2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Amin hepimizin inşallah Bat söyle de seni de ekleyelim topiğin listesine :)))

Bende Ağustos gibi istiyorum bebek sahibi olmak inşallah Allah hepimizin yardımcısı olur isteyen herkese bebek verir..
Tecrübeli Annelere sormak istiyorum acaba hamile kalmadan önce neler yapmak lazım Bebek ve kendi sağlığımız için ??
Örneğin Folik Asit kaç ay önce kullanmaya başlamalı vs ?

Selamlar henüz anne olmadım ama cok araştırdığım için yardımcı olabilirim :)

folik asite 3 ay önceden başlanması gerektiğini söylüyor doktorlar

öncesindede sağlıklı beslenmeye özen göster mutlaka

ayrıca yine öncesinde mutlaka doktor kontrolüne gitmelisin doktoruna hamilelik düşündüğünü söylediğinde bazı testler yapılıyor kan sayımı,tsh,smear gibi

Teşekkür ederim

bizimde 3 aydır olmadı, 18 martta hem eşimin hem benim tahlil sonuçlarmızla birlikte yumurta takibine başlıcaz. tahliller temiz gelir umarım. bakalım Rabbim hangi ay nasip edicek..

Arkadaş hepsini söylemiş zaten sana dk kontrolü işini erken hallet derim ben sana hani enfeksiyon falan gibi bir durum olursa senin planlarını etkilemesin ozamana kadar tedavi olursun öyle bir şey varsa hakkında hayırlısı olsun istediğin zamanda tek seferde hamile kalırsın inşallah

bizimde 3 aydır olmadı, 18 martta hem eşimin hem benim tahlil sonuçlarmızla birlikte yumurta takibine başlıcaz. tahliller temiz gelir umarım. bakalım Rabbim hangi ay nasip edicek..

İnşallah hiç bir sorun çıkmaz canım hayırlısı olsun en kısa zamanda kavusursun inşallah bebegine

şahsi fikrim şudur, bir kaç ay doktora gitmeden deneyin, baktınız3-4 ay olmadı ozaman gidin doktora. çünkü ben en başında gittim pko var dedi. tabi o psikoloji çok zor. 3 ay sonra başka doktora gittim pko falan yok dedi, olsada o engel değil dedi. ben ısrar edince hormon ve sipermiyogram istedi. bi dünya kafa karışıklığı yani.

Merhaba kizlar konu konu geziyorum dunden beri burasi tama bana gore bu sefer:) bende 2015 te bebek istiyorum Allahin izniyle... 6 aydir bebek dusunuyoruz 1 mart regl gunumdu dun doktora gittim bu ay yumurta takibine basladik. Ama tamda emin degilim. Sol yumurta pkolu sag yumurta normal bu ay kontrollerle gececek gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…