- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
maşallah maşallah oğluna allah daim etsinCok teşekkürler canım benim Rabbim herkese evlat sahibi etsin...
Aminnn hepimizin evlatları inşallah pek akıllı, terbiyeli, tertipli ve başarılı okulda ablası son sene doktor olmak istiyor Allah nasip ederse
Hamile kalınca akıntımı oluyordu allahım sanki ben bir tane doğurmamış gibiyim yaa
aradan 8 yıl geçti unutmuşum benim akıntım var bata az kaldı merak içindeyim
bu sayfa uğurlu gelip gebe kalmış olabilirmiyim benim akıntım var
HOŞGELDİN TATLIM
KOLAY GELSİN YOĞUN GEÇİYOR DEMEK
Sen yine 8 sene önce...
Benim oğlum 17 sene önce herşeyi unuttum ve tam bugün doğdu ablası bugün doğum günü
Rabbim hayırlı ömürler versin oğluşum benim herşeyim Rabbimin bana hediyesi Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın canım
ayyy o zamannnSaah yoğundu şimdi iyi ama. Zaten 1 saat falan kaldı bitiyor.
Yarın yeni eltimin ailesi kayınvalidemlere gelecek ikramlık yapacağım öğleden sonra da. Hareketli bir gün. Adetim de başlayacak gibi. Aslında yumurtlamadan sonra tam 14. gündeyim bugün olması lazım.
ayyy o zamannnyuppii diyelimmi test ne zaman yapıcan bebeğim
ayyy evet dimi dğru. hadi bakalım gelecek aya bizimde tutmazsa senleyizİşte adet olayım da başlayayım ovulasyon testine. Biz daha bu ay başlayacağız çalışmalara.
Siz beklemeyin beni önden gidin ben yetişirimayyy evet dimi dğru. hadi bakalım gelecek aya bizimde tutmazsa senleyiz
olsun hep beraber göbüş yapıcaz bebeklerle:)Siz beklemeyin beni önden gidin ben yetişirim
Teşekkürler canımOyyy kıyamam mutlu yaşlar oğluna.
Aminnn canım hepimizeeeee...ALLAH SAĞLIKLA TEKRARINI NASİP ETSİN ARKADAŞIM BENİMDE YAŞ 37 ONUN İÇİN BU YIL ALLAH NASİP EDERSE BEBİŞİM GELSİN İSTİYORUM ALLAH SANADA BEKLETMEDEN RABBİM NASİP EDER İNŞALLAH
Yaa deme öyle esoesssss insallah hamile kaliriz da yolu acarız ben bu ay olmazsa bırakayım diyorum salayım gitsin o kadar uğraş gün say olmayınca demek ki Allah yazmayınca olmuyor diye düşünüyorum valla önümüzde ki aya bu kadar güclü olamam diye düşünüyomayyy evet dimi dğru. hadi bakalım gelecek aya bizimde tutmazsa senleyiz
bebeğim bende çok istiyorum ama rabbim nasip ederse olucak bunu bliyoruz o yüzden spermcikler ölmesinler diye stresten uzak olalım diye piskolojik :)Yaa deme öyle esoesssss insallah hamile kaliriz da yolu acarız ben bu ay olmazsa bırakayım diyorum salayım gitsin o kadar uğraş gün say olmayınca demek ki Allah yazmayınca olmuyor diye düşünüyorum valla önümüzde ki aya bu kadar güclü olamam diye düşünüyom
Ya kimse beni sormuyohemşomm naber nasılsın
Yeşim ses ver arkadaşım bu gündemi yoğunsun
Mihriban nerelerdesin arkadaşım
Aminnn canım hepimizeeeee...
Sen başı cek biz arkandan gelelim inşallahhh
Ayyyy heycanlandım bak senin günün bizden erken hadi hayırlı haberler alırızzz...
Allahım inşaAllahhh nasip eder ufff beklemek cok zor yaa tam 3 ay oldu rejimi sporu unuttum kilo aldım sırf bebiş olsun diye.
Doktorum dedi yaşın kritik dikkat et iyi beslen spor yapma diye birde iştah bir acıldı koca boğaz oldum yaa
Ya kimse beni sormuyoGerçi bende burayı sadece okuyabiliyorum çok Yazamıyorum bide eşim yok ya ilgiye ve sevgiye ihtiyacım var bence
kaç eltin var veya olacak ben tek gelinim eşim tek oğlanSaah yoğundu şimdi iyi ama. Zaten 1 saat falan kaldı bitiyor.
Yarın yeni eltimin ailesi kayınvalidemlere gelecek ikramlık yapacağım öğleden sonra da. Hareketli bir gün. Adetim de başlayacak gibi. Aslında yumurtlamadan sonra tam 14. gündeyim bugün olması lazım.
Oyyy kıyamam sanaaa orkidemmmYa kimse beni sormuyoGerçi bende burayı sadece okuyabiliyorum çok Yazamıyorum bide eşim yok ya ilgiye ve sevgiye ihtiyacım var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?