• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Günaydınnnn kızlarrrr...
Bu sene Türkiye ye bahar gelmedi. Burası çok güzel gidiyor 6. Aya kadar soğuk gecerdi ama bu sene değişti şükür bol bol güneş var bugünlerde yoksa Hollanda nın ünlüdür bulutlu karanlık yağmurlu havalar :)
Erken yumurtlama ne kadar da zormuş vakit gecmiyor. 1 hafta oldu nerdeyse yumurtlama benim döngüm 24 gün olurdu her zaman ben şimdi erken mi bekliyeceğim onu da bilmiyorum bakalım hep beraber göreceğiz o_O

ay inşallah böyle devam eder. Benim ilkinde 9 ay sürmüştü bulantılarım. Hep bulantı kesici hap kullanıyordum mecburen

Günaydın hanımlarr
Benimde adet 17-18 Nisan ve karnımda ağrı var erken mi adet olacağım bilemidim

günaydın base nasılsın arkadaşım

diğer kızlar ne oldu size nerdesiniz huuu

Günaydınnnn kızlarrrr...
Bu sene Türkiye ye bahar gelmedi. Burası çok güzel gidiyor 6. Aya kadar soğuk gecerdi ama bu sene değişti şükür bol bol güneş var bugünlerde yoksa Hollanda nın ünlüdür bulutlu karanlık yağmurlu havalar :)
Erken yumurtlama ne kadar da zormuş vakit gecmiyor. 1 hafta oldu nerdeyse yumurtlama benim döngüm 24 gün olurdu her zaman ben şimdi erken mi bekliyeceğim onu da bilmiyorum bakalım hep beraber göreceğiz o_O
Yumurtlamadan sonra 14. Gün beklenen adet tarihi oluyor.

Kızlar adeti söjmek için kullandığınız bitki falan var mı? 3 gündür karnım şiş. Kahverengi akıntı var ama sökülmedim.

Back