bana nie yapmadı bu testlerden yaaokdr da dedm bn gebelik öncesi muayene için gelmştm aslnda die :/
Bir şey değil canım,okuduğum yazıları atarım sizlere birlikte okur birlikte öğreniriz.Aaayyy inşallah hepimiz hamile kalırız da hayırlısı ile sonra bebişimizi nasıl büyütücez diye yazışırız.Neredeyse aklımda olan, düşüncelerim içerisinde yer alan, acaba nasıl yapmalıyım diye düşündüğüm tüm sorularıma yazdığın bilgiler içerisinden cevap buldum, teşekkür ederim kendi adıma
6 ay çok kısa değil mimerhaba arkadaşlar :)
siteye daha şimdi üye oldum ve bebek düşünen biri olarak ilk buradan başlamak istedim :) bende 6 aylık evliyim ve artık bebek istiyoruz.ilk olarak korunmayı bırakıp eczaneden folik asit alarak çalışmalara başladım bakalım bebişimiz ne zaman bize merhaba diyecek:)
Maşallah
6 ay çok kısa değil mi
Iyi. Ya çok güzel zaten kendini hazır hissediyorsan problem yok ben çok korkuyordum bende bir buçuk yıllık evliyim birinci yıl dönümünde hamile kaldım ilk denemde ama maalesef düştü şimdi bende Nisan'da tekrar deneyeceğim hadi bakalım hayırlısı ile gelir inşbelkide :) evlenmeden önce 2 yıl kesinlikle çocuk istemiyorum diyordum bu sebeple 2 ay öncesi doğum kontrol hapına başladım tüm tedbirleri aldım:)evlendim bir iki hafta geçti ve fikrim tamamen değişti şimdide çok istediğimi biliyorum :)
Iyi. Ya çok güzel zaten kendini hazır hissediyorsan problem yok ben çok korkuyordum bende bir buçuk yıllık evliyim birinci yıl dönümünde hamile kaldım ilk denemde ama maalesef düştü şimdi bende Nisan'da tekrar deneyeceğim hadi bakalım hayırlısı ile gelir inş
Arkadaşlar ben de mayıs ayında korunmaya bırakacağım kısmetse. Mart sonu gibi de folik asite başlamak istiyorum.
Burdan bi arkadaşımız en uygun folik asitin markasını söylemişti ama bulamadım.Hatırlayan, bilen var mı acaba?
çok geçmiş olsun.inşAllah rabbim tüm isteyenlere hayırlısı bir zamanda nasip etsin.kesinlikle hazır hissetmekle ve eşinle birlikte isteğine bağlı.ben evliliğimin ilk haftaları istediğimi biliyorum ama hazır olma konusunda şüpheliydim şimdi korku felan kalmadı.
Iyi. Ya çok güzel zaten kendini hazır hissediyorsan problem yok ben çok korkuyordum bende bir buçuk yıllık evliyim birinci yıl dönümünde hamile kaldım ilk denemde ama maalesef düştü şimdi bende Nisan'da tekrar deneyeceğim hadi bakalım hayırlısı ile gelir inş
Ben evliligimin 3. ayında hamileydim ikiniz de istiyorsanız sorun olmuyor inşallah topik uğurlu gelir :)
Yat kalk sukret canım şikayetçi olma sakın tefe koyarlar seni burda uzun zamandır bekleyenler :) şaka bi yana 2 ay çok normal tabi ama bu yola girince insan stres yapıyor haliyle inşallah doğru zamanda hayırlısıyla gelecektir bebeğin
Canım ben sakasina söyledim zaten şimdi sen söyleyince hatırladım sanki daha önceki yazılarını başın sağ olsun Allahım melegini sana ve kardeşlerine sefaatci etsin inşallah kirdiysam özür dilerim tez zamanda sağlığıyla gelsin bebisin inşallah
Canım önemli değil alıştım ben bu tür cümlelere. Yaşamayan pek bilemiyor. Tabi sen bilmeden söyledin. Sen hamilelik düşünüyor musun
Inşallah hayırlı zamanda bebeğin olur canımBen düşünüyorum ama doktor iznine bagliyim ameliyat oldum yaklaşık 5 hafta önce rahim agzindan doktor ne zaman izin verir bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?