• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

:KK70: yok ya 1 cm bile olmamış eşşek sıpası neyini sevecem
ayyy olsun bebeğim yaaaa sev ben burdanseviyom bak senin bebeişini kuzcummmm sağlıklı gel anneni babanı musmutlu et tamam mı :) (ben annemi babamı seviyoommmmmm seviyom seviyom şimdi annem babam beni düşünüyo biliyomusunn sen ) :D bebek dili oladı pek ama:)

ayyy olsun bebeğim yaaaa sev ben burdanseviyom bak senin bebeişini kuzcummmm sağlıklı gel anneni babanı musmutlu et tamam mı :) (ben annemi babamı seviyoommmmmm seviyom seviyom şimdi annem babam beni düşünüyo biliyomusunn sen ) :KK70: bebek dili oladı pek ama:)
:) seviyorum da yani büyümediği için dokunma şansım olmuyo pek darısı başına hemenn

ben nede olsa bebiş gelmez diye listeye ekletmedim kendimi

bakalım 2 gibi yapıcam:) görürsem ne demek oluyor ki?
bide 3 gündür çalışma varya tutmuşmudur acaba:KK70:
Onlara hiç takılma canım. Ben 6 gün üst üste pozitif gördüm,test bitti yapmadım devamında :) yapsam pozitif devam edecekti eminim :) gençlerde oluyormuş böyle şeyler.. Sen çalışmalara devam et :)

kızlar sol tarafımda hafif ağrı var niye ki çatlamadan dolayımı acaba
Yumurtlama ağrısı canım o. Zaten ilk pozitifi gördüğünde yumurtlamıyorsun ki. 24-48 saat içinde yumurtlamanın olacağını gösteriyor. O yüzdem bugunlerde kasık ağrısı yaşaman normal.

:KK70: yok ya 1 cm bile olmamış eşşek sıpası neyini sevecem
Kocaman olcak o annesiiiiii :)) az önce yemekte doktor bi arkadaşımlaydım mesajını görünce ona dedim kii " bi arkadaşım hamile daha yeni,bugun doktora gitmiş kanama olan bölge var kanaman olursa gel demiş bu nedemek diye " bebişin yerleştiği yerde kanama olabilirmiş hatta çok az kanama görebilirmişsin. Normal bişeymiş :))

Onlara hiç takılma canım. Ben 6 gün üst üste pozitif gördüm,test bitti yapmadım devamında :) yapsam pozitif devam edecekti eminim :) gençlerde oluyormuş böyle şeyler.. Sen çalışmalara devam et :)
tamam canımcm:) gün aşırı devam:)

Yumurtlama ağrısı canım o. Zaten ilk pozitifi gördüğünde yumurtlamıyorsun ki. 24-48 saat içinde yumurtlamanın olacağını gösteriyor. O yüzdem bugunlerde kasık ağrısı yaşaman normal.
anladım canım sol tarafımda batma gibi . tamam bakalım daha önce ağrılı oldugunu anlamazdım demek buymus nedeni:)

Back