- 6 Nisan 2015
- 135
- 61
- 13
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlarrr. adet tarihim 17-18 nisan . kan testi yada erken gebelik testi yapsam çıkar mı acep?
erken gebelik testinde çıkmaz kan testinde çıkar canım
çok nadir oluyor ama hiç kusmadım daha güzel :) :)ay çok heyecanlandım. Yarın gidip yaptırayım bakalım.Senin nasıl gidiyor cnm. bulantın falan yoktur inşallah
Günaydın kızlarrr. adet tarihim 17-18 nisan . kan testi yada erken gebelik testi yapsam çıkar mı acep?
Yumurtlamadan sonra 14. Gün beklenen adet tarihi oluyor.Günaydınnnn kızlarrrr...
Bu sene Türkiye ye bahar gelmedi. Burası çok güzel gidiyor 6. Aya kadar soğuk gecerdi ama bu sene değişti şükür bol bol güneş var bugünlerde yoksa Hollanda nın ünlüdür bulutlu karanlık yağmurlu havalar :)
Erken yumurtlama ne kadar da zormuş vakit gecmiyor. 1 hafta oldu nerdeyse yumurtlama benim döngüm 24 gün olurdu her zaman ben şimdi erken mi bekliyeceğim onu da bilmiyorum bakalım hep beraber göreceğiz![]()
günaydıınnn:)Günaydın kızlaaar![]()
Aynen canım. Burda kar yağıyo bereyle falan duruyorum okuldabu ne soğuk ne gıcık bi pazartesi ya![]()
günaydın
burdayızzzgünaydın base nasılsın arkadaşım
diğer kızlar ne oldu size nerdesiniz huuu