- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
bende durumlar karışık. diyet ve spor düşünüyodum ama iki aydır ayağımdan dolayı kilo bile aldım.ya canım Allah razı olsun senden..
beni güzelce bilgilendirdin...
ben sanıyorum ki bebek sahibi olmam çok zor
hüzünlerdeyim iki gündür..
Rabb im yardım etsin bizlere..
hemencecik kiloları verelim inşaallah ...
sağlıklı olmak isterim ... her şeyde bir hayır var...yıllardrı diyet yapıp 1 haftada vazgeçtim demek ki bu durum beni yaptırımlı olmamı sağlıcak evelallah ..ki sağlıklı bir birey olayım..böylece ileride ki hastalıkaradan korunurum :))
çok şükür...diyete spora başladım bakalım inşaallah güzelce devam eder :))
her gün destek olalımyazışalım kuzum..
sen de durumlar nasıl şimdi ?
a101 den almış kurusu. ama çok güzel :)aaa peki kurusu mu normali mii..bi de nerden bulabilirim kiii
bende durumlar karışık. diyet ve spor düşünüyodum ama iki aydır ayağımdan dolayı kilo bile aldım.
iyileşmeyi bekliyorum. bu arada çalışmalara devam ediyoruz. kilolu hamile kalırsam da kalayım. yeter ki kalayım.
tabi zorlukları var özellikle de doğumda ama etrafımda çok var kilolu ve normal doğum yapan sağlıklı çocuklar doğuran.
Allah senden de razı olsun canım benim. Bundan sonra sık sık yazışırız.
Ben bu bir senede çok değiştim. sigarayı bırakıyorum mesela. normalde hayatta yapamam derdim ama yavaş yavaş bitiriyorum onu da. eşim de bıraktı sigarayı. eşimde morfoloji sorunu var benim.%1'miş. bizim sıkıntımız o ama bu ay da adet olursam tekrar teste gidecek. kürler ilaçlar vs etki etmiş mi göreceğiz. inşallah etmiştir.
benim bat 24 haziran.daha çok var. daha teni yumurtladım.
evet kayacans mersinliymiş Esracım bende uzağım sen bana göre daha yakınsın be arkadaşım
6-7 saat benim hiç söylemeyim Tekirdağdan
benimde var halam ve amcamın kızı ankarada oturuyorankarada bnm de akrabalarım var.:)
a101 den almış kurusu. ama çok güzel :)
bende durumlar karışık. diyet ve spor düşünüyodum ama iki aydır ayağımdan dolayı kilo bile aldım.
iyileşmeyi bekliyorum. bu arada çalışmalara devam ediyoruz. kilolu hamile kalırsam da kalayım. yeter ki kalayım.
tabi zorlukları var özellikle de doğumda ama etrafımda çok var kilolu ve normal doğum yapan sağlıklı çocuklar doğuran.
Allah senden de razı olsun canım benim. Bundan sonra sık sık yazışırız.
Ben bu bir senede çok değiştim. sigarayı bırakıyorum mesela. normalde hayatta yapamam derdim ama yavaş yavaş bitiriyorum onu da. eşim de bıraktı sigarayı. eşimde morfoloji sorunu var benim.%1'miş. bizim sıkıntımız o ama bu ay da adet olursam tekrar teste gidecek. kürler ilaçlar vs etki etmiş mi göreceğiz. inşallah etmiştir.
benim bat 24 haziran.daha çok var. daha teni yumurtladım.
Arkadaşım bende kilo derdindeyim hatta yakinlarim öğrenince hamile oldugumu önce kilo verseydin niye acele ettin felan dediler sonra destek oldular dikkat et felan diye ama zaten bebek felan yok evde sürekli oturmaktan sıkıntıdan bayagi aldım tehlikeli görüyorlar bende biraz korkuyorum ama dikkat ediyorum pazartesi de ilk doktor kontrolum var inşallah olumsuz birsey söylemez sıkıntı yasasamda doğurmak istiyorum anne olmak istiyorum bebeğim olunca zaten veririm ister istemez diyorum inşallah öyle olur
ümitsizlik yok yola devam. hepimiz ne badireler atlattık ve en sıkıştığımız, en zorda kaldığımız anda Allah ol dedi ve oldu.çok sağol canım iyi dileklerin için amin amin insallah
esimle bugün Dr gittik bu gidişle umutsuz vakayim sanırım
senin boy kg kaç ki_?
