• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

laviniiim..

ovulasyn testi ne..nerden yapabilirm _?

çok şükürrrrrrrrrr :))

Ovulasyon testi yumurtlamayı idrarla tespit ediyor. Aynı gebelik testi gibi idrar kiti var. Adetten sonra her gün yapıyorsun. Çift çizgiyi görünce yumurtlama oluyor ve çalışma uağıyorsun. Forumda bu konuda çok konu var, takip edip bilgi alabilirsin. İnternette çoklu satılıyor oldukça ekonomik. Eczanelerde pahalı çünkü.

Hayırlı cumalar kızlar
karneleri verdik geldik. Ama inanılmaz bir baş ağrım var bugün hayırlara vesile olsun.

Ağrı sızı seni rahatsız eden bişey yoksa korkma,normal yaşantına devam et. Doktorun söyler zaten. Benim kahverengi akıntım olduğu halde doktor sadece 1-2 gün bekle dedi :) düşük tehliken olmadığı sürece problem yok..

Sol kasigima hafif bir ağrı giriyor 1 2dkka sonra geçiyor öyle olunca korkuyorum işte doktorum net bişey söyleyince rahatlicam artık o akıntı neymiş peki yeşim abla normalmiymis geçer inşallah

Sol kasigima hafif bir ağrı giriyor 1 2dkka sonra geçiyor öyle olunca korkuyorum işte doktorum net bişey söyleyince rahatlicam artık o akıntı neymiş peki yeşim abla normalmiymis geçer inşallah
Normal dedi doktor,geçmesini bekliyorum bakalım

Canım adetten sonra akıntı olmuyor kuru oluyorsun zaten,ozamn gün aşırı devam. Yımurtlama tarihin yaklaşınca akıntı başlıyor,yumurtlamadan 2 yada 3 gün önce hergüne geçin:) yumurtlama sonrasıda 1-2 gün hergün devam. Sonra ne olur ne olmaz günaşırı devam edin :) ben yumurtlama döneminde hergün olması taraftarıyım :)
vardı canım ama dün çok az bişey. aslında bende hergün olmasını mantıklı buluyorum bakalım inşallaah bu ay olur :)

vardı canım ama dün çok az bişey. aslında bende hergün olmasını mantıklı buluyorum bakalım inşallaah bu ay olur :)
Ben ilk ay günaşırı denemiştim,o ay hamile kalamadım. Kader kısmet tabi bu işler,o ay olmayacakmış. Diğer ay hergün denedim o ay çok şükür hamile olduğumu öğrendim. Sperm sayısı azalıyor hergün olunca diyorlar ama sayıdan ziyade canlı olması önemli. 1 tane olsa bile o yetiyor bize :) kader kısmet bu işler,nezaman yazıldıysa ozamn olacak.. İnşallah seninde bu ay olur

Ben ilk ay günaşırı denemiştim,o ay hamile kalamadım. Kader kısmet tabi bu işler,o ay olmayacakmış. Diğer ay hergün denedim o ay çok şükür hamile olduğumu öğrendim. Sperm sayısı azalıyor hergün olunca diyorlar ama sayıdan ziyade canlı olması önemli. 1 tane olsa bile o yetiyor bize :) kader kısmet bu işler,nezaman yazıldıysa ozamn olacak.. İnşallah seninde bu ay olur
Tabiki canım Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur. Rabbim aratmasın inşallah tez vakitte hayırlısıyla versin.

ayyy evet bi hemşom dahamı çıktı nee:)
evettt bene mersinliyim :) ama ankarada ailemden uzaktayım puffff
evet kayacans mersinliymiş Esracım bende uzağım sen bana göre daha yakınsın be arkadaşım
6-7 saat benim hiç söylemeyim Tekirdağdan

Back