How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

şahsi fikrim şudur, bir kaç ay doktora gitmeden deneyin, baktınız3-4 ay olmadı ozaman gidin doktora. çünkü ben en başında gittim pko var dedi. tabi o psikoloji çok zor. 3 ay sonra başka doktora gittim pko falan yok dedi, olsada o engel değil dedi. ben ısrar edince hormon ve sipermiyogram istedi. bi dünya kafa karışıklığı yani.
Hemde ne kafa karisikligi bende dunden beri kendimi yedim bitirdim.

fazla üstüne düşmek her zaman negatif sonuçlara sebep oluyor birçok hamile kalamamaktan şikayet eden bayanlar düşünmeyi, kafaya takmayı bıraktığı ay hamile kalıyor çevremde gördüğüm okuduğum bu ama işte insan kendisine anlatamıyor.ben daha yeni düşünmeye başladım mesela geçen ay karnımda şişkinlik mide yanması göğüs ağrısı hepsini yaşadım hıh dedim bu sefer oldu adete bir hafta kala dayanamadım beta baktım 0,100 yani hüsran sonra nette okudum geç döllenme diye birşey var yine bir umut tabi bir kaç gün sonra erken gelen adetle yerlebir olduk.
bende karar verdim adet gecikmeden test yok belirtileri kendimde aramak yok sabırla beklemek var ama işte adet günü yaklaşınca heyecansız olmaz eminim :KK17::KK25:

ben çok pişman oldum, çok okudum araştırdım. şimdi doktor hiç bi problem yok desede kafamda tanımlanamayn kısırlık sorunu var :/ ne olcak halim bilmem
Su an ayni durumdayim iki dundur ne yapacahimi bilmiyorum. Cuma gunu tekrar doktora gidicem yumurta varmi ona bakacaz egerki yine gelisme yoksa diger ay klomen baslicaz dedi doktor:( ben bi kimyasal gebelik yasadim kasim ayinda btun sikintilar oyle basladi

Su an ayni durumdayim iki dundur ne yapacahimi bilmiyorum. Cuma gunu tekrar doktora gidicem yumurta varmi ona bakacaz egerki yine gelisme yoksa diger ay klomen baslicaz dedi doktor:KK43: ben bi kimyasal gebelik yasadim kasim ayinda btun sikintilar oyle basladi
benim öyle bi durmum olmadı çok şükür. ama herşeyde bişey aramaya başladım. şu tahlil sonuçları iyi çıkarsa doktor işlerini bırakıcam bi süre. 2 doktora gittim ikiside başka başka konuştu. şimdi yüreğim yerinden çıkıcak, ya eşiminde benimde sonuçlarda bişi varsa?

benim öyle bi durmum olmadı çok şükür. ama herşeyde bişey aramaya başladım. şu tahlil sonuçları iyi çıkarsa doktor işlerini bırakıcam bi süre. 2 doktora gittim ikiside başka başka konuştu. şimdi yüreğim yerinden çıkıcak, ya eşiminde benimde sonuçlarda bişi varsa?

Canim o kdr iyi anliyorumki seni bende gitmeyim diye cok direndim once ama 6 ay denedik olmadi bide bendeki en buyuk sikinti hasimato aslinda digerlerinide o tetikliyor gibi geliyor bana. Esimde persembe gunu gidecek doktora bakalim onun sonuclari nasil gelecek. Senin biseyin yok cok sukur bilinen bi hastaliginda yok hayirlisi insallah bisey cikmaz saglikla bebegini alirsin kucagina belkide tahlil icin gittiginde doktor hamilesin diyecek:)

Canim o kdr iyi anliyorumki seni bende gitmeyim diye cok direndim once ama 6 ay denedik olmadi bide bendeki en buyuk sikinti hasimato aslinda digerlerinide o tetikliyor gibi geliyor bana. Esimde persembe gunu gidecek doktora bakalim onun sonuclari nasil gelecek. Senin biseyin yok cok sukur bilinen bi hastaliginda yok hayirlisi insallah bisey cikmaz saglikla bebegini alirsin kucagina belkide tahlil icin gittiginde doktor hamilesin diyecek:)
hamile olmadığım kesin adetliyim şuan :)) benim eşimde yarın yaptırıcak test, oda çok stresli. yazık kıyamam ya eğer sorun bendeyse naparız dedi. dedim napıcaz herşey allahtan deyip tedavi olcaz. kendimi suçlu hissederim diyo. inşallah yoktur bişey yoksa yıpranırız. allah kimseye aratmasın inşallah

hamile olmadığım kesin adetliyim şuan :)) benim eşimde yarın yaptırıcak test, oda çok stresli. yazık kıyamam ya eğer sorun bendeyse naparız dedi. dedim napıcaz herşey allahtan deyip tedavi olcaz. kendimi suçlu hissederim diyo. inşallah yoktur bişey yoksa yıpranırız. allah kimseye aratmasın inşallah
Insallah canim hayirlisi hakkimizda... Esim surekli bebek isi Allahin bir mucizesi diyo o isterse olur diyo zamani var bekliyecez diyo

Insallah canim hayirlisi hakkimizda... Esim surekli bebek isi Allahin bir mucizesi diyo o isterse olur diyo zamani var bekliyecez diyo
bende onun için sürekli okuyup dua ediyorum, bu engeller, doktorlar falan hep bahane Allah yazmış olsun. yazdıysa eğer olacak, yazmadıysa dediğim gibi herşey bahane. ona sığınmaktan başka çare yok.

Merhabalar ben de aranıza katılayım dedim :) :) biz şubat ta başladık bebiş düşünmeye ama es geçti bebiş bizi :/ bakalım mart ta bizimle beraber olacak mı bebiş :))

Ben de düşünüyorum ama 2016 başında :anneadayı:kızım var 33 aylık yani hemen hemen 3 yaşında , bu hesaba göre eğer gebelik hemen tutmuş olursa 4 yaş olacak araları :KK46::KK46:

Ben de düşünüyorum ama 2016 başında :anneadayı:kızım var 33 aylık yani hemen hemen 3 yaşında , bu hesaba göre eğer gebelik hemen tutmuş olursa 4 yaş olacak araları :KK46::KK46:
Hadi bakalım Allah yardımcın olsun. Beklemek çok sıkıcı bende adetim şu an bi adet sonra başlıcam .artık me zaman olursa.. Nasip...benim ilk olacak bi düşüğüm var Ekim'de

Allah hayırlı evlat bizlere de hayırlı anne baba olmayı nasip etsin canım , düşükten sonra hamile kalıp doğuran çok arkadaşım var , o yüzden kafana takmayarak bu yolda sağlam adımlarla ilerle Hoppa

Çok
Allah hayırlı evlat bizlere de hayırlı anne baba olmayı nasip etsin canım , düşükten sonra hamile kalıp doğuran çok arkadaşım var , o yüzden kafana takmayarak bu yolda sağlam adımlarla ilerle Hoppa
Teşekkür ederim arkadaşım.. Ama insan ister istemez üzülüyor.. Zor bi süreçti.. Bakalım 7 Nisan'da regl olacak 7 Mayıs'ta hamile olacak mıyım

Kızlar listeye kimi ekleyecektim ben unuttum kusura bakmayın eklenmek isteyenler mesajı alıntı yaparak bat yazabilirler mi bana???

Back