- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 36
İkindi uygun değil miymiş? Dini bir sebebi var sanırım?
Deruchette canım çok sevindim kalp atışlarını duymaya Allah kucağına aldığın günleri de gösterecek inşallah benim de bat yarın çarşamba öğleden beri lekelenmem var günlük pedin yarısını ancak dolduruyor dun akşamdan beri geçmeyen baş ağrım var bugün hafiften mide bulantısı var dün idrar testi yaptım negatifti bekliyorum bakalım
Günaydın herkese :) geç oldu benim günaydınım ama doktordaydım. Reglim uzun sürüyordu ve çok oluyordu ya kanamam. Sağ tarafında Önemsiz küçük bi kist var dedi doktor şükür bi şey yokmuş başka :) folik asiti de yazdı artık regl bitince çalışma zamanı :)
Canım bat 16 nisan idi. Yumurtlamayı bilmiyorum 32 günde bir adet oluyorum ben. Ya Sabah uyanınca yaptım eşimden gizli 5 dk beklemek lazım ya sonuç için o kadar bekleyemedim poşete koydum 10 dk sonra baktım silik çizgi çıkmıştı
kizlar mrb.ben de dort aydir bebek istiyorum ama henuz olmadi.adet gunum dundu ama olmadi kahverengi akinti bile yok.adetim duzenlidir normalde.ama dort aydir gecikme yasiyorum ama gecikince bile kahverengi akinti olurdu.simdi hic bisey yok.sabah test ysptim negatif.anlamadim.sizce bu sonuc kesin midir.
hayirli cumalar gelecek cok yakin gelecekte ki tatli anne adaylari ve tatli hamisler
rabbim bu gunun yuzu suyu hurmetine dualarimizi kabul eder insallah hepimiz anne oluruz
saglicakla bebislerimizi kucagimiza aliriz
aaa hamişsin arkadaşım gözün aydın ne zaman testi tekrarlayacaksın
bebeğim kan testi yaptır mutlu olucaksın yaaa silik çizgiyi görmüşsün sonuçtaCanım inşallah rabbim hepimize nasip etsin bebek sahibi olmayı. biliyosun ilk bebeğimi kaybetim. Şimdi test yapmaya korkuyorum aynı şeyleri yaşarım diye. Çok şaşkınım
Canım bebek düşünmeseydin doğum kontrol hapı verirdim dedi. Hiç bi sıkıntı olmadığı için başka bi şey öneremiyorum dedi işte bakalım artık ne zaman kesilirseteşekkür ederim şu 1 yıl hemen geçsin sonra da darısı senin başına canım :) umarım bi kaza olmamıştır hala kırmızıyı görmedin mi
teşekkür ederiim :) adet ne zaman kesilirmiş canım bişey dedi mi doktor ?
Teşekkür ederim canımdün aklıma geldi kistten olabileceği önemsiz olmasına sevindim hadi bakalım sanada rast gelsin arkadaşım
ovulasyon testi kullanacak mısın :)Canım bebek düşünmeseydin doğum kontrol hapı verirdim dedi. Hiç bi sıkıntı olmadığı için başka bi şey öneremiyorum dedi işte bakalım artık ne zaman kesilirse
Canım bat 16 nisan idi. Yumurtlamayı bilmiyorum 32 günde bir adet oluyorum ben. Ya Sabah uyanınca yaptım eşimden gizli 5 dk beklemek lazım ya sonuç için o kadar bekleyemedim poşete koydum 10 dk sonra baktım silik çizgi çıkmıştı
Ayyy hayırlısıyla pozitif yani. Mutlu bir haber duydum keyfim yerine geldi.
teşekkür ederim şu 1 yıl hemen geçsin sonra da darısı senin başına canım :) umarım bi kaza olmamıştır hala kırmızıyı görmedin mi
teşekkür ederiim :) adet ne zaman kesilirmiş canım bişey dedi mi doktor ?
CANIM İNŞALLAH BEBİŞ HABERİNİ ALIRIZ YAKINDA SENİNDE
Kızlar çok teşekkür ederim inşallah bebrk isteyen herkese nasip eder Rabbim. Ama benim ki kesin değil kan tahlilinde görmeden inanmam pazartesi Allah izin verirse kan tahlili yaptıracağım sonucu paylaşırım
Gözün aydinnnnn...Kızlllaaaaarrrrr bebeğimin kalbi atıyorr :) şuanki mutluluğumu size anlatamam gördüm ultrasonda nasıl hızlı atıyodu hiçbi sorun yok olabilir dedi için rahat etmezse diye de progestan yazıyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?