Kullanıcam canım :)ovulasyon testi kullanacak mısın :)
Kullanıcam canım :)
BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))
aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE
ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE
Ulytau______________BAT 28 Mart_____________HAMİLE
pinkpisces___________BAT 8 Nisan___________HAMİLE
lilydodo _____________BAT 29 Mart___________HAMİLE
Svedrif90___________BAT 25 Mart
nastasia ____________ BAT 10 Nisan
MssBetty____________BAT 15 Nisan
BEBEGIMMMMMM ___BAT 15 Nisan
new smiles __________BAT 16 Nisan
kokulukalem _________BAT 16 Nisan
cnntrm_____________BAT 18 Nisan
muallimbetul_________BAT 19 Nisan
Esoes1919___________BAT 21 Nisan
mihriban41___________BAT 21 Nisan
fatihkbra____________BAT 24 Nisan
edds_______________BAT 27 Nisan
cimcim16____________BAT 28 Nisan
rzombie _____________BAT 1 Mayıs
Orkidee0238__________BAT 5 Mayıs
Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs
ecrin gelsin___________BAT 10 Mayıs
base2012____________BAT 13 Mayıs
aayna ______________BAT 15 Mayıs
_Lavin_ ____________BAT 18 Mayıs
Günaydın canım bugün yaptırıcam kan testi idrarda negatif çıkıyor bakalım ne çıkacak sonuçcanım hemen yaptırabilirsin kan testini varsa çıkar arkadaşım
Canım çok tuhaf bende hiç belirti yok. Dun Karnım ağrıdı biraz o kadarKizlar belim ağrıyor bide kasigim ağrıyor gobegim geriliyor gibi..
Kokulukalem canım senin böyle oldumu hic
Canım hafta sonu anneme gidiyorum o yüzden yapmayacağım malesef pazartesi inşallah güzel haberler veririm hala adet olmadım inşallah ta olmam 4 gün geçtiCanım yaa başka test yok mu elinde yarın sabah tekrarlasan erken gebelik testi değil de ucuz testlerden yaptiysan doğrudur o inşallah canım ya
Güzel haber insallahh hamişindir...Kizlar günaydın. Ben hala regl olmadım. Sabah yine test yaptım 10 dk sonra silik ikinci çizgi çıktı. Normalde regl dun olmam gerekti. En geç de bugün hic bir belirti yok. Sık sık tuvalete de çıkmaya başladım . sizce testi ne zaman tekrarlayim.?
MaşaAllahhhhh...Kızlar Beta hcg değerim 57,05 çıktı sanırım hamileyimbi hafta sonra tekrar yaptırın dediler sizce değer nasıl
Âmin canım Allah isteyen herkese nasip etsin benim tek belirti adet gecikmeseydi pek belirti yaşamadım aslında idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştıMaşaAllahhhhh...
Ben pek değerlerden anlamam yurt dışında kalıyorum...
Gözün aydın canımmm Rabbim tamamını erdirsin ve darısı bizlereeee...
Aminnn...
Test yaptın mı canım ve ne zaman biraz belirtilerini anlat
Maşallah bende regl olmafim hala çok karnın agriyor uç gündür kasik ağrısı yani.lütfen dua edin hamile olayimMssBetty .!.:Âmin canım Allah isteyen herkese nasip etsin benim tek belirti adet gecikmeseydi pek belirti yaşamadım aslında idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı
Kizlar günaydın. Ben hala regl olmadım. Sabah yine test yaptım 10 dk sonra silik ikinci çizgi çıktı. Normalde regl dun olmam gerekti. En geç de bugün hic bir belirti yok. Sık sık tuvalete de çıkmaya başladım . sizce testi ne zaman tekrarlayim.?
Kızlar Beta hcg değerim 57,05 çıktı sanırım hamileyimbi hafta sonra tekrar yaptırın dediler sizce değer nasıl
Aminn insallah canim heycanla bekliyoruz benim de 4 gun kaldi bat a Rabbim hepimize nasip eder...Maşallah bende regl olmafim hala çok karnın agriyor uç gündür kasik ağrısı yani.lütfen dua edin hamile olayim
Canım çok dua edicem inşallah gönlüne göre olurMaşallah bende regl olmafim hala çok karnın agriyor uç gündür kasik ağrısı yani.lütfen dua edin hamile olayim
Çok teşekkürler darısı sana olsun canım :)Tatlı bir cumartesi günü ne güzel iki haber aldımmmmm. Allah sağlıklı hamilelik nasip etsin sizlere. Tebrik ediyorum.
Çok teşekkür ederim canım :)day_dream26 MssBetty ikinizi de tebrik ederim Allah tamaamını nasip etsin inşallah haberler peşpeşe gelince ne güzel oluyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?