2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

hemşomm naber nasılsın
Yeşim ses ver arkadaşım bu gündemi yoğunsun
Mihriban nerelerdesin arkadaşım
Günaydınnnlar hepinizeeee...
Anneveoglusu evdeyim canim günleri saymakla vakit geciriyorum :KK28:
Daha vaktim çok 7 nisan ovulasyon günümdü bugün 14 nisan 1 hafta gecti hiç bir belirti yok valla sesiz sesiz akıllı akıllı oturuyorum :KK39:
Rabbim neyi nasip ederse o olur demekten başka birşey gelmiyor ellimizden geleni yaptık ovulasyon testi dedik aldık ve cift cizgiyi gördüm yalnızca eşim sıgara çok iciyor hatta dün dedim eğer bu ayda olmazsa sıgaraya bırakacaksın.
Nasıl bırakırım diyor :mad:
Ama bebiş için dedim doktor sperm test sonucları normal değerlerin biraz aşağsı ama kötü de değil dedi kafama takılıp duruyor...
Gectiğimiz yıl ekim de hamile kalmıştım normal yollarda 12 hafta sürdü ve malesef kalbi durdu.
Yaşımda 41 o yüzden acele ediyorum :KK61:

Şimdi akıntın olmaması çok normal benimde yok :) yumurtlama sonrası kuru dönemdeyiz herkeste olacak diye bişey yok zaten hayırlısı daha var beklemek lazım sabırla :KK70:
ayyyy yol arkadaşım benim :) hadi bakalım ikimizede nasip olsun inşallah:)

Hamile kalınca akıntımı oluyordu allahım sanki ben bir tane doğurmamış gibiyim yaa
aradan 8 yıl geçti unutmuşum benim akıntım var bata az kaldı merak içindeyim
bu sayfa uğurlu gelip gebe kalmış olabilirmiyim benim akıntım var
Sen yine 8 sene önce...
Benim oğlum 17 sene önce herşeyi unuttum ve tam bugün doğdu ablası bugün doğum günü :KK73::KK73::KK73:
Rabbim hayırlı ömürler versin oğluşum benim herşeyim Rabbimin bana hediyesi Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın canım :KK36::KK36:

Sen yine 8 sene önce...
Benim oğlum 17 sene önce herşeyi unuttum ve tam bugün doğdu ablası bugün doğum günü :KK73::KK73::KK73:
Rabbim hayırlı ömürler versin oğluşum benim herşeyim Rabbimin bana hediyesi Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın canım :KK36::KK36:
iyiki doğmuş ve iyiyki doğurmuşsun:) hayırlı yaşlar olsun canım benim:KK19:

Günaydınnnlar hepinizeeee...
Anneveoglusu evdeyim canim günleri saymakla vakit geciriyorum :KK28:
Daha vaktim çok 7 nisan ovulasyon günümdü bugün 14 nisan 1 hafta gecti hiç bir belirti yok valla sesiz sesiz akıllı akıllı oturuyorum :KK39:
Rabbim neyi nasip ederse o olur demekten başka birşey gelmiyor ellimizden geleni yaptık ovulasyon testi dedik aldık ve cift cizgiyi gördüm yalnızca eşim sıgara çok iciyor hatta dün dedim eğer bu ayda olmazsa sıgaraya bırakacaksın.
Nasıl bırakırım diyor :mad:
Ama bebiş için dedim doktor sperm test sonucları normal değerlerin biraz aşağsı ama kötü de değil dedi kafama takılıp duruyor...
Gectiğimiz yıl ekim de hamile kalmıştım normal yollarda 12 hafta sürdü ve malesef kalbi durdu.
Yaşımda 41 o yüzden acele ediyorum :KK61:

ALLAH SAĞLIKLA TEKRARINI NASİP ETSİN ARKADAŞIM BENİMDE YAŞ 37 ONUN İÇİN BU YIL ALLAH NASİP EDERSE BEBİŞİM GELSİN İSTİYORUM ALLAH SANADA BEKLETMEDEN RABBİM NASİP EDER İNŞALLAH

Sen yine 8 sene önce...

ALLAH UZUN VE SAĞLIKLI ÖMÜR NASİP ETSİN OĞLUŞUNA ARKADAŞIM YILLAR NASIL GEÇİYOR DİMİ
BEN BAKIYORUM OĞLUMA İNANAMIYORUM. AMİN

iyiki doğmuş ve iyiyki doğurmuşsun:) hayırlı yaşlar olsun canım benim:KK19:
Cok teşekkürler canım benim Rabbim herkese evlat sahibi etsin...
Aminnn hepimizin evlatları inşallah pek akıllı, terbiyeli, tertipli ve başarılı okulda ablası son sene doktor olmak istiyor Allah nasip ederse :KK68:

Back