- 14 Mart 2013
- 7.538
- 3.713
- 448
Aynen öyle yaşın otuzbeşi geçmediyse sal gitsin ne zaman olursaNe güzel sen şanslılardanmışsın :) bende bu ay bacakları dikme vs şeyler denemiyorum olacağı varsa ayakta bile olurannemin ilk denemede tutmuş kadın ovulasyon filan mı biliyormuş sanki . öyle şeyler düşünme diyor bana ama kısmet işte herkesin bebeği kendi için en güzel dönemde gelir muhtemelen bizimkilerde zamanını bekliyor . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini :)
İnşallah gerçekleşir en kısa zamanda hayaliniz,sağlıklı bir bebişiniz olur :) bunları çok düşünmek stres yaratıyor buda en büyük engel bnce gebe kalmak konusunda.. Bende bu ay çok takmıştım ovulasyonlar,gün hesaplamalar :)) sonuç olarak olmadı :) bu ay akışına bırakıcam olayları no stresss :)Haklısın ama 8 yıllık sevgililik dönemi sonunda evlendik biz :) ben daha liseye gidiyordum o zaman bile onunla en büyük hayalim bebek sahibi olmaktı 2008 yılından beri bebeğimizin ismi belli mesela6 ay bekledik azıcık evlilik sürecine adapte için birde ben öğretmenim kpssye hazırlanıyorum çok fazla engel olmasın diye erteledik ama daha fazla dayanamadım yumurtlama gününe pek takılmamaya çalışıyorum aslında çünkü yıllardır yumurtlama dönemimde tek taraflı bir sancı hissediyorum o zaman doğal olarak anlıyorum ovulasyon olduğunu bekarken gittiğim doktorum söylemişti 14 gün sayınca da regl oluyorum zaten geçen ay yumurtlamamı bildiğim halde gittim ovulasyon testi aldım 28 günde bir gelen adetim 3 gün gecikti bu ay tövbe ettim neyse bakalım kısmet çok takmamaya çalışıyorum ama elimde değil inşallah benim gibi isteyen herkese nasip olur bebişler :)
Yarın hemen folik asit al ona başla :)Tamam canım evet olmuyo hemen bi an önce başlayalım biz de :)
35 e 12 senem varAynen öyle yaşın otuzbeşi geçmediyse sal gitsin ne zaman olursa
Düşünmemeye çalışıyorum artık bakalım bu ay nasıl sonuçlanacak 27 Nisan'daİnşallah gerçekleşir en kısa zamanda hayaliniz,sağlıklı bir bebişiniz olur :) bunları çok düşünmek stres yaratıyor buda en büyük engel bnce gebe kalmak konusunda.. Bende bu ay çok takmıştım ovulasyonlar,gün hesaplamalar :)) sonuç olarak olmadı :) bu ay akışına bırakıcam olayları no stresss :)
Tamam canım haftasonu merkeze gidicem alırım :)Folik asite hemen başla bi hafta bi haftadır erteleme :)
Tamamdır canım hafta sonu alıyorum :)Yarın hemen folik asit al ona başla :)
Süper o zaman şimdi sanırım ben Mihriban Yeşim unicorn deniyoruz bu ay olursa Ocak topiğinde bekleyeceğiz inşallah başka kim var..
Evet bebeğim gelecek ay düşünüyoruz bu ay doktora gidim folik asit falan alayım da :)
Topluca ocak topiğine geçeriz inşallsh :) 2016nın ilk anneleriiii :))Süper o zaman şimdi sanırım ben Mihriban Yeşim unicorn deniyoruz bu ay olursa Ocak topiğinde bekleyeceğiz inşallah başka kim var..
Topluca ocak topiğine geçeriz inşallsh :) 2016nın ilk anneleriiii :))
Ben daha hiç bakmadım bile,tek yazdığım topik burası :)) buna ancak vakit buluyorumAyyy sorma bi de oraya hemen mesaj yazdım bu topiğe katılmak istiyorum diye
Ben daha hiç bakmadım bile,tek yazdığım topik burası :)) buna ancak vakit buluyorum10 mayısta yazarım inşallah orayada :))
en güzeli burası kızlar 49 tane gebe kimkime dum duma oralarda
hayır akıntım yok doktora gittim dün bir sıkıntı yok yanlız ağrının olduğu tarafda yumurtalığın etrafınsa sıvı toplanması görünüyor bu da yumurtlama zamanı normal dedi.ama ben adetimde 20.gün sonradaydım .olabilirmi böyle bişey geç mi yumurtladım acaba .pazartesi ayrıntılı ultrason istedicanım akıntın oluyormu iltihap olabilir demişsin ondan dedim dr git testlerin yapılsın belli olur
Sen burda bizimle takıl canım yaaa :)) burdaki tek bebişli olmak daha iyi :))en güzeli burası kızlar 49 tane gebe kimkime dum duma oralarda
Belki ileriki zamanda tatlı olur ama şuanda herkes heyecanlı kese göründü kalp atışı duyulmadı vs pek paylaşım olmuyor o yüzden çok sık yazmıyorum benSanırımbebeğin beklendiği topic daha tatlı oluyor yaa. Oraya da yazarım, buraya da yazarım ki ben.
Tabi yaSen burda bizimle takıl canım yaaa :)) burdaki tek bebişli olmak daha iyi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?