2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Şuna bak ya sırayla hamile herkes Ballı topik darısı bize

kızlar iyi akşamlar hepinize. bende 11 aydır hamile kalmak istiyorum ama olmadı. benim kan tahlili vs normal sadece HSG çektirmedim. eşimde sorun vardı sayı hareketlilik ve morfoloji düşüktü ilaç kullandı ve 2 ay önce normale döndü. 2 gün önce doktoruma gittim ovitrelle çatlatma iğnesi verdi. bu sabah kendim yaptım. anlamadığım bende yumurtlamada ve çatlamada herhangi bi sıkıntı yok ama bu iğneyi verdi. aranızda benim gibi olup da hamile kalan var mı ?

kızlar hamilelik testini adetten kaç gün önce yapabiliriz

benim de adetim yaklaşıyor herkes sırayla hamile vallaha bakalım biz de süpriz yapabilecekmiyiz

benim de adetim yaklaşıyor herkes sırayla hamile vallaha bakalım biz de süpriz yapabilecekmiyiz

canım 6 gün önce çok silik görenler var diğer topiklerde ama 3 gün bilemedin 4 gün önce başla bence ama adet öncesi başlıyorsan negatif çıkma olasılığı çok yüksek moralin çabuk bozuluyorsa adet öncesi test yapma

kızlar hamilelik testini adetten kaç gün önce yapabiliriz
ben daha önce 5 gün önce öğrenmiştim. ama çok silik hayalet çizgi. ama öyle daha çok panik oluyor. kese var mı, kalbi atacak mı hep bekle

kızlar bugün regl günüm ama ne gelen var ne giden.hamilede değilimdün yazmıştım beta hcg 0.12 çıktı.fakat bazı yerlerde okuyorum değer düşük olup sonradan hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar var.sizlerin etrafında yada sizlerde böyle durumlar yasayan varmı?

anladım birkaç gün daha bekleyeyim o zaman ben yine de

bebeğim senindemi ovulasyon silikleşti. benim bugün silikleşmiş bu sabah yine çalışma oldu nolcak şimdi??
Canim telas yapma sen bol bol deerle
bebeğim senindemi ovulasyon silikleşti. benim bugün silikleşmiş bu sabah yine çalışma oldu nolcak şimdi??
Sen zaten yeteri kadar çalıştın bence artık oluruna bırakıp bekle Allah hayırlısını versin

wertaszx ____________BAT 20 Mart (?)
Svedrif90___________BAT 25 Mart (?)
ecrin gelsin___________BAT 6 Nisan
nastasia ____________ BAT 10 Nisan
new smiles __________BAT 10 Nisan
base2012____________BAT 12 Nisan
MssBetty____________BAT 15 Nisan
BEBEGIMMMMMM ___BAT 15 Nisan
kızlaarrrr durumlar nedir:))

18 gün geçti benim ne adetim nede bebek var bakalım çarşamba günü randevum var bekleyip göreceğğiz artık

B
amin canım benim:)
Bu arada bende acayip bir karın ağrısı ve göğüs sızlaması var yumurtlama gününden beri sanırım yine tutmadı ya da yumurtlamam bir garip bu ay benim hep adet öncesi göğüslerim sızlar bu ay çok erken başladı hayırlısı artık adet olursam . günü hormonlara da baktırmayı düşünüyorum doktor düzenliyse adetin bişey yoktur dedi ama benim içim rahat etmiyor

Test yapmadın mı?
Hayırlı haberler alırsın inşallah...

yaptım canım 6 gün geçince kanda baktırdım negatif malesef Ama geç döllenme olmuştur belki diyorum böyle çıkmayıp sonra çıkan çok kişi okudum burda. Bilmiyoum artık hayırlsı

merabaa bende yeni katildim araniza 2 senelik evliyim ve cook kilo aldim ne yapmaliyim sizce bekliyim mi kilo vermeyi yoksa bebis mi yapiyim kafam cok karisik

merabaa bende yeni katildim araniza 2 senelik evliyim ve cook kilo aldim ne yapmaliyim sizce bekliyim mi kilo vermeyi yoksa bebis mi yapiyim kafam cok karisik
Canım gördüğüm kadarı ile hamile kalmak nazar. Sandığımız kadar kolay değil bunu göze alarak diyet yap. Ama buda bi bekleme süreci aldığın kilonun vahimlil durumuna göre yani azsa bence bekleme hemen hamile kalacağında belli değil ki

bide soylemesi ayip ama esim bi kac kez bosaldi piskolojik belki ama hamile gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…