değerlerim sağlıkla katlandı ama ne olduysa 1000-1100 civarında tıkandı yükselemedi ve sonra düşük oldu. Doktor bir süre dış gebelikten şüphelendi ama çok şükür şüphelendiği gibi çıkmadı.
lavin, ilkinde hamile kaldın
ikinciside fazla zaman almayacak bence. genelde hep ard arda kalınıyor bu durumlarda
inşallah bır an önce haberını alırız canım :=)

Bende öyleyim vala bide evdeyim sürekli sıkıntıdan buraya sariyorum ama senin ki süpermis iki işi aynı anda yapmak marifet işi:KK48:
ben biraz öyleyim canım bir kerede iki üç iş birden yapmazsam sıkılıyorum. hiperkatifim biraz. şuan da telefonla konuşuyorum :cool: eve giderim evde de hiç oturmam. :KK75: ayağımı sakatlayınca bir ay yattım sonra aynen devam :KK55:

Teşekkür ederim ilginiz için:KK200:
Aslında yaptırmasam mı diye düşündüm. Test sonuçlarını bekleyip strese girmek istemediğim için. Ama etrafımda bu sorunu yaşayan 3 arkadaşım var ve tekrarlayan düşüklerle çok yıpranmıışlar. Onlar erken teşhisin ne kadar önemli olduğunun üzerinde durunca ben de yaptırmaya karar verdim. En erken salı gününe randevu bulabildim. Bakalım yaptıracağız, inşallah sonuçlar güzel olur.[/Q
en güzelini yapmışsınız....bu testleri ben kendim istemedim haberim de yoktu zaten ama benim doktorum baktıralım dedi.normalde bir kez düşük olduğunda bakmıolarmış bu testlere.düşükler tekrarlayınca bakılıyormuş ama sanırım benim doktorum biraz titiz yaklaştığı için yaptıralım dedi.ama iyiki de yaptırmışım en azından şimdi tekrar hamile kalırsam doktora böyle bi sonuç vardı deyipp önlemini almış olacağız...diğer türlü yaptırmasak bilemeyecektik...sonucun çıkması biraz uzun sürüyor yalnız.ben 2 ay sonra aldım sonucuı....umarım bişey çıkmaz sizin sonuçlarınızda.tekrar hamilelik için bişey dedi mi doktorunuz?

muhtemelen sağlıksız bir bebekmiş canım. bilip bilmeden konuşmıyım öyle okumuştum yanlışsa kusura bakma
Surrender Surrender haklı hazır olduğun zaman en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah.

lavin, ilkinde hamile kaldın
ikinciside fazla zaman almayacak bence. genelde hep ard arda kalınıyor bu durumlarda
inşallah bır an önce haberını alırız canım :=)
İnşalah canım öyle olur. Genelde herkes düşükten sonra kolay hamile kalabileceğimi söylüyor ama kısmet. Sağlıklı olsun da, sonu iyi olsun da benim başka istediğim yok.

Senin nasıl bulantılar? Geçti mi?

İnşalah canım öyle olur. Genelde herkes düşükten sonra kolay hamile kalabileceğimi söylüyor ama kısmet. Sağlıklı olsun da, sonu iyi olsun da benim başka istediğim yok.

Senin nasıl bulantılar? Geçti mi?
inşallah olacak, sadece bırazcık sabır ve zaman lazım :=)
aynen saglıklı olsunlar da geç olsun..
benım bulantılar hafıfledı
eskisi kadar yogun degıl. gercı bu aralar evde pek durmuyorum . dısarı cıkmak cok ıyı gelıyor

Back