2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

A anneveoglusu dün gelemedik festivale bugün de olmadı yarın bilmiyorum geliriz belki aslında festivalden ziyade bir deniz havası almak iyi gelir ama çok kalabalık olursa da bunalirim ben sıkıntıya gelemem bir de benim oğlan cok hareketli onun peşinde koşmak da gözümde büyüyor

Ooo kimler gelmiş mudavimler teker teker benim topiğe düşüyor hoş geldin hayitim nasılsın gittiniz mi o dediğin yere
Tilana gittim ogun o tmm ..bel muskasi yazdi :) bugunde gobegimi belimi cektirmeye gittim kadin rahmi kaymis dedi agir kaldirmis dedi oda tmm bekleyip calisip gorcez..yarin adet gunum zaten kadin bugun iliski yasayin dedi belimede yaki yapistirdi isallah bugun kalirsin dedi

Kiz yarın adet gununse bugün nasıl hamile kalcan utopik olmuş o biraz ama inşallah vesile olur da oglusuna kardes gelir

Kiz yarın adet gununse bugün nasıl hamile kalcan utopik olmuş o biraz ama inşallah vesile olur da oglusuna kardes gelir
Kadin dedi cokkk bole olurmus o nedir dio yumurtlama bnm hastalarim hep adete yakin kaldi kafandan sil at bunu dedi Allahin vaktini zamanini kimse bilemez dedi :)

Canım aslında ben de istemiyorum yaza denk gelmesini. En iyisi ocaktan başlamak sanırım ama bilmiyorum. Sanki geç kalıcakmışım gibi geldi. Ömür geçiyor 27 yaşındayım hamile kaldığımda 28, doğurduğumda 29 olucam.

Ben korunmayayım belki hemen hamile kalamam, plan yapmayayım Allah'ın nasibine bırakayım dedim.

çok dogru düşünüyorsun lavin, bu işler belli olmaz
kendını hazır hissetmişken hızını kesmemelısın.

çok dogru düşünüyorsun lavin, bu işler belli olmaz
kendını hazır hissetmişken hızını kesmemelısın.
İşte karışık oluyor o zaman her şey. 3 ay düşük sonrası ara, sonraki 3 ay hamilelik için en dezavantajlı zamanlar. Bebek 2 aylıkken tekrar çalışmaya başlayacağım. Sonra belki hemen olmaz bu kadar plan yapma diyorum kendi kendime.

Zamanla kafamda şekillenir sanıyorum.

evet canım belli olmaz. korunursun bir müddet sonra bırakırsın bır bakarsın olmaz .
en iyisi korunmayıp
keyfıne bakıp
pek fazla takmamak :=)

Yyahu cnm oluruna birak ayrica dusukten sonra cabuk kalirsin neden buna sirt xeviresin degilmi? Ayrica iliski zamanlarinda ananas ye tutunmaya yardimci

Yyahu cnm oluruna birak ayrica dusukten sonra cabuk kalirsin neden buna sirt xeviresin degilmi? Ayrica iliski zamanlarinda ananas ye tutunmaya yardimci
Düşük öncesi çok haşır neşirdim ananasla ama pek işe yaramadı bu sefer sonbahara denk gelirse narla şansımı deneyeceğim.

Bu arada hoşgeldin

Düşük öncesi çok haşır neşirdim ananasla ama pek işe yaramadı bu sefer sonbahara denk gelirse narla şansımı deneyeceğim.

Bu arada hoşgeldin
Hosbulduk cnm :)bn bu ayyy en son kalan tum kozlarimi oynadim.tilan ocagina gittim bel muskasini yaptirdim gobek bel cekiminid3 bugun yaptim bi bu kalmisti isallah tutarda vesile olur herkese bnm 3 sene bitti hala ugrasiyorum cnm.

Hosbulduk cnm :)bn bu ayyy en son kalan tum kozlarimi oynadim.tilan ocagina gittim bel muskasini yaptirdim gobek bel cekiminid3 bugun yaptim bi bu kalmisti isallah tutarda vesile olur herkese bnm 3 sene bitti hala ugrasiyorum cnm.
İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Daha önce aşılama vs. yaptırdın mı?

İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Daha önce aşılama vs. yaptırdın mı?
Yaptirdim cnm yaptirmammiii...bnm dollenemeden dusuomus o yuzden bel muskasi yaptirdim.esimin kuzeni hep dusuruyordu yada karninda oluodu simdi 8 aylik dogurcak az kaldi ..

Yaptirdim cnm yaptirmammiii...bnm dollenemeden dusuomus o yuzden bel muskasi yaptirdim.esimin kuzeni hep dusuruyordu yada karninda oluodu simdi 8 aylik dogurcak az kaldi ..
İnşallah hayırşı olur. Kan pıhtılaşması tahlilleri yaptırdın mı? Onda da böyle oluyormuş.

cnntrm
_Lavin_
Yesimakmn
Ulytau
new smiles
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim canlarim çok sağolun
inşallah Rabbim yardim edecek
takipte kalacağım sadece topikte hamsiler listesinden çıktım tedavi vs olur yada hamilelik olursa insallah tekrar buradayım
hoşçakalın...

En güzelini yaparsın korunma bence ama yumurtlama vs plan da yapma oluruna bırak olacağı varsa olur bebek için özel çalışma yapmadan ve korunmadan devam et ben olsam öyle yapardım yani :)

merhaba. Bende geçen kasım ayında düşük yaptım. Kanamayla düşmeyince kürtaj olmak zorunda kaldım. O zamandan beri deneme yapmıyorum. işe girdim ve bebek için para biriktiriyorum. özel sağlık sigortası da yaptırmak istiyorum. 2016 marttan sonra denemelere başlayacağım inşallah. Sizinde Allah gönlünüze göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…