- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
bugün doktora gittim klomene başlayalım dedi klomen kullanan arkadaşlar süreçnasıl oluyor olmazsa tüplerine bakalım dedi rahim rötgeni zormu gekiliyor utrason gibi mioluyor
kocacığımın iliği söküldü Allahtan istiyor yoksa canı sıklkıa sıkıla yapmıyor yani:) dün önceki gün oldu bügünde olcak bakem:)evet arkadaşım düne göre daha belirgin bence, bu günleri iyi değerlendir rast gele
O gün saymaya bende çok alıştım... Ekim'de düşük yaşadım sonrasın da okulda çok imtihanlar üstüsteymiş gelince antidepresanla atlatmaya çalıştım nisan annesi olacaktım için çok kötü şu an. Yaşasaydı doğacaktı meleğim ilaç kullanırken yasak zaten hamilelik 5 ay kullandım ilaç yeni bitti şimdi de adetim bu adet bitince eşimde Türkiye'den gelince yani yatcaz kalkcaz , yatcaz kalkcaz.... ( ne kadar süre sonra olacak bilmiyorum ama)hoooooop üç kişi olacagız inş...:)))
Süper gözüküyor24 saat sonra böyle 36 saatte mi catlayacak canlar
Aynı benimkisi çok komikkkk geliyor valla aynen kocam çalıştığı icin birde ağır iş inşaatcı cok yorgun geliyor eve.kocacığımın iliği söküldü Allahtan istiyor yoksa canı sıklkıa sıkıla yapmıyor yani:) dün önceki gün oldu bügünde olcak bakem:)
Bikaç gün koyuluk devam edebilir,yumurtlaman başlıyor artık. Sen bu bikaç gümü iyi değerlendir gerisi allahın işikızlarrrrr şimdi yine dün ile aynı saattte ovulasyon yaptım vee damlatır damlatmaz c ile aynı anda t belirdi bakalım rengi nasıl olcak birazdan foto koyarım halen yumurtlama devam mı ediyor acaba :))
Bahar yok çift çizgi yok . Neyse en azından kırmızı da yok. günaydın
hayırlısıKarın ağrısı başladı kızlar,cumayı bekleyemedi benimki bugunden geliyor :)
Aralık anneleri grubunda kevok diye bi üye var yeşim regli 5 gün geçmiş sanırım hcg 3.31 çıkmış :) :) hamile şuan.
Bunları okuyunca bende ümitiliyorum yafbende 6 gün gecince kanda negatif çıkmıştı acaba bendeee
Haha Aynen aynen arkadaşım umut dünyası işte bizimki
Karın ağrısı başladı kızlar,cumayı bekleyemedi benimki bugunden geliyor :)
bende çift çizgiden önce yapmıştım sonra dün çift görünce yeniden yaptım bugünde yap diyrousn yani:)Süper gözüküyor
Valla benim ovulasyon deneyim ilk ay bu ay olduğu için inan seni yanıltmak istemem.
Tüm yorumlarî okudum gecen hafta nerde ovulasyon testi hakında varsa.
Yorumlarda hamile kalanların cizgi sabah görülürse akşama, akşam görülürse ertesi güne 24 saat icinde olması deniliyor.
Benim deneyimim bu cizgiyi yakaladım da bir gün once yapmıştık akşama tekrar test yaptım biraz silik cıkmıştı o yüzden o akşamı ve ertesi günü.
Yani 3 gün üst üste şansa bırakamadım
Hayirlisi bakalim sonucu hep beraber gorecegiz.
Sabah hafif bi pembe kahve karışık akıntı oldu gerisi gelmedi sonra.. Ama hafif ağrım var sanki gelecekmiş gibi :)) inşallah gelmez ama geliyor sanki,regl ağrısı gibi çünkü.. Senindemi oldu öyle :)ben de böyle yazmıştım hatırlıyor musun
benim normalde adetim başlamadan 3-4 gün önce pembe akıntım olur. bakalım haftaya başlıycakmı? başlamazsa 14 nisan adet günüm testte belli olur mu ki?
akıntı haricinde aynen de öyle oldu ha geldi ha gelecek diye lavaboya koşturdum üç gün amaSabah hafif bi pembe kahve karışık akıntı oldu gerisi gelmedi sonra.. Ama hafif ağrım var sanki gelecekmiş gibi :)) inşallah gelmez ama geliyor sanki,regl ağrısı gibi çünkü.. Senindemi oldu öyle :)
Bukadar süre olmadıysa hemen yaptır test kesin çıkar. Geç döllenme olmuş olabilir..canım benimde adet günlerimde kahverengi pembe akıntım oldu adetim öyle başlıyordu ama devamı gelmedi kesildi sonra adetimden 6 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım çıkmadı malesefbugün 14.günüm hala edet olmadım ama hiç olacak gibide değilim bilmiyorum bakalım belki geç döllenme olmuştur belki çıkar daha diyorum kafayı sıyırmaya az kaldı
haftaya çarşamba randevum var bekliycem ozamana kadar o zamana kadar olmassam artık kesin çıkarrBukadar süre olmadıysa hemen yaptır test kesin çıkar. Geç döllenme olmuş olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?