2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

günaydın kızlar, dünden beri açık kahve-açık turuncu bi akıntım var az az doktora kayıt yaptırdım bakalım ne olacak

Günaydın canım. Korkulacak bir şey yoktur canım, kırmızı olunca sanırım normal değil.
Benim pek çok hamile arkadaşımda oldu, sağlıklı bebekleri var çok şükür.

Günaydın cnm . benim ilk gebeligimde olmuştu. Progesran vermişti Dr. Korkulacak bisey yokdur inşallah . doktordan çıkınca yaz bizede

muhtemelen bana da progestan verecek kendim alacaktım eczaneden sonra dedim ki hem bi bakayım gelişmiş mi kesesi filan diye hala sıra gelmedi bana

Günaydın canım. Korkulacak bir şey yoktur canım, kırmızı olunca sanırım normal değil.
Benim pek çok hamile arkadaşımda oldu, sağlıklı bebekleri var çok şükür.

teşekkür ederim canım ben de çok korkmadım aslında ama insan her şeyde pimpirikli oluyomuş

Selamlar ben hala adet görmedim dün olmam gerekiyordu 3 gün önce idrar testi Yaptım Dayanamayıp ama negatif çıktı yarın sabah yine yapıcam sizce nezaman kan testi yaptırmalıyım

canım hemen yaptırabilirsin kan testini varsa çıkar arkadaşım

günaydın kızlar, dünden beri açık kahve-açık turuncu bi akıntım var az az doktora kayıt yaptırdım bakalım ne olacak

hamişim benim oğlanda 5-7 haftalar arasında o tarz akıntım olmuştu zaman zaman bordo kan gelmişti
dr protestan hapvermişti canım onu içmiştim ilişki yasaklanmıştı şükür 8. haftada kesildi
inşallah seninde öyleolur

Günaydın canımm,onun olması normal denmişti korkma sakın.. Doktorda görsün tabi,ağır kaldırma kendini yorma çok dikkat et..bizide haberdar et

Günaydın canın bugün de tık yok adet olmadım işin tuhafı belirtide yok. Uyanınca test yaptım negatif. Anlamadım yanı ya adet olcam yada geç döllenme
senin batta geçti belki geç döllenmedir canım ne zaman yumurtladın biliyormusun 14 gün oldumu

Kızlllaaaaarrrrr bebeğimin kalbi atıyorr :) şuanki mutluluğumu size anlatamam gördüm ultrasonda nasıl hızlı atıyodu hiçbi sorun yok olabilir dedi için rahat etmezse diye de progestan yazıyorum dedi
ayyy gözün aydın bebeğim :)
bak zaten cuma ya bugün dualar ederken gözlerim akıyor hep sen bu haberi verdin heyecanlandım rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğini sana

Kızlllaaaaarrrrr bebeğimin kalbi atıyorr :) şuanki mutluluğumu size anlatamam gördüm ultrasonda nasıl hızlı atıyodu hiçbi sorun yok olabilir dedi için rahat etmezse diye de progestan yazıyorum dedi

hay maşallah kuzuya canım
ben günlük tutmuştum sana tavsiyem sende tut dr ziyaretleri ve sonrasındaki ultrason görüntüsünü yapıştırır ben ve eşim duygularımızı yazdık bunu doğum sonrasında ilt dişi çıkması yürümesi ve yaş gününde de yaptık saklıyoruz büyüdüğünde ona vereceğiz doğum günü hediyesi olarak

ayyy gözün aydın bebeğim :)
bak zaten cuma ya bugün dualar ederken gözlerim akıyor hep sen bu haberi verdin heyecanlandım rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğini sana
darısı en kısa zamanda başına canım benim

ben de yapıcam bugün gidip şöyle afilli bi defter alayım kendime :)

Gözün aydınnn :)) minicik kalbi atıyor demek :)) ben bile heyecanlandım yaaa :)))

merhaba kızlar bende temmuz ağustos gibi düşünüyorum bütün yazılanları okumak istedim ama 41 . sayfaya geldim
anca. dayanamadım yazayım dedim. nisan sonu gibi doktora gitsem olur mu oğlumdan önce bir dış gebeliğim olmuştu sonra hemen kendiliğinden düştü doktor toparlamam için folik asit vermişti 3 ay kullandım sonra hamile olduğumu öğrendim arada ki yaş farkını baayaaa açtım istemeden yaşımda ilerlemeden 2 yi istiyorum hemde çok

inşallah sizinde bebişiniz bekletmeden gelir arkadaşım bende ikinciyi istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…