- 6 Nisan 2015
- 135
- 61
- 13
- 36
Kızlllaaaaarrrrr bebeğimin kalbi atıyorr :) şuanki mutluluğumu size anlatamam gördüm ultrasonda nasıl hızlı atıyodu hiçbi sorun yok olabilir dedi için rahat etmezse diye de progestan yazıyorum dedi
Gözün aydınnn :)) minicik kalbi atıyor demek :)) ben bile heyecanlandım yaaa :)))
merhaba kızlar bende temmuz ağustos gibi düşünüyorum bütün yazılanları okumak istedim ama 41 . sayfaya geldim
anca. dayanamadım yazayım dedim. nisan sonu gibi doktora gitsem olur mu oğlumdan önce bir dış gebeliğim olmuştu sonra hemen kendiliğinden düştü doktor toparlamam için folik asit vermişti 3 ay kullandım sonra hamile olduğumu öğrendim arada ki yaş farkını baayaaa açtım istemeden yaşımda ilerlemeden 2 yi istiyorum hemde çok
Kızlllaaaaarrrrr bebeğimin kalbi atıyorr :) şuanki mutluluğumu size anlatamam gördüm ultrasonda nasıl hızlı atıyodu hiçbi sorun yok olabilir dedi için rahat etmezse diye de progestan yazıyorum dedi
teşekkür ederim :) bidahaki ay da sen yaşarsın bu durumları dilerim canım benimGözün aydınnn. Kıyamam minik kalbine, Allah sağlıkla kavuştursun sizi.
Canımmm gözün aydın ya çok sevindim :)Kızlllaaaaarrrrr bebeğimin kalbi atıyorr :) şuanki mutluluğumu size anlatamam gördüm ultrasonda nasıl hızlı atıyodu hiçbi sorun yok olabilir dedi için rahat etmezse diye de progestan yazıyorum dedi
senin batta geçti belki geç döllenmedir canım ne zaman yumurtladın biliyormusun 14 gün oldumu
o zaman bebek var. inşallah vardır bi iki gün önce yine burda aynen böyle oldu silik çizgiydi sonra arkadaş hamile kaldı..Canım bat 16 nisan idi. Yumurtlamayı bilmiyorum 32 günde bir adet oluyorum ben. Ya Sabah uyanınca yaptım eşimden gizli 5 dk beklemek lazım ya sonuç için o kadar bekleyemedim poşete koydum 10 dk sonra baktım silik çizgi çıkmıştı
insallah canim hayirlisi Allahtanşimdilik tahmini 10 Mayıs diyelim ozamn sana canım yumurtlama takibi falan yaparsan suruma göre güncelleriz yaptır bence vaktini bilirsen daha verimli çalışma olur hayırlısı olsun hakkında
anaaam o zaman belli işte bir daha yapsana hamilesin demek ki:) hadi gözün aydın:))))Canım bat 16 nisan idi. Yumurtlamayı bilmiyorum 32 günde bir adet oluyorum ben. Ya Sabah uyanınca yaptım eşimden gizli 5 dk beklemek lazım ya sonuç için o kadar bekleyemedim poşete koydum 10 dk sonra baktım silik çizgi çıkmıştı
amiiiin.hayirli cumalar gelecek cok yakin gelecekte ki tatli anne adaylari ve tatli hamisler
rabbim bu gunun yuzu suyu hurmetine dualarimizi kabul eder insallah hepimiz anne oluruz
saglicakla bebislerimizi kucagimiza aliriz
Ay inşallah ya kan tahlili yaptım istiyorum ama sanki biraz daha mı beklesemo zaman bebek var. inşallah vardır bi iki gün önce yine burda aynen böyle oldu silik çizgiydi sonra arkadaş hamile kaldı..
aminnnnnnnnnnnnn.........amiiiin.
o silik çizgi varya çok şey anlatıyor çünkü hamile olmasaydın çıkmazdı zorlasaydın bile :)) yarını bekle istersen bi test daha yap. rabbim bu heycanlımızla sağlıklı hayırlı bebelerle devam ettirsinn...Ay inşallah ya kan tahlili yaptım istiyorum ama sanki biraz daha mı beklesem
Deruchette canım çok sevindim kalp atışlarını duymaya Allah kucağına aldığın günleri de gösterecek inşallah benim de bat yarın çarşamba öğleden beri lekelenmem var günlük pedin yarısını ancak dolduruyor dun akşamdan beri geçmeyen baş ağrım var bugün hafiften mide bulantısı var dün idrar testi yaptım negatifti bekliyorum bakalım
teşekkür ederiim :) adet ne zaman kesilirmiş canım bişey dedi mi doktor ?Canımmm gözün aydın ya çok sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?