2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Gözün aydınnn :)) minicik kalbi atıyor demek :)) ben bile heyecanlandım yaaa :)))

evett bidahaki ay sen de yaşarsın bu heyecanları umarım :KK68::anneadayı:

merhaba kızlar bende temmuz ağustos gibi düşünüyorum bütün yazılanları okumak istedim ama 41 . sayfaya geldim
anca. dayanamadım yazayım dedim. nisan sonu gibi doktora gitsem olur mu oğlumdan önce bir dış gebeliğim olmuştu sonra hemen kendiliğinden düştü doktor toparlamam için folik asit vermişti 3 ay kullandım sonra hamile olduğumu öğrendim arada ki yaş farkını baayaaa açtım istemeden yaşımda ilerlemeden 2 yi istiyorum hemde çok

evet 3 ay öncesinden git baktır canım folik asit kullanmaya da başla bu ay temmuza tam 3 ay kaldı :)

Kızlllaaaaarrrrr bebeğimin kalbi atıyorr :) şuanki mutluluğumu size anlatamam gördüm ultrasonda nasıl hızlı atıyodu hiçbi sorun yok olabilir dedi için rahat etmezse diye de progestan yazıyorum dedi

Gözün aydınnn. Kıyamam minik kalbine, Allah sağlıkla kavuştursun sizi.

Svedrif90___________BAT 25 Mart :KK64:
nastasia ____________ BAT 10 Nisan :KK64:
MssBetty____________BAT 15 Nisan:KK64:
BEBEGIMMMMMM ___BAT 15 Nisan:KK64:
new smiles __________BAT 16 Nisan :KK64:
kokulukalem _________BAT 16 Nisan:KK64:
aayna ______________BAT 18 Nisan
cnntrm_____________BAT 18 Nisan

hadi bakalım eller havaya söyleyin hamileliklerinizi de mutlu olalım:)

Deruchette Deruchette canım çok sevindim kalp atışlarını duymaya Allah kucağına aldığın günleri de gösterecek inşallah benim de bat yarın çarşamba öğleden beri lekelenmem var günlük pedin yarısını ancak dolduruyor dun akşamdan beri geçmeyen baş ağrım var bugün hafiften mide bulantısı var dün idrar testi yaptım negatifti bekliyorum bakalım

Günaydın herkese :) geç oldu benim günaydınım ama doktordaydım. Reglim uzun sürüyordu ve çok oluyordu ya kanamam. Sağ tarafında Önemsiz küçük bi kist var dedi doktor şükür bi şey yokmuş başka :) folik asiti de yazdı artık regl bitince çalışma zamanı :)

senin batta geçti belki geç döllenmedir canım ne zaman yumurtladın biliyormusun 14 gün oldumu

Canım bat 16 nisan idi. Yumurtlamayı bilmiyorum 32 günde bir adet oluyorum ben. Ya Sabah uyanınca yaptım eşimden gizli 5 dk beklemek lazım ya sonuç için o kadar bekleyemedim poşete koydum 10 dk sonra baktım silik çizgi çıkmıştı

hayırlı cumalar hepinize bende altı aydır bebek istiyorum şu an çok heycanlıyım adet günlerim ama henüz olmadım kasığım ağrıyor bacaklarım soğuk çekiyor. korkuyorum lavaboya gittim yumurtlama akınıtsıs gibi akıntı vardı azıcık çok sevindim çünkü beyaz akıntı kesilince adet kırmızıları geliyo. acaba dedim tekrar mı yumurtluyorum sizce bu akıntı nedir adetlerde bel ağrım olurdu sivilcem oluyordu bu defa olmadı çok korkuyorum lütfen bişeyler söyleyin ....

Canım bat 16 nisan idi. Yumurtlamayı bilmiyorum 32 günde bir adet oluyorum ben. Ya Sabah uyanınca yaptım eşimden gizli 5 dk beklemek lazım ya sonuç için o kadar bekleyemedim poşete koydum 10 dk sonra baktım silik çizgi çıkmıştı
o zaman bebek var. inşallah vardır bi iki gün önce yine burda aynen böyle oldu silik çizgiydi sonra arkadaş hamile kaldı..

şimdilik tahmini 10 Mayıs diyelim ozamn sana canım yumurtlama takibi falan yaparsan suruma göre güncelleriz yaptır bence vaktini bilirsen daha verimli çalışma olur hayırlısı olsun hakkında
insallah canim hayirlisi Allahtan
tamam 10 mayis olarak kabul edelim dr gidince yine yazarim ben

kizlar mrb.ben de dort aydir bebek istiyorum ama henuz olmadi.adet gunum dundu ama olmadi kahverengi akinti bile yok.adetim duzenlidir normalde.ama dort aydir gecikme yasiyorum ama gecikince bile kahverengi akinti olurdu.simdi hic bisey yok.sabah test ysptim negatif.anlamadim.sizce bu sonuc kesin midir.

anaaam o zaman belli işte bir daha yapsana hamilesin demek ki:) hadi gözün aydın:))))

Ay inşallah ya kan tahlili yaptım istiyorum ama sanki biraz daha mı beklesem
o silik çizgi varya çok şey anlatıyor çünkü hamile olmasaydın çıkmazdı zorlasaydın bile :)) yarını bekle istersen bi test daha yap. rabbim bu heycanlımızla sağlıklı hayırlı bebelerle devam ettirsinn...

Deruchette Deruchette canım çok sevindim kalp atışlarını duymaya Allah kucağına aldığın günleri de gösterecek inşallah benim de bat yarın çarşamba öğleden beri lekelenmem var günlük pedin yarısını ancak dolduruyor dun akşamdan beri geçmeyen baş ağrım var bugün hafiften mide bulantısı var dün idrar testi yaptım negatifti bekliyorum bakalım

teşekkür ederim şu 1 yıl hemen geçsin sonra da darısı senin başına canım :) umarım bi kaza olmamıştır hala kırmızıyı görmedin mi
Canımmm gözün aydın ya çok sevindim :)
teşekkür ederiim :) adet ne zaman kesilirmiş canım bişey dedi mi doktor ?

Back