- 14 Mart 2013
- 7.538
- 3.713
- 448
Sonunda açtı hava,dün resmen fırtına vardı.. Arada bi geç kal canım yaa mazeretin var hamilesin sen :))
onda randevum var çok heyecanlıyım
![KK17 :KK17: :KK17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
![KK17 :KK17: :KK17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonunda açtı hava,dün resmen fırtına vardı.. Arada bi geç kal canım yaa mazeretin var hamilesin sen :))
Günaydın Hayırlı cumalar . Rabbim bu güzel günde dualarımızı kabul etsin inşallah. Hamileler özellikler siz bu gün bizlere dua ediverin gariii![]()
Herkese günaydın, Maşallah ne uğurlu topic oldu burası, hamile leri gördükçe mutlu oluyor insan. darısı bekleyen tüm arkadaşlarımıza hepimize,BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))
aysedurmaz __________BAT 28 Şubat__________HAMİLE
ftm00 ______________BAT 21 Mart__________HAMİLE
Ulytau______________BAT 28 Mart_____________HAMİLE
pinkpisces___________BAT 8 Nisan___________HAMİLE
lilydodo _____________BAT 29 Mart___________HAMİLE
Musmutlu22__________BAT 15 Mart (?)
wertaszx ____________BAT 20 Mart (?)
Svedrif90___________BAT 25 Mart (?)
ecrin gelsin___________BAT 6 Nisan
nastasia ____________ BAT 10 Nisan
new smiles __________BAT 10 Nisan
base2012____________BAT 12 Nisan
MssBetty____________BAT 15 Nisan
BEBEGIMMMMMM ___BAT 15 Nisan
kokulukalem _________BAT 16 Nisan
aayna ______________BAT 18 Nisan
muallimbetul_________BAT 19 Nisan
Esoes1919___________BAT 21 Nisan
fatihkbra____________BAT 24 Nisan
mihriban41___________BAT 26 Nisan
edds_______________BAT 27 Nisan
cimcim16____________BAT 28 Nisan
rzombie _____________BAT 1 Mayıs
Orkidee0238__________BAT 5 Mayıs
Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs
Napıyım canım ya bekliyorum içimden bi ses hamilesin diyor sabahta acayip bi bulantım oldu. Bakalım çarşamba günü randevum var kafayı mı yemişim yoksa hislerim gerçekmi görcezgünaydın canıım sen naptın?
hoşgeldin aramıza canımgünaydınn kızlar aranıza yeni katıldım. bende ikinci bebeği istiyorum ama olmadı. inşallah hayırlısıyla olup burada paylaşırız. 16 aydır deniyorum.
Hadi bakalımm bumm bumm sesini duymana az kaldı :)günaydın canıım sen naptın?
hoşbulduk canım kızım 5 yaşındahoşgeldin aramıza canım
bende 2. bebeği düşünüyorum 8 aydır olmadı 2. ler arası uzunda daha zor olur diyorlar. ilk çocuğu kaç yaşında.
en son ne zaman idrar testi yapmıştın canımNapıyım canım ya bekliyorum içimden bi ses hamilesin diyor sabahta acayip bi bulantım oldu. Bakalım çarşamba günü randevum var kafayı mı yemişim yoksa hislerim gerçekmi görcez![]()
![]()
onu duyamayız heralde daha ya şuan için kese görsem yeter modundayımHadi bakalımm bumm bumm sesini duymana az kaldı :)
canım inşallah adet olmazsın inşallah hamilesindirgünaydınlar herkese
bugün bekliyorum test yapmadım daha çünkü acayip bir karın ağrım var sanırım adet olacağım((
Ysmdfn dayanamayıp kan tahlili yaptırmışsın
(( hayırlısı olsun canım gelecek ay yine birlikte devam edeceğiz gibi yalnız değilsin:)
benim de kızım 4.5 yaşında:)))hoşbulduk canım kızım 5 yaşında
hapla korunuyorduk. hapı bıraktık hala gelen giden yok bekliyoruz. doktor bi sorun yok olur diyor işte kafaya takıp stres yapıyoruz. gün saymaktan her bir şeyi acaba hamilemiyim demekten bıktım. ama yinede kendimi dinlemekten vazgeçemiyorum. sizde öyle misiniz :)
canım inşallah hamilesindir :)Napıyım canım ya bekliyorum içimden bi ses hamilesin diyor sabahta acayip bi bulantım oldu. Bakalım çarşamba günü randevum var kafayı mı yemişim yoksa hislerim gerçekmi görcez![]()
![]()
kısmet artık ama pek umudum yok bu aycanım inşallah adet olmazsın inşallah hamilesindir
her ay aynı şeyi söylüyorum olursa olur nasipse kısmetse olur diye ama işte bi umut ya varsa diyorum takıyorum kafama. haziranda tekrar gideceğim doktora o zaman belki ilaç verirbenim de kızım 4.5 yaşında:)))
hap hormonları bozuyor bırakınca 2 yıla kadar olmamasını dr lar normal karşılıyor. bence endişe etmeyin ayrıca stres olmasını engelliyor kanımca(
ben artık gün saymayı falan bıraktım akışına, hayırlısı olsun kısmet ne zamansa diyorum.
Keseyide görürsün bumm bummuda duyarsın :)) şimdi heyecandan senin bumm bumm duyuluyodur :))onu duyamayız heralde daha ya şuan için kese görsem yeter modundayım![]()
bende de var canım o ya hamileysem diye düşünüyorum. hatta bu ay çok fazla ilaç kullandım ona da kaygılandımher ay aynı şeyi söylüyorum olursa olur nasipse kısmetse olur diye ama işte bi umut ya varsa diyorum takıyorum kafama. haziranda tekrar gideceğim doktora o zaman belki ilaç verir
iki aydır adetlerimde düzensiz önce kahverengi geliyor hemen internette araştırıyorum kafayı yedim nerdeyse hamilemiyim diye ama sonra üzülüyorum çünkü yine adet oluyorum yaaa . bu ayda olmadı kırmızılar beni bırakmadıbende de var canım o ya hamileysem diye düşünüyorum. hatta bu ay çok fazla ilaç kullandım ona da kaygılandım