laviniiim..
ovulasyn testi ne..nerden yapabilirm _?
çok şükürrrrrrrrrr :))
Ağrı sızı seni rahatsız eden bişey yoksa korkma,normal yaşantına devam et. Doktorun söyler zaten. Benim kahverengi akıntım olduğu halde doktor sadece 1-2 gün bekle dedi :) düşük tehliken olmadığı sürece problem yok..
oyyy mersin miii iyibir tercihh yapıyorsunuz canım benim memleketim orası
Normal dedi doktor,geçmesini bekliyorum bakalımSol kasigima hafif bir ağrı giriyor 1 2dkka sonra geçiyor öyle olunca korkuyorum işte doktorum net bişey söyleyince rahatlicam artık o akıntı neymiş peki yeşim abla normalmiymis geçer inşallah
Bu senede bitti :) geçmiş olsun canım,yat dinlenHayırlı cumalar kızlar
karneleri verdik geldik. Ama inanılmaz bir baş ağrım var bugün hayırlara vesile olsun.
vardı canım ama dün çok az bişey. aslında bende hergün olmasını mantıklı buluyorum bakalım inşallaah bu ay olur :)Canım adetten sonra akıntı olmuyor kuru oluyorsun zaten,ozamn gün aşırı devam. Yımurtlama tarihin yaklaşınca akıntı başlıyor,yumurtlamadan 2 yada 3 gün önce hergüne geçin:) yumurtlama sonrasıda 1-2 gün hergün devam. Sonra ne olur ne olmaz günaşırı devam edin :) ben yumurtlama döneminde hergün olması taraftarıyım :)
Meyve iyi geliyordu bana soğuk soğuk,yoğurt iyi geliyordu.. Kraker galeta olmazsa olmaz zaten :)sorma canım ya, hiçbir şey yiyemiyorum zaten :) bir tek tuzlu kraker ve gevrek onları çıkarmıyorum, içim kurudu onları yemekten :)
bence deeeeeeeeeeeeeeee
şehrimeee geeeeeeeeeel
ordamı yaşıyorsun benim ailemde mersinde ama ben eşimin görevi gereği tekirdağdayımevvet :)
ordamı yaşıyorsun benim ailemde mersinde ama ben eşimin görevi gereği tekirdağdayım
Ben ilk ay günaşırı denemiştim,o ay hamile kalamadım. Kader kısmet tabi bu işler,o ay olmayacakmış. Diğer ay hergün denedim o ay çok şükür hamile olduğumu öğrendim. Sperm sayısı azalıyor hergün olunca diyorlar ama sayıdan ziyade canlı olması önemli. 1 tane olsa bile o yetiyor bize :) kader kısmet bu işler,nezaman yazıldıysa ozamn olacak.. İnşallah seninde bu ay olurvardı canım ama dün çok az bişey. aslında bende hergün olmasını mantıklı buluyorum bakalım inşallaah bu ay olur :)
ne güzel esoes1919 esrada mersinli ama ankarada yaşıyor biliyormusunevet canım mersinilyim mersin de yaşıyorum :))
Sağol canım. Yatmam mümkün değil alt kattakiler tamirat yapıyor. Beter oldum iyice. Çekiyorum öyle.Bu senede bitti :) geçmiş olsun canım,yat dinlen
Tabiki canım Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur. Rabbim aratmasın inşallah tez vakitte hayırlısıyla versin.Ben ilk ay günaşırı denemiştim,o ay hamile kalamadım. Kader kısmet tabi bu işler,o ay olmayacakmış. Diğer ay hergün denedim o ay çok şükür hamile olduğumu öğrendim. Sperm sayısı azalıyor hergün olunca diyorlar ama sayıdan ziyade canlı olması önemli. 1 tane olsa bile o yetiyor bize :) kader kısmet bu işler,nezaman yazıldıysa ozamn olacak.. İnşallah seninde bu ay olur
ayyy evet bi hemşom dahamı çıktı nee:)ne güzel esoes1919 esrada mersinli ama ankarada yaşıyor biliyormusun
Normal dedi doktor,geçmesini bekliyorum bakalım
evet kayacans mersinliymiş Esracım bende uzağım sen bana göre daha yakınsın be arkadaşımayyy evet bi hemşom dahamı çıktı nee:)
evettt bene mersinliyim :) ama ankarada ailemden uzaktayım puffff
offf zor o zaman o evde dinlenmekSağol canım. Yatmam mümkün değil alt kattakiler tamirat yapıyor. Beter oldum iyice. Çekiyorum öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?