günaydın kızlar, dünden beri açık kahve-açık turuncu bi akıntım var az az doktora kayıt yaptırdım bakalım ne olacak
Günaydın cnm . benim ilk gebeligimde olmuştu. Progesran vermişti Dr. Korkulacak bisey yokdur inşallah . doktordan çıkınca yaz bizede
Günaydın canım. Korkulacak bir şey yoktur canım, kırmızı olunca sanırım normal değil.
Benim pek çok hamile arkadaşımda oldu, sağlıklı bebekleri var çok şükür.
15 Mayıs yenı bat bızımde nıkahımız 19 mayısta yapılmıstı
Selamlar ben hala adet görmedim dün olmam gerekiyordu 3 gün önce idrar testi Yaptım Dayanamayıp ama negatif çıktı yarın sabah yine yapıcam sizce nezaman kan testi yaptırmalıyım
günaydın kızlar, dünden beri açık kahve-açık turuncu bi akıntım var az az doktora kayıt yaptırdım bakalım ne olacak
Allah hepimizin evlatlarını bagislasin. 6 yasinda oglusum teyzesi
Günaydın canımm,onun olması normal denmişti korkma sakın.. Doktorda görsün tabi,ağır kaldırma kendini yorma çok dikkat et..bizide haberdar etgünaydın kızlar, dünden beri açık kahve-açık turuncu bi akıntım var az az doktora kayıt yaptırdım bakalım ne olacak
senin batta geçti belki geç döllenmedir canım ne zaman yumurtladın biliyormusun 14 gün oldumuGünaydın canın bugün de tık yok adet olmadım işin tuhafı belirtide yok. Uyanınca test yaptım negatif. Anlamadım yanı ya adet olcam yada geç döllenme
ayyy gözün aydın bebeğim :)Kızlllaaaaarrrrr bebeğimin kalbi atıyorr :) şuanki mutluluğumu size anlatamam gördüm ultrasonda nasıl hızlı atıyodu hiçbi sorun yok olabilir dedi için rahat etmezse diye de progestan yazıyorum dedi
Kızlllaaaaarrrrr bebeğimin kalbi atıyorr :) şuanki mutluluğumu size anlatamam gördüm ultrasonda nasıl hızlı atıyodu hiçbi sorun yok olabilir dedi için rahat etmezse diye de progestan yazıyorum dedi
darısı en kısa zamanda başına canım benimayyy gözün aydın bebeğim :)
bak zaten cuma ya bugün dualar ederken gözlerim akıyor hepsen bu haberi verdin heyecanlandım rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğini sana
hay maşallah kuzuya canım
ben günlük tutmuştum sana tavsiyem sende tut dr ziyaretleri ve sonrasındaki ultrason görüntüsünü yapıştırır ben ve eşim duygularımızı yazdık bunu doğum sonrasında ilt dişi çıkması yürümesi ve yaş gününde de yaptık saklıyoruz büyüdüğünde ona vereceğiz doğum günü hediyesi olarak
Gözün aydınnn :)) minicik kalbi atıyor demek :)) ben bile heyecanlandım yaaa :)))Kızlllaaaaarrrrr bebeğimin kalbi atıyorr :) şuanki mutluluğumu size anlatamam gördüm ultrasonda nasıl hızlı atıyodu hiçbi sorun yok olabilir dedi için rahat etmezse diye de progestan yazıyorum dedi
merhaba kızlar bende temmuz ağustos gibi düşünüyorum bütün yazılanları okumak istedim ama 41 . sayfaya geldim
anca. dayanamadım yazayım dedim. nisan sonu gibi doktora gitsem olur mu oğlumdan önce bir dış gebeliğim olmuştu sonra hemen kendiliğinden düştü doktor toparlamam için folik asit vermişti 3 ay kullandım sonra hamile olduğumu öğrendim arada ki yaş farkını baayaaa açtım istemeden yaşımda ilerlemeden 2 yi istiyorum hemde çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?