• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

birazdan yine ovulasyon testi yapıcam bakalım:) 10 buçuktan beri bekliyorum sıvı tüketmeden yapayımda kurtulayım:)

birazdan yine ovulasyon testi yapıcam bakalım:) 10 buçuktan beri bekliyorum sıvı tüketmeden yapayımda kurtulayım:)
Yap bakalım ne çıkacak.. Ona çokta takılma ya daha çok stres yaratıyor insanda. Gün aşırı devam edince kaçırma şansı yok zaten :)

Yap bakalım ne çıkacak.. Ona çokta takılma ya daha çok stres yaratıyor insanda. Gün aşırı devam edince kaçırma şansı yok zaten :)
evet canım gün aşırı çalışma var ama bugün ovulasyon olursa yeniden çalışırım dünden razıyım zatn :)

kızlaaarrrrrrrrrrrrr çok mutluyum sonunda çift çizgi oldu ovulasyonda dün yaptım tutarmı ki bugünde yapayım dimi çalışma du foto atıyorum hamileymiş gibi sevindim yumutlamıyorum zannettimde:)

kızlaaarrrrrrrrrrrrr çok mutluyum sonunda çift çizgi oldu ovulasyonda dün yaptım tutarmı ki bugünde yapayım dimi çalışma du foto atıyorum hamileymiş gibi sevindim yumutlamıyorum zannettimde:)
Çift çizgiyi gördükten sonra max 36 saat içinde yumurtlayacaksın demek. Bu akşamda olabilir yarında olabilir. Stres yapma istediğin zamanı değerlendir :) hadi hayırlısı :))

Bugun ve dün farki bide bugün olan t c den bile koyu:-)

Eklentiler

• 20150408_142822.jpg
    20150408_142822.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 43
  • 20150408_142822.jpg
    20150408_142822.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 44
Çift çizgiyi gördükten sonra max 36 saat içinde yumurtlayacaksın demek. Bu akşamda olabilir yarında olabilir. Stres yapma istediğin zamanı değerlendir :) hadi hayırlısı :))
canım tamam o zaman bugünde olsun nolcak kiii:) heyecanlandım saçma ama heyecan yaptım:)

Back