- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
ayyy inşallah 21 nisan bekleyinnn:) 25 nisandada kardeşimin nişanı var iki mutlu haber olsa aileme:)İnşallah olmuştur canımm bekliyoruz güzel haberlerini :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy inşallah 21 nisan bekleyinnn:) 25 nisandada kardeşimin nişanı var iki mutlu haber olsa aileme:)İnşallah olmuştur canımm bekliyoruz güzel haberlerini :)
Tamam bundan sonra sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum eşimle beraber :)Diyetler hormonal dengeni bozup yumurtlamanı durdurabilir. Hiç girişme o işlere.. Aksine düzenli ve sağlıklı beslen. Kiloyu sonra düşünürsün şimdi bebişe odaklan :))
Yakında da doktor var da iyi bi doktora gitmem için o yolu göze almam lazım :)Çok zormuş seninkiide,4 saat nedir yaa ama erteleme git sen acilen folik asite başla :)
Kesinlikle canımm :))Tamam bundan sonra sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum eşimle beraber :)
ayyy inşallah 21 nisan bekleyinnn:) 25 nisandada kardeşimin nişanı var iki mutlu haber olsa aileme:)
teşekkür ederim canım erkek kardeşim ama olsun kardeş kardeştir:)ayy inşallah canım, şimdiden kızkardeşine mutluluklar diliyorum
allah tamamına erdirsin
Sende bebiş haberi verirsin inşallah :) katmerli sevinç olur :))teşekkür ederim canım erkek kardeşim ama olsun kardeş kardeştir:)
ayyy inşallah canım benim:)Sende bebiş haberi verirsin inşallah :) katmerli sevinç olur :))
Yap bakalım ne çıkacak.. Ona çokta takılma ya daha çok stres yaratıyor insanda. Gün aşırı devam edince kaçırma şansı yok zaten :)birazdan yine ovulasyon testi yapıcam bakalım:) 10 buçuktan beri bekliyorum sıvı tüketmeden yapayımda kurtulayım:)
oo gelin alıyorsunuz öylemi mersinlimi gelin hanımteşekkür ederim canım erkek kardeşim ama olsun kardeş kardeştir:)
yap bakalım çalışmaları sıkı tut sen bu hafta yumurtlama haftanbirazdan yine ovulasyon testi yapıcam bakalım:) 10 buçuktan beri bekliyorum sıvı tüketmeden yapayımda kurtulayım:)
evet canım gün aşırı çalışma var ama bugün ovulasyon olursa yeniden çalışırım dünden razıyım zatn :)Yap bakalım ne çıkacak.. Ona çokta takılma ya daha çok stres yaratıyor insanda. Gün aşırı devam edince kaçırma şansı yok zaten :)
yok canım malatyadan gelin ama burda ankarada çalışıyoroo gelin alıyorsunuz öylemi mersinlimi gelin hanım
benim erkek kardeşime Mut'tan gelin aldık 2013te
evet canım dün oldu belki bugünde olur gün aşırı olması gerek ama kaçırmakta istemiyorum ):yap bakalım çalışmaları sıkı tut sen bu hafta yumurtlama haftan
Çift çizgiyi gördükten sonra max 36 saat içinde yumurtlayacaksın demek. Bu akşamda olabilir yarında olabilir. Stres yapma istediğin zamanı değerlendir :) hadi hayırlısı :))kızlaaarrrrrrrrrrrrr çok mutluyum sonunda çift çizgi oldu ovulasyonda dün yaptım tutarmı ki bugünde yapayım dimi çalışma du foto atıyorum hamileymiş gibi sevindim yumutlamıyorum zannettimde:)
canım tamam o zaman bugünde olsun nolcak kiii:) heyecanlandım saçma ama heyecan yaptım:)Çift çizgiyi gördükten sonra max 36 saat içinde yumurtlayacaksın demek. Bu akşamda olabilir yarında olabilir. Stres yapma istediğin zamanı değerlendir :) hadi hayırlısı :))