Kızlar listeye kimi ekleyecektim ben unuttum kusura bakmayın eklenmek isteyenler mesajı alıntı yaparak bat yazabilirler mi bana???
7 mayısKızlar listeye kimi ekleyecektim ben unuttum kusura bakmayın eklenmek isteyenler mesajı alıntı yaparak bat yazabilirler mi bana???
Benide ekleyin bat 29 mart yarinda yumurtaya bakicaz insallah bi gelisme vardirBEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))
baby23 BAT 1 Mart__________HAMİLE
@aysedurmaz BAT 28 Şubat__________HAMİLE
nefesnefes24 BAT 23 Şubat
B BaykusArya BAT 9 Mart
nastasia BAT 10 Mart
kokulukalem BAT 12 Mart
BEBEGIMMMMMM BAT 17 Mart
wertaszx BAT 20 Mart
minminnak BAT 21 Mart
R rzombie BAT 1 Nisan
Musmutlu22 BAT 15 Mart
Orkidee0238 BAT 7 Mayıs
Yaaa çok heyecanlı bakalım benimde sondan bi önceki adet bitecek geri sayım başlayacak
merhabaaaa kızlar. beni de ekleyin listeye lütfeennn. benim 22 ocak adet tarihimdi 27 şubat bat idi ama olmadım 10 gün sonra uyduruk bir yerde kan testi yaptırdım negatif ama 13 gün geçti nerdeyse 2. beklenen adet tarihim 27 mart ama bekliyorum öylece
canım 9 günden sonra baktırdığımda 0,100 cıktı başka baktırmadım cumaya olmazsam eğer adet idrar yapıcamcanım 13 günse baya geçmiş aslında betahcg değerin kaç çıkmıştı ki?
canım 9 günden sonra baktırdığımda 0,100 cıktı başka baktırmadım cumaya olmazsam eğer adet idrar yapıcam
evet canım biliyorum garanti ama. umut işte ben o hafta adet haftası uzayan akıntım oldu devamlı dedim hatta anneme adet haftası yumurtlama olurmu diye bilmem ki dedi. soğan kürü yapmıştım ben ve adet günümden 10 gün önce iki gün iki damla kahverengi akıntı geldi ama devamında beyaz akıntıya döndü ve adet olmadımhmm acaba 2-4 felan gibi küçük değerler mi çıktı demiştim de 0.100 se netmiş.biliyorsundur belki ama kan daha garanti ilk günlerinde bile tesbit edebiliyor yineden sen bilirsin tabii. inşAllah idrarda çift çizgiyi görürsün :)
gün aşırı ilişkiye de devam ettim peki devamında yumurtlama olduysa tutmuş olabilirmi sonuçta adet olması gereken tarihten bile 13 gün geçti bu süre zarfında olmuş olabilirmihmm acaba 2-4 felan gibi küçük değerler mi çıktı demiştim de 0.100 se netmiş.biliyorsundur belki ama kan daha garanti ilk günlerinde bile tesbit edebiliyor yineden sen bilirsin tabii. inşAllah idrarda çift çizgiyi görürsün :)
evet canım biliyorum garanti ama. umut işte ben o hafta adet haftası uzayan akıntım oldu devamlı dedim hatta anneme adet haftası yumurtlama olurmu diye bilmem ki dedi. soğan kürü yapmıştım ben ve adet günümden 10 gün önce iki gün iki damla kahverengi akıntı geldi ama devamında beyaz akıntıya döndü ve adet olmadım
evet canım bi bekleyim bakalım neler olcakcanım çok fazla bilgim yok ama olduğu kadarıyla söyleyim eğer ovulasyon takibi yapmadıysan tam olarak ne zaman yumurtladığını yumurtanın ne zaman çatladığını bilemezsin geç döllenme diye birşey var belki öyle birşeyde olabilir en güzeli bir kaç gün daha bekle sonra kadın doğum uzmanına muayene ol ultrasonla felan daha garanti olur bence
evet canım bi bekleyim bakalım neler olcak
aminnn bakalım adet mi olurum bebeiş mi gelirhadi bakalım güzel haberler alırız inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?