2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

gebe kalınca ara verirsin iyi olur benim geçmek bilmeyen ağlatan regl sancılarım yok 2 aydır çok memnunum

Valla bi de pcoyum a hafta önceden başlar kahverengi lekelenme. Her gün geldi mi diye stres olurum. Belki çocuk doğursam biraz düzelme olur reglimde ne bileyim.

Geçen düşündüm 10 tane falan yumurta dondurup aldırsam mı yumurtalıklarımı diye:KK53:

Hala karnım ağrıyor hafif ama regl olamadım.
Dün resmen depresyona girdim, ağlayıp durdum sıkıntıdan. Hormonlarıma ne olduysa mahvoldum.
İnşallah olur da kurtulurum. Her ay aynı terane bunaldım.

Canım hayırlısı ile kırmızılar gelsin seninde

gebe kalınca ara verirsin iyi olur benim geçmek bilmeyen ağlatan regl sancılarım yok 2 aydır çok memnunum
benimde hamilekalmadan önce yatak döşek yatardım mide bulantısı bir yandan karnımın ağrısı ayrı idi
doğumdan sonra azaldı şükür

aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE:nazar::anneadayı:
ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE:nazar::anneadayı:
Ulytau______________BAT 28 Mart_____________HAMİLE:nazar::anneadayı:
pinkpisces___________BAT 8 Nisan___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
lilydodo _____________BAT 29 Mart___________HAMİLE:nazar::anneadayı:

kızlarrr belirtilerinizi bir daha tekrarlasanız olurmu ricaaa:D
ne zaman başladı yumurtlamanız ne zamandı o günden itibaren:)

Valla bi de pcoyum a hafta önceden başlar kahverengi lekelenme. Her gün geldi mi diye stres olurum. Belki çocuk doğursam biraz düzelme olur reglimde ne bileyim.

Geçen düşündüm 10 tane falan yumurta dondurup aldırsam mı yumurtalıklarımı diye:KK53:

yok yok onlar sana lazım :D düzensizlik kötü bir şey ben de saati saatine olurdum yıllardır son 1 yıldır düzenim çok bozuldu stres vs sebeplerden ne zaman olacağımı bilemez oldum

aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE:nazar::anneadayı:
ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE:nazar::anneadayı:
Ulytau______________BAT 28 Mart_____________HAMİLE:nazar::anneadayı:
pinkpisces___________BAT 8 Nisan___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
lilydodo _____________BAT 29 Mart___________HAMİLE:nazar::anneadayı:

kızlarrr belirtilerinizi bir daha tekrarlasanız olurmu ricaaa:KK70:
ne zaman başladı yumurtlamanız ne zamandı o günden itibaren:)

yazayım efendim şuan pek belirtim yok aslında yumurtlamadan 3-4 gün sonra kasıkta batma tarzında ağrım oldu sonrasında beyaz kremsi akıntı beklenen adet günüme kadar devam etti normalde kesilir adet öncesi kuru olur, beklenen adet günümde kasıklarım öyle bi ağrıdı ki kesin adet oluyorum dedim ağrı 3 gün devam edince şüphelendim ve hamile olduğumu öğrendim sonrasındaki bi hafta da kasık ağrısı devam etti sık idrara çıkma beni en delirten belirtilerden bir de göğüs uçları inanılmaz hassas dokunulmuyo bile çok acıyo daha yazayım mı yeter mi :D :D

yazayım efendim şuan pek belirtim yok aslında yumurtlamadan 3-4 gün sonra kasıkta batma tarzında ağrım oldu sonrasında beyaz kremsi akıntı beklenen adet günüme kadar devam etti normalde kesilir adet öncesi kuru olur, beklenen adet günümde kasıklarım öyle bi ağrıdı ki kesin adet oluyorum dedim ağrı 3 gün devam edince şüphelendim ve hamile olduğumu öğrendim sonrasındaki bi hafta da kasık ağrısı devam etti sık idrara çıkma beni en delirten belirtilerden bir de göğüs uçları inanılmaz hassas dokunulmuyo bile çok acıyo daha yazayım mı yeter mi :KK70: :KK70:
ayyy bebeğim teşekkür ederim . kendimde belirti aramıyorum ama sol tarafımda sanki kasıktada ağrı var ama belimdede ama sol tarafı nasıl oluyorsa. bide bugün akıntım var gibi yani bugün başladı sanki otururken işiyorum gibi hissediyorum içten

ayyy bebeğim teşekkür ederim . kendimde belirti aramıyorum ama sol tarafımda sanki kasıktada ağrı var ama belimdede ama sol tarafı nasıl oluyorsa. bide bugün akıntım var gibi yani bugün başladı sanki otururken işiyorum gibi hissediyorum içten

bugün kaçıncı günü canım sattan sonra

Arkadaşlar ben gebelik istiyorum biliyorsunuzdur belki normalde yarın adet günüm. Dün eşimle ilişki de bulundum ilişki sırasında pembemsi bir kanama oldu. Ama bugün adet olmadım kanama yok yarın adet günüm göğüs sızlama sı dışında bişi yok. Size sorum sizce bu pembemsi kan neden oldu acaba hamile miyim

Arkadaşlar ben gebelik istiyorum biliyorsunuzdur belki normalde yarın adet günüm. Dün eşimle ilişki de bulundum ilişki sırasında pembemsi bir kanama oldu. Ama bugün adet olmadım kanama yok yarın adet günüm göğüs sızlama sı dışında bişi yok. Size sorum sizce bu pembemsi kan neden oldu acaba hamile miyim
canım olabilirde bilemedim şimdi hep aynı cevabı veriyor gibi oluyorum ama kan tahlili yaptırsan

Back