inşaallah hayırlarla doğumunuz ve sağlıklı çocuğunuz olur ::)
inşallah olumsuz bir durum olmaz canım. ne kadınlar var ne kilolarla kaç çocuk doğuruyo.hiçbişey olmaz. ama yürüyüşleri ihmal etmemen lazım bir de beslenmene dikkat etmen lazım. bebeğin kaç haftalık takvim koymamışsın merak ettimArkadaşım bende kilo derdindeyim hatta yakinlarim öğrenince hamile oldugumu önce kilo verseydin niye acele ettin felan dediler sonra destek oldular dikkat et felan diye ama zaten bebek felan yok evde sürekli oturmaktan sıkıntıdan bayagi aldım tehlikeli görüyorlar bende biraz korkuyorum ama dikkat ediyorum pazartesi de ilk doktor kontrolum var inşallah olumsuz birsey söylemez sıkıntı yasasamda doğurmak istiyorum anne olmak istiyorum bebeğim olunca zaten veririm ister istemez diyorum inşallah öyle olur
inşallah olumsuz bir durum olmaz canım. ne kadınlar var ne kilolarla kaç çocuk doğuruyo.hiçbişey olmaz. ama yürüyüşleri ihmal etmemen lazım bir de beslenmene dikkat etmen lazım. bebeğin kaç haftalık takvim koymamışsın merak ettim
inşallah canım. Eşim de öyle hemen tüp bebek falan yaptırmak istemiyor. Ben ümitliyim olacak Allah'ın izniyle diyor. Olacak biliyorum ama sabredemiyorum.inşaallah şifamızı verir Rabb im O na güvenip O ndan bekliyoruz..
tedbir bizden takdir ALLAH tan ..
sigarayı bırakın ..kilomuuzu verelim..dr tavsiyesine uyalım...
inşaallah gerisi gelir düzelir..
hamilelik haftasını bebeğin gelişimini falan gösteren takvim. hamilelerde altta çıkıyor ya.Pazartesi 6 haftalik olcak inşallah evet halalarimda öyle diyor yürüyüş yap diye geçen hafta düzenli beslenmeye başladım hazır hicbirsey yemiyorum doktorumunda söyledikleri olunca onları uygulayinca inşallah bu yolculugum sağlıklı geçer ne takvimi buarada?
hamilelik haftasını bebeğin gelişimini falan gösteren takvim. hamilelerde altta çıkıyor ya.
nası yapıldığını buldum kopyaladım canım istersen yaparsın. Sen şimdiden çok iyi bir anne olmuşsun Allah evladını ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin
"Yapmanız gereken : http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yılformatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2012
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunanwww.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/tahmini-dogum-tarihi-gebelik-hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz."
gerçekten canım bizlere de dua et nolur. bu ay daha şimdiden çok ümitliyim benAayy çok teşekkür ederim ya gercektenmii cok duygulandim şimdi okuyuncaa
gerçekten canım bizlere de dua et nolur. bu ay daha şimdiden çok ümitliyim ben
gerçekten canım bizlere de dua et nolur. bu ay daha şimdiden çok ümitliyim ben
çok da sıkı çalışmıyoruz. canımız istedikçe yorgun değilsek vakit varsa falan çalışıyoruz :)Peki sıkı çalışma yapiyormusunuz biz öyle yaptık Mayıs ayında hergün u değerlendirdik pes etmeyin sıkı sıkı calisiin :)
çok da sıkı çalışmıyoruz. canımız istedikçe yorgun değilsek vakit varsa falan çalışıyoruz :)
ama yumurtladığım günü boş geçmiyoruz hiç. bilmiyorum her gün yada iki günde bir olunca görev gibi olcak gibi geliyor.
o yüzden eşimi germemek için canımız istedikçe oluyo. acaba ben ona belli etmeden iki günde bir mi yanaşsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?