2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

CANIM İNŞALLAH BEBİŞ HABERİNİ ALIRIZ YAKINDA SENİNDE

dün aklıma geldi kistten olabileceği önemsiz olmasına sevindim hadi bakalım sanada rast gelsin arkadaşım

aaa hamişsin arkadaşım gözün aydın ne zaman testi tekrarlayacaksın

canım kan testi ile sonuç kesin olur madem kan testi yaptır derim ben

hayirli cumalar gelecek cok yakin gelecekte ki tatli anne adaylari ve tatli hamisler
rabbim bu gunun yuzu suyu hurmetine dualarimizi kabul eder insallah hepimiz anne oluruz
saglicakla bebislerimizi kucagimiza aliriz

amin arkadaşım

Canım inşallah rabbim hepimize nasip etsin bebek sahibi olmayı. biliyosun ilk bebeğimi kaybetim. Şimdi test yapmaya korkuyorum aynı şeyleri yaşarım diye. Çok şaşkınım
bebeğim kan testi yaptır mutlu olucaksın yaaa silik çizgiyi görmüşsün sonuçta

Canım bebek düşünmeseydin doğum kontrol hapı verirdim dedi. Hiç bi sıkıntı olmadığı için başka bi şey öneremiyorum dedi işte bakalım artık ne zaman kesilirse

hamislere bol saglikli huzurlu mutlu gunler dogumlar ve bebisler dilerim.hamis adaylarina da Rabbim kisa Zamanda hayirli haberler nasib etsin insallah.arkadaslar aranizda 2. Bebis dusunen ya da 2.ye hamile olan var mi

Ayyy hayırlısıyla pozitif yani. Mutlu bir haber duydum keyfim yerine geldi.

Ayyy hayırlısıyla pozitif yani. Mutlu bir haber duydum keyfim yerine geldi.

Kızlar çok teşekkür ederim inşallah bebrk isteyen herkese nasip eder Rabbim. Ama benim ki kesin değil kan tahlilinde görmeden inanmam pazartesi Allah izin verirse kan tahlili yaptıracağım sonucu paylaşırım

Ne geldi ne gelmedi canım ya bat yarın ama çarşamba öğleden beri lekelenme var dün gece test yaptım bir şey çıkmadı bir testim daha var onu da yarın yani bat günü ilk idrarla yapmayı düşünüyorum kısmet artık bilmiyorum

Kızlar çok teşekkür ederim inşallah bebrk isteyen herkese nasip eder Rabbim. Ama benim ki kesin değil kan tahlilinde görmeden inanmam pazartesi Allah izin verirse kan tahlili yaptıracağım sonucu paylaşırım

Canım yaa başka test yok mu elinde yarın sabah tekrarlasan erken gebelik testi değil de ucuz testlerden yaptiysan doğrudur o inşallah canım ya

Kızlllaaaaarrrrr bebeğimin kalbi atıyorr :) şuanki mutluluğumu size anlatamam gördüm ultrasonda nasıl hızlı atıyodu hiçbi sorun yok olabilir dedi için rahat etmezse diye de progestan yazıyorum dedi
Gözün aydinnnnn...
Rabbim tamamini erdirsin..
Coktan beri buraya girmiyordum masallah güzel gelişmeler var Rabbim tüm isteyenlere en kisa zamanda gebe kalma, hamişlere de saglicakla bebişlerini kucaklarina almak nasip etsin...
Ben bu ay erken yumurtladim inciri kuru yapmistim adet bitimi hemen ertesi gunu cift cizgiyi gordum ovalosyan teste o yuzden bat tarihini erken bekliyom tabii ki 9 ay gelmisindeeeee
BAT 21 nisan
Hayirlisi ile müjdeli haberle gelirim

Son düzenleme:
Kizlar belim ağrıyor bide kasigim ağrıyor gobegim geriliyor gibi..

Kokulukalem canım senin böyle oldumu hic

Canlar mobilden giriyorum yazması okuması cok zor yapamıyorum pek iyi geceler şimdilik öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…