2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

arap çorbası nasıl yapılıyor Mihriban merak ettim
Allah seni emi güldürdün beni Allah da seni güldürsün canımmm
Bak şöyle oluyor arama motoruna yazıyorum "ovulasyon testi" diye yada "hamile belirtileri" diye birsürü yorumlar paylaşımlar cıkıyor ona yorum yaz buna yorum yaz oku oku bitmiyor sonra kime yazdım kim cevap yazdı başım dönüyor valla arap corbası oluyor

Benim işler bitti kızlar:) regl'da bitti başlasın çalışmalar :) bu ay başarılı olurum umarım :))

ben arap çorbası anladım bende kendime güldüm şimdi

iyiyim ama eşimin hediye ettiği kolyemi kaybettim çok moralim bozuk

en son ne zaman taktın canım düşürdün mü
benimde yeni evli iken bilekliğim kayboldu ara ara bulamadım çok üzüldüm
sonra apartman komşum geldi bizim katta bulmuş bana dedi yan komşunu bilirim yaşlı kadın böyle şeyler takmaz bu senin mi dedi nasıl mutlu olmuştum anlatamam allah her daim yolunu açık etsin eski komşumun

Belki biyerlerden çıkar,benim genelde öyle olur :)) kaybolduysada canın sağolsun,daha güzelini alır eşin

anısı vardı o yüzden çok üzülürüm bulamazsam her yeri darma dağın ettim bulamadım evim de ufacık zaten 60 m2 studyo koyacak başka bir yer de yok akşam yine bakıcam klipsi çıktı yoksa hiç boynumdan çıkarmazdım

bir iki ay kadar oldu klipsi düştü salak gibi aman yaptırırım diye attım çekmeceye bugün aklıma geldi ara ara bi türlü bulamadım

Biyerden çıkar mutlaka,boşuna sıkma canını.. İnsan bazen gözünün önünde duran şeyi göremiyor,çok üstüne düşme ozaman bulursun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…