2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

İnşallah canım ya :) Öncesinde doktora gidip test falan yaptırmalı mıyım?
Bence git canım. Muayne eder hemde kan testlerini yapar. Folik asite başlarsın. Benim demir ve b12de eksiklik çıkmıştı ilaç kullanıyorum şimdi. Gebelikte önemli bunlar. Önceden öğrenirsen tedbirini alırsın.

selam arkadaslarrr bende araniza katiliyorum haziran temmuz gibi korunmayi birakip 2. hamileligi planliyoruz rabbim inslh hayirlisinla hepimize nasip eyler 1 hafta once folikasidime basladim :)

Haklısın canım. Neyim eksik öğrensem iyi olur. Ama öncesinde kilo fazlam var onu vermeye çalışim biraz :)

bende iki ay önce işte yakınım var kadın doğumcu sordum iki güne bir ilişki birde folio ilaç dedi hem iyot hem b 12 hem folik asit varmış içinde onu kullan dedi. iki ay olmadı bebişim ama yinede kullanıyorum bakalım bu ay bebişim gelicek mi:) iki ay korunmadım iki adetimde farklı oldu bakalım bu ay nasıl olcak:)

Haklısın canım. Neyim eksik öğrensem iyi olur. Ama öncesinde kilo fazlam var onu vermeye çalışim biraz :)
Artık bebiş yoluna girdin rejim yapma canım. Beslenmene dikkat et hatta. Hayırlısıyla olsun ozaman sağlıklı beslenip az kilo almaya dikkat edersin zaten doğum sonrası fazlasıyla verirsin :))

Doktora kontrole gittim bnde çalışmalara başlamadan önceki ay. Muayne etti smear testi yaptı hepsi temizdi. Folic-1 yazmış banada ona başladım. Kan testinide yarın gel aç karnına yaptır dedi ama ben sallamamıştım taa ki tiroid bozlukluğu yüzünden düşük yapan arkadaşımla konuşana kadar kan testleri önemli hamile kalmadan yaptır ki bi sorun varsa ilaç alırsın diyince ertesi gün hemen yapturdım:) tiroidde hormonlarda bi sorun yok çok şükür,sadece demir ve b12 çok az düşük çıktı onlar için ilaç alıyorum onlarda normale dönmüştür heralde :)) ne uzun yazdım beee :))

bende ilk ay adetim olduğunda gitmiştim kan testlerinin hepsini yaptı smear falanda yaptı o zaman bir aylık kullanmama rağmen folik sit ve b 12 en üst düzeyden bile fazla çıkmıştı :) yani işe yaramış:) evet bende tüm tetkiklerimi yaptırmıştım hormonlarımda çok güzel çıktı bakalım :) ne zaman nasip olacak bebişim 3. ayım olacakmı bekliyorum :)

selam arkadaslarrr bende araniza katiliyorum haziran temmuz gibi korunmayi birakip 2. hamileligi planliyoruz rabbim inslh hayirlisinla hepimize nasip eyler 1 hafta once folikasidime basladim :)

hayırlı olsun arkadaşım bekletmeden gelir inşallah kuzun bende ikinciyi istiyorum

İnşallah olmuştur canımm bekliyoruz güzel haberlerini :)

Artık bebiş yoluna girdin rejim yapma canım. Beslenmene dikkat et hatta. Hayırlısıyla olsun ozaman sağlıklı beslenip az kilo almaya dikkat edersin zaten doğum sonrası fazlasıyla verirsin :))
Öyle mi diyosun canım? Aman Allahım çok cahilim bu konularda araştırma yapmam lazım biraz :)

Regl gününden 2 gün önce yumurtlama olur mu bende dünden beri yumurtlama halleri var :) o şeffaf uzayan akıntının regldan 2 gün önce ne işi var yaaa

Öyle mi diyosun canım? Aman Allahım çok cahilim bu konularda araştırma yapmam lazım biraz :)
Diyetler hormonal dengeni bozup yumurtlamanı durdurabilir. Hiç girişme o işlere.. Aksine düzenli ve sağlıklı beslen. Kiloyu sonra düşünürsün şimdi bebişe odaklan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…