Hayırlısı canım. İnşallah hayırlı haberler gelir ramazanda.adet oldum bugün hayırlısı bakalım
amin canım rahim röntgeni çekinsem mi diye düşünür oldumHayırlısı canım. İnşallah hayırlı haberler gelir ramazanda.
Geçmiş olsun.. İstediğin vakitte sorunsuz bir gebelik geçirirsin umarım.. Özel sağlık sigortaları ilk yıl doğum teminatını karşılamazlar. 2. Yılda kullanabilirsin doğum teminatını.merhaba. Bende geçen kasım ayında düşük yaptım. Kanamayla düşmeyince kürtaj olmak zorunda kaldım. O zamandan beri deneme yapmıyorum. işe girdim ve bebek için para biriktiriyorum. özel sağlık sigortası da yaptırmak istiyorum. 2016 marttan sonra denemelere başlayacağım inşallah. Sizinde Allah gönlünüze göre versin.
Eşin muayene oldu mu peki?amin canım rahim röntgeni çekinsem mi diye düşünür oldum
evet canım sorun yok ben de rahim röntgeni dışında hepsini oldum sorun çıkmadı ama bilemiyorum tek röntgen kaldı şimdi yine klomen kullanırım ama umudum kırıldı birazEşin muayene oldu mu peki?
O zaman bi engeliniz yok inşallah canım. Biraz bebek konusundan uzaklaşıp normal cinsel hayatınızı stressiz yaşasanız olacak inşallah. İçin rahat edecekse röntgen de çektirebilirsin.evet canım sorun yok ben de rahim röntgeni dışında hepsini oldum sorun çıkmadı ama bilemiyorum tek röntgen kaldı şimdi yine klomen kullanırım ama umudum kırıldı biraz
aslında haklısın canım şimdi kendimde sorun aramaya başladım işteO zaman bi engeliniz yok inşallah canım. Biraz bebek konusundan uzaklaşıp normal cinsel hayatınızı stressiz yaşasanız olacak inşallah. İçin rahat edecekse röntgen de çektirebilirsin.
Klomen 1 aylık tedavi değilki canım. Çok kişiden 2.3. Ayda olduğunu duydum. Ümitsiz olacak bir durum yok. Ama dediğim gibi daha için rahatlayacaksa rahim filmi yaptır.aslında haklısın canım şimdi kendimde sorun aramaya başladım işte
iki ay daha devam edeyim ddiyorum canım şuan zaten maddi nedenlerden rahim filmi çektiremem devlet hastanesinde de alıyorlar diyor arkadaşlar onun için az daha bekleyeyim belki de olur ALLAH nasip eder hayırlısıKlomen 1 aylık tedavi değilki canım. Çok kişiden 2.3. Ayda olduğunu duydum. Ümitsiz olacak bir durum yok. Ama dediğim gibi daha için rahatlayacaksa rahim filmi yaptır.
canım burda reklamı çıkıyor ya tamamlayısı sağlık sigortası com mu öyle bi yer orayla görüş mutlaka. Ben görüştüm yaptıracaktım sonra bir sene beklememek için vazgeçtim ama ilk çocuk olsun ikinciyi düşünmeden bi sene önce mutlaka burdan yaptırcam. Fiyat olarak çok uygundu reklam gibi olmasınmerhaba. Bende geçen kasım ayında düşük yaptım. Kanamayla düşmeyince kürtaj olmak zorunda kaldım. O zamandan beri deneme yapmıyorum. işe girdim ve bebek için para biriktiriyorum. özel sağlık sigortası da yaptırmak istiyorum. 2016 marttan sonra denemelere başlayacağım inşallah. Sizinde Allah gönlünüze göre versin.
sende mi iş yerinde kahvaltı ediyorsun amanııın hiiç kalkıpta kahvaltı hazırlamak adetim değildir bazen diyorum kendi kendime nasıl bebeme bakcamGünaydıııın kızlaaarben de işe geldim çayımı yudumluyorum birazdan kahvaltı edeceğim. saat 10-10.30 gibi yavaştan çalışmaya başlarım
günaydın canım.günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hafta sonları giremiyorum yani arada okusamda yazamıyorum ama ben geldimmmm:)
nasılsınız kızlarr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